Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Предстоящи избори
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Предстоящи избори
Нямам намерение да политизираме форума,но все пак ми е интересно,да науча за предпочитана от Вас партия,личност,убеждение.Прилагам линк към списъка с листите за евродепутати.Убеден съм,че ще има и мнения от рода на:"Затварям очите и хващам една бюлетина".Все пак всеки е свободен сам да преценява и да избира!
Следва аз да съм първи:

Причини за личното ми мнение:"Стремежът ни е България да стане Швейцария на Балканите"
Не Ви призовавам да гласувате за ГЕРБ, а просто да гласувате!
Следва аз да съм първи:

Причини за личното ми мнение:"Стремежът ни е България да стане Швейцария на Балканите"
Не Ви призовавам да гласувате за ГЕРБ, а просто да гласувате!
-
- вече хвърля и на тежко
За Атака????
Така или иначе сме си Индия на Балканите...
...само (абе не съм сигурен има ли по-зле от нас)!!!
Относно Атака, знай че с празнословие не става, а и тяхната групичка е вече добре позната в Европата обаче не с добро?!?!
(Без политическа агитация) голямо НЕ за Атака, от здравомислещи хора!
...само (абе не съм сигурен има ли по-зле от нас)!!!
Относно Атака, знай че с празнословие не става, а и тяхната групичка е вече добре позната в Европата обаче не с добро?!?!

(Без политическа агитация) голямо НЕ за Атака, от здравомислещи хора!
Love & Ribolov
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Герб ще да е. Като го гледам Болен Клирхенхофен ми изглежда мноо зле психически, а и нещо не ми се ще да са тепам с комшията... За положението в България ние сме си виновни. Както сподели един колега, по време на командировка в Косово един косовар му казал "С курец ке ви биеме..." и е бил прав за съжаление. Там хората имат по 7-8 деца, а ние тук...

Най-важното е Да гласуваме!!!

Най-важното е Да гласуваме!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

На запад политици са хора постигнали кариера и пари в живота и са амбицирани да управляват световната икономика и бизнес............ при нас болшиството политици са хора без качества и амбиции мислещи за собствена облага без да е ясно от къде са дошли къде са учили за кого са работили ........ как ще решите кой от тези хора ще представлява вашият интерес пред Европа

Пожелавам ви правилен избор и дано да отговорят на очакванията ви

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Като гледам половината са "гербери " и виждам, че в България нищо не се е променило и вече си мисля, че май никога няма да се промени защото в страни в които става промяна става за по малко от тези 18 г. , които изминаха.
Странно нещо е българина...винаги гласува за партията която е с най големите "медийни звезди " към момента на изборите и после към края на мандата който и е връчил разбира, че пак не е избрал най-малкото зло.
При положение , че всички признават ,че изборите се фалшифицират не виждам смисъл от избори. Единствения начин да покажем на Европа, че не желаем политическите сили съществуващи в БГ е да няма никаква активност на тези избори. На всякъде в Европа изборната активност е доста висока и една никаква активност ще е доста ясен знак за тях, че тук нещо не е наред.
По скоро има смисъл да се гласува за местни избори за да се запази управлението в български ръце.
Странно нещо е българина...винаги гласува за партията която е с най големите "медийни звезди " към момента на изборите и после към края на мандата който и е връчил разбира, че пак не е избрал най-малкото зло.
При положение , че всички признават ,че изборите се фалшифицират не виждам смисъл от избори. Единствения начин да покажем на Европа, че не желаем политическите сили съществуващи в БГ е да няма никаква активност на тези избори. На всякъде в Европа изборната активност е доста висока и една никаква активност ще е доста ясен знак за тях, че тук нещо не е наред.
По скоро има смисъл да се гласува за местни избори за да се запази управлението в български ръце.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Предстоящи избори
Ми аз избрах !sapuna1971 написа:....Все пак всеки е свободен сам да преценява и да избира!...
1. Ще поспя докъм обед !
2. Ако не ме домързи може да отскоча за час два до някой близък платен за риба !
3. Ще заведа детето до Патиланци !
4. Ще отида да пийна по неколко !
Както се вижда време за гласуване немам !!!
Личи си че не си бил в Англия , Франция , Испания ! Там тия от по-горе изредените неща са си голема редкостANGEL 123 написа:.....Европа колеги мои е нещо невероятно........ чистота, възпитание, образование и хиляди други неща в които ние трудно се вписваме......

Е бате не знам какво имаш под внапредвид "всички" ама аз тва по-горе не го признавамIceberg написа:.....При положение , че всички признават ,че изборите се фалшифицират не виждам смисъл от избори....

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов