Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Много приятно езерце е било,но времето на финикийските знаци заличава всяко хубаво кътче и остават само спомените за кресивата природа и прахоляка след багерите.burg написа: Поредният опоскан от алчността човешка - райски кът. Ето какво беше някога-2006г -тогава имаше щука, бяла риба,шаран и големи каракуди.
После споменатите арендатори го източиха![]()
,изкараха рибата, вкараха багери които премахнаха всичкият папур , за да стане достъпен отвсякъде -(повече места за риболов, по-добър изглед за да няма кражби и т.н) Изкарали са каквото са могли за няколко години и ако са го изоставили наистина - явно вече няма далавера .
Въобще позната до болка картинка![]()
![]()
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е няма как да си искараме любителски билет от тях ,понеже малко късничко почват да ги издават края на Март.А това с 15-те лева редовно членство е заради това да те накарат следващата година да си вземеш и любителски билет от тях.
90% от рибарите преди това вече са си ги искарали от Пловдив.

Както винаги със закъснение

колеги вие май нямате никаква представа в 40те извора каква риба има.Има шарани от 5кг. нагоре;сомчета но те са малки 4-6кг. също та и има бяла риба знам за една около 2кг.Та да си дойдем на думата не 16лв. за членска карта ами 56 си струва да дадеш ида си хвашташ спокойно без никакви такси от порядъка 5;10 или 12;15лв. на ден.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Никой не спори за рибите.
Ако сега се срещат такива, в миналото имаше и по-големи.
Питайте " колегите " с " плетените " въдици ....
п.с. те не се вълнуват от членски карти, цени и ала-бала......
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- Don4o_62
- учете се от него
Найстина има такива риби като вид,но са останали по няколко броя от тяхsabi78 написа:колеги вие май нямате никаква представа в 40те извора каква риба има.Има шарани от 5кг. нагоре;сомчета но те са малки 4-6кг. също та и има бяла риба знам за една около 2кг.Та да си дойдем на думата не 16лв. за членска карта ами 56 си струва да дадеш ида си хвашташ спокойно без никакви такси от порядъка 5;10 или 12;15лв. на ден.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- новобранец
Здравейте колеги.През уикенда минавах през с.Тополово и имаше доста рибари на язовира за съжаление нямах време да мина да видя как е положението. Затова ако някои има инфо нека сподели как е положението.
-
- новобранец
Колега във събота бях на тополовския язовир извадих около двайсетина шарана на стената в момента е зарибен със нови 3 тона и си зима бес проблем надявам се да съм ти бил полезен. 

-
- разбира нещата
Предната година беше с такса - 5 лв и рибата се плащаще на кг. Сега какви са условиятаpetar_iliev35 написа:Колега във събота бях на тополовския язовир извадих около двайсетина шарана на стената в момента е зарибен със нови 3 тона и си зима бес проблем надявам се да съм ти бил полезен.

-
- новобранец
Условията са същите колега. 

-
- новобранец
Мерси за информацията колега. 

За сажалени колега, много си прав за "рибарите" с плетени въдици и не само???bat_boiko_nikolov написа:Никой не спори за рибите.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе тез Тополовски шарани за хищо ги нямаш бре, вчера се чудех като ходих у дядото на какво ми мериши то било от твойта печкаКолега във събота бях на тополовския язовир извадих около двайсетина шарана на стената

Поне звъни да ти прая компания на масата.

Искам да ви питам за слуховете които се носят по града,и двата са за Брягово.Първия е,че щели да го правят 20лв. за през деня и още 10лв. за вечерта демек 30туна.А другия е,че са им дигнали сумата на договора на 100хилки и са щели да го оставят.
-
- сериозен играч
Не знам каква е истината,но ми се струва,че всичко това е измислица!ahvoinev написа:Искам да ви питам за слуховете които се носят по града,и двата са за Брягово.Първия е,че щели да го правят 20лв. за през деня и още 10лв. за вечерта демек 30туна.А другия е,че са им дигнали сумата на договора на 100хилки и са щели да го оставят.

[quote="Don4o_62"]Даже има един много голям сом,над 80 кг. може би,и го знаем къде лежи ама няма майстор да го хване но е факт понеже са го гледали да плува зад някоя лодка
Бай Дончо, края на май, като дойде лодката от Италия тоя големия мустакатия ще го измъкна лично. И черпак си купих оня ден , да се уча да кльонкам
Бай Дончо, края на май, като дойде лодката от Италия тоя големия мустакатия ще го измъкна лично. И черпак си купих оня ден , да се уча да кльонкам