царствто на морунажите 2

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: царствто на морунажите 2

Мнение от trepachoo »

е тава а приказка! :)
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Супер :shock: И ИАРА са се появили, значи има шанс някоя -друга риба да хвърли хайвер :ANAL:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Nikola Polizovski написа:Силен риболов,бравос :wink: разбиване на морунажите :drinkers:
:drinkers:
Върл Shimano фен!
c.a.r.p
новобранец
новобранец

Мнение от c.a.r.p »

Чудесен риболов :supz:
Аватар
ivan.g.andonov
фен клуб-скобар

Мнение от ivan.g.andonov »

колега добър улов и успехи за напред.Искам и аз да споделя за подобен случай на пънча.дойдох рано ,захраних,подредих прътите и зачаках да дойде брат ми.след 2-3 часа почнаха да идват колеги и като видеха че ще си пречим се отказваха но дойде един по напорист който смяташе че аз съм захранил и за него и други такива претенций и се почна подобен на вашия спор.как да е като видя че още малко и ще му пъхна пръта отзат се отказа.та да ви кажа че въопще не искам да контактувам с такива специални колеги който си мислят че като ловят повече от мен или друга причина аз трябва да им отпускам място. :finga: така че подкрепям това като няма място не идвай да пречиш на колегите :axe: :axe:
Dancho M
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dancho M »

Браво Риболовчо! Скъсал си им джуките на морунажите. :prayer: :prayer: :smt023 :smt023 :prayer: :prayer: :smt023 :smt023 :prayer: :prayer:
vesko_bg написа:... Захранка е било друг път ...
Веско, захранка в някой черпак или голяма лъжица ще да е метнал наш Риболовчо. Скоро се похвали, че има цяла колекция от такива монтажи, като за направата им е използвал само сръчни ръце, кухненска посуда, дрелка и шкурка. Някои от тези монтажи били много уловисти не само за мирни риби, но и за хищници, като особено ги предпочитали сомовете и сулките. Ако се поразровиш с търсачката съм сигурен, че ще откриеш темата. Сега се сетих, че Риболовчо може да е хвърлил във вира серпентината или капака от казана за ракия, който също скоро майстореше, но имайки предвид, че беше от бакър или пиринч, не ми се вярва много. Най-добре е, както колеги преди мен са писали, да се разберете със лични съобщения за един съвместен риболов по Искър или среща в някоя уютна кръчма в Койнаре на сладка приказка и тиха музика на Сашо Роман от Койнаре. За да се научи истината и аз бих поканил Риболовчо на риболов по Струма, но не съм много сигурен как ще реагирам, ако захранва над главата ми, както и не искам да ми се налага да отговарям на въпросите, които очаквам да ми задава. Например да ме пита в кое заведение празнува именния си ден Кракра Пернишки, може ли да се внася в него домашна ракия, жената на Кракра има ли силикон и ползва ли услугите на модната агенция на Жени Калканджиева.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

само за едно не си се сетил ..за резервния акумолатор ...ха ххаааа..
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
gotzyss
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gotzyss »

bkd написа:По-добре капо сам на реката ,отколкото един върху друг.............ако ще и сомове на плувка да излизат :yawinkle:
Момци стиснете ръце ,па следващият път -съвместен репортаж :smt023
е това е истината
Аватар
Drago
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Drago »

Хубава тема ма сте я усрали. Мен пък лично ме дразнят всички дето ловят на плувка, дъно фидер и т.н. по реката оти я си перем със спинарката и като метнат по две дънни и една плувка държат по повече от 20-30 метра от брега ма нейсе. То ако имаше повече риба, разбирай по-малко бракониери немаше да се стига да токива моменти та за това ми се иска да кажа браво на ИАРА, но съм на мнение, че не е нормално да хвалим някой, че върши работата, за която му се плаща, плаща от нашия джоб.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Drago написа:Хубава тема ма сте я усрали. Мен пък лично ме дразнят всички дето ловят на плувка, дъно фидер и т.н. по реката оти я си перем със спинарката и като метнат по две дънни и една плувка държат по повече от 20-30 метра от брега ма нейсе. То ако имаше повече риба, разбирай по-малко бракониери немаше да се стига да токива моменти та за това ми се иска да кажа браво на ИАРА, но съм на мнение, че не е нормално да хвалим някой, че върши работата, за която му се плаща, плаща от нашия джоб.
Драго, според новия закон и поправките, при риболов на река е позволена само една пръчка, така че ако видиш некой с 2-3-4, можеш да сигнализираш спокойно, стига да има, кой да обърне внимание :evil: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
batstiv
новобранец
новобранец

Мнение от batstiv »

За всичко си има видов ден приятели! И ако някой се е направил на важен на някое място и особено АКО не е имал право, то бъдете сигурни -ще му се върне някой ден ! Пък нека и Брус Лии да е !
Оня горе гледа !
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”