Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
За гаванките ли става въпрос
ДаM54 написа:За гаванките ли става въпрос
За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
Бягайте към Ковачево. Вчера с баща ми от 8 до 3;30 - 9 кила каракуда по 300-400 грама
Голям кеф, само че, ако можете идете през седмицата, че много хора ..

-
- ще става разбирач
Колеги някои може ли да даде инфо къде в момента може да се направи добър риболов на червеноперка и каракуда и да е близо до града ако може.Мерси предварително.
- malkapluvka
- фен клуб-скобар
Големи червенопери излизат срещу Руската гимназия от страната на канала. И само на изтичане, шипане, или както му казвате. На тънък торен, бял, пинки, паяк, на всичко кълве.RoSeN_94 написа:Колеги някои може ли да даде инфо къде в момента може да се направи добър риболов на червеноперка и каракуда и да е близо до града ако може.Мерси предварително.

mita4eto,
Това с почистването в района на Ямбол си го правя най-редовно, лошото е ,че по-голямата част от "колегите" ме гледат с недоумение и явна обърканост какво се случва пред невярващите им очи, как може някой да събира боклук, който те самите преди малко са хвърлили, било то чаша от кафе или задължителна найлонова торбичка. Така че, примера ти за Ямбол няма да се осъществи, колкото и на мен да ми се иска това да стане. За съжаление, такива са реалностите.
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
malkapluvka, всъщност това са бабушки
Иначе браво за улова
За второто за жалост си прав, но без да се опита не може.
Някой може ли да ми даде информация дали клена по Тунджа гони изкуствени примамки, може да си идвам скоро и искам да си начеша крастата.

Някой може ли да ми даде информация дали клена по Тунджа гони изкуствени примамки, може да си идвам скоро и искам да си начеша крастата.
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
За сега почти никаква активност от негова страна , иначе по въпроса ти хвърляй едно око и на тази темаSleeper написа:malkapluvka, всъщност това са бабушкиИначе браво за улова
За второто за жалост си прав, но без да се опита не може.

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=119&t=45328
Туй риболова не е за мен 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Малко прясна информация от старото корито на реката при Ханово.
Бях там доста рано сутринта (не за място, просто обичам да съм част от утрото в гората), заех място на около половин километър навътре от страната на гората. Идеята ми беше да пробвам за няколко часа дали рибата се е активизирала. Стръвта - класически само дебел торен червей, без бял (умишлено), риболов само на плувка, един директен, който подавах непосредствено в шавара и един ваглер на дистанция. На директния от шавара извадих десетина хубави каракуди, на мача от дистанция също толкова, като имаше две над половинка. Изключително интензивен риболов, голямо удоволствие, както винаги пролетта запушеното се отчита подобаващо. Рибата се е раздвижила доволно, но далеч не всеки хващаше, което ме изненада. На два пъти в шавара пред мен се преобърна прекрасен шаран, което допринесе за прекрасния излет и доказателството, че този водоем, въпреки многото издевателства, въпреки всевъзможните бракониерски извращения, все още успява да съхрани своите обитатели.
Всяко едно рибе, което хващах, беше като напомпаничко с хайвер, излишно е да казвам, че след приятелско здрависване им пожелавах поживо-поздраво и да създадат здраво и устойчиво поколение...
Куриозите в рамките на тези няколко часа бяха два
При всяко пускане на уловено рибе усещах доста криви погледи по себе си, с течение на времето дочувах и псувни от отсрещния бряг (видях ги да уловят два пъти рибета), а при ваденето и пускането на едрите, единия от съседите до мен настоятелно искаше да "си хапне пържен хайвер"... естествено не го огря. По-веселото беше когато напълних и трамбовах два чувала с мизерии. Същия човек пак дойде до мен и съвсем учудено ме попита "Момче, да не изкупуват някъде пластмасови бутилки?" Обясних му на човека, че тези две чувалчета (имах само тях под ръка) са събрани от място с размер 5м x 5м и че ако ние не си чистим мизериите, няма кой да почисти вместо нас. Човечецът кимна одобрително и се върна при въдиците си ...
Бях там доста рано сутринта (не за място, просто обичам да съм част от утрото в гората), заех място на около половин километър навътре от страната на гората. Идеята ми беше да пробвам за няколко часа дали рибата се е активизирала. Стръвта - класически само дебел торен червей, без бял (умишлено), риболов само на плувка, един директен, който подавах непосредствено в шавара и един ваглер на дистанция. На директния от шавара извадих десетина хубави каракуди, на мача от дистанция също толкова, като имаше две над половинка. Изключително интензивен риболов, голямо удоволствие, както винаги пролетта запушеното се отчита подобаващо. Рибата се е раздвижила доволно, но далеч не всеки хващаше, което ме изненада. На два пъти в шавара пред мен се преобърна прекрасен шаран, което допринесе за прекрасния излет и доказателството, че този водоем, въпреки многото издевателства, въпреки всевъзможните бракониерски извращения, все още успява да съхрани своите обитатели.
Всяко едно рибе, което хващах, беше като напомпаничко с хайвер, излишно е да казвам, че след приятелско здрависване им пожелавах поживо-поздраво и да създадат здраво и устойчиво поколение...
Куриозите в рамките на тези няколко часа бяха два

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- каридата
- учете се от него
Радваш Митак,тва с погледите и мърмооренето ми е любимо.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Сега аз да се изразя леко грубо , другия път ще дойда и аз и тоя като му се дояде единственото , което ще му подавам за захранка периодично ще са едни мъжки запотени топкиmita4eto написа: "си хапне пържен хайвер"...

Туй риболова не е за мен 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Същия човек пак дойде до мен и съвсем учудено ме попита "Момче, да не изкупуват някъде пластмасови бутилки?"
Аз бих го "засилил", че много ще им се вдига цената заради новите еко такси за които говорят и по телевизията,и мисля да направя яка пачка, та докато още не са се усетили другите и не са ги обрали бутилките и другата пластмаса да се подготвя да изкарам някой лев.И ще си ги складирам у нас тайно.
Аз бих го "засилил", че много ще им се вдига цената заради новите еко такси за които говорят и по телевизията,и мисля да направя яка пачка, та докато още не са се усетили другите и не са ги обрали бутилките и другата пластмаса да се подготвя да изкарам някой лев.И ще си ги складирам у нас тайно.

Късмета е резултат от много добро планиране !!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Боби, може би наистина ми липсваше малко изобретателност в случая, можеше да се получи добра засилка 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Браво,чест и почитание колега! Ако всеки един от нас се отнася по такъв начин към фауната и към родната ни флора всичко ще ние просто ПЕРФЕКТНО,но уви. Имал съм удоволствието да ловя риба на това място с приятел австралиец,който изпадна в шок и ужас,виждайки изхвърлените всевъзможни гнусни отпадъци от към с.Ханово и допълнителните "бонус" мизерии оставени от "добронамерени" колеги риболовци.На зададените от него смислени и укорителни въпроси единственото,което можах да направя бе да мълча,да се червя и да се срамя.mita4eto написа:Куриозите в рамките на тези няколко часа бяха дваПри всяко пускане на уловено рибе усещах доста криви погледи по себе си, с течение на времето дочувах и псувни от отсрещния бряг (видях ги да уловят два пъти рибета), а при ваденето и пускането на едрите, единия от съседите до мен настоятелно искаше да "си хапне пържен хайвер"... естествено не го огря. По-веселото беше когато напълних и трамбовах два чувала с мизерии. Същия човек пак дойде до мен и съвсем учудено ме попита "Момче, да не изкупуват някъде пластмасови бутилки?" Обясних му на човека, че тези две чувалчета (имах само тях под ръка) са събрани от място с размер 5м x 5м и че ако ние не си чистим мизериите, няма кой да почисти вместо нас. Човечецът кимна одобрително и се върна при въдиците си ...
В събота бяхме с колеги по реката окло Тенево ма мн малко вода и почти никакъв риболов. Дано дъжда вкара малко вода в реката ,да тръгне риболова
Това е миналата година

- Прикачени файлове
-
- DSC00314.jpg (51.07 KiB) Преглеждано 1129 пъти
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
Здравейте, някой може ли да ми каже как се стига до дупките на с.Кукорево - как е пътя и от къде точно се минава. Благодаря предварително