Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

Апартамент в "Младост"4-София
Апартамент в "Младост"4-София
Търсим да си закупим тристаен апартамент /над 80м2/ в близост до Бизнес парк-а. До 5ет., може за осн.ремонт. Максимална цена-50 000Е и без северно изложение. Ако някой от форума е брокер или мисли за продажба сме насреща.Настоящото ни жилище отесня вече
Обявите в интернет сме ги "преслушали" и продължаваме.

Обявите в интернет сме ги "преслушали" и продължаваме.

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Апартамент в "Младост"4-София
аз също се ослушвам за нещо в района на метрото ...ама търся ново строителство ама нищо читаво не намирам
иначе гледах един затворен комплекс с къщи на по 2 етажа мисля ,че тези дето са строили бизнес парка го сроят ...ще се поразровя да видя как се казваше ,намира се от другата страна на бизнес парка 

Ще ти дам 3 съвета:
1. не купувай панелка
2. ходи с агенции, защото те вадят оферти от всеки ръкав и джоб, които ги няма другаде
3. 625 евро/м2 е нереална цена
1. не купувай панелка
2. ходи с агенции, защото те вадят оферти от всеки ръкав и джоб, които ги няма другаде
3. 625 евро/м2 е нереална цена
1.Защо не панелка,колега? 36 години живея в такава.
2.Нямам нищо против агенциите,с тях правя огледи почти всеки ден.
3.Колко да е реална цената...вчера гледахме 2 ап. по 90 и...м2 за под 47 000Е
Благодаря все пак...търсенето продължава

За панелен апартамент тази цена е постижима. Съгласен съм. Този тип строителство има друга технология. Много скоро ще се наложи саниране на тези апартаменти и цяла България ще изпищи. Лично съм говорил с бивш директор на домостроителен комбинат и знам с какво качество са изпълнени тези блокове...по-точно количество. Има огромна разлика с новото монолитно строителство изпълнено по новите изисквания за енергоефективност. В София има оферти по /вкл. и в Младост 3 и 4/ на нива 700-750 евро. Дай ги. После ще ми благодаришtiho todorov написа:1.Защо не панелка,колега? 36 години живея в такава.

Поздрави
Ако са ви излишни с продавача 5000еkozeboy написа:Ще ти дам 3 съвета:

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
За санирането Ок.Колкото до Новото строитество недей да смяташ,че е удар в 10-ката.
Не споря с теб,не искам да ме разбираш погрешно.Апартамент ново стр. от 80м2 x 750Е= 60000Е/без таксите/,нямаме ги тези средства. Смятай в тези 80м2, минимум 12м2, общи части,които няма как да използваш и къде отиде цената от 750Е....
Занимавам се с вътрешни ремонти от почти 15 години и повярвай ми до болка са ми познати изпълненията на Пишман-строители-предприемачи.Има изключения,разбира се те обаче строят в далеч по-перспективни квартали на коренно различна цена.
П.П. Оценявам загрижеността ви и Уважавам мнения различни от моето.
Пак споменавам не се заяждам,не съм такъв тип човек,ако някой от форума може да помогне ок, ако не
Не споря с теб,не искам да ме разбираш погрешно.Апартамент ново стр. от 80м2 x 750Е= 60000Е/без таксите/,нямаме ги тези средства. Смятай в тези 80м2, минимум 12м2, общи части,които няма как да използваш и къде отиде цената от 750Е....

Занимавам се с вътрешни ремонти от почти 15 години и повярвай ми до болка са ми познати изпълненията на Пишман-строители-предприемачи.Има изключения,разбира се те обаче строят в далеч по-перспективни квартали на коренно различна цена.
П.П. Оценявам загрижеността ви и Уважавам мнения различни от моето.
Пак споменавам не се заяждам,не съм такъв тип човек,ако някой от форума може да помогне ок, ако не

Тази тема май е за "Продава нериболовни"!