Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

царствто на морунажите 2
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: царствто на морунажите 2
е тава а приказка! 

Супер
И ИАРА са се появили, значи има шанс някоя -друга риба да хвърли хайвер 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- кандидат преподавател
Nikola Polizovski написа:Силен риболов,бравосразбиване на морунажите

Върл Shimano фен!
Чудесен риболов 

- ivan.g.andonov
- фен клуб-скобар
колега добър улов и успехи за напред.Искам и аз да споделя за подобен случай на пънча.дойдох рано ,захраних,подредих прътите и зачаках да дойде брат ми.след 2-3 часа почнаха да идват колеги и като видеха че ще си пречим се отказваха но дойде един по напорист който смяташе че аз съм захранил и за него и други такива претенций и се почна подобен на вашия спор.как да е като видя че още малко и ще му пъхна пръта отзат се отказа.та да ви кажа че въопще не искам да контактувам с такива специални колеги който си мислят че като ловят повече от мен или друга причина аз трябва да им отпускам място.
така че подкрепям това като няма място не идвай да пречиш на колегите

-
- научил се да хвърля
Браво Риболовчо! Скъсал си им джуките на морунажите.

Веско, захранка в някой черпак или голяма лъжица ще да е метнал наш Риболовчо. Скоро се похвали, че има цяла колекция от такива монтажи, като за направата им е използвал само сръчни ръце, кухненска посуда, дрелка и шкурка. Някои от тези монтажи били много уловисти не само за мирни риби, но и за хищници, като особено ги предпочитали сомовете и сулките. Ако се поразровиш с търсачката съм сигурен, че ще откриеш темата. Сега се сетих, че Риболовчо може да е хвърлил във вира серпентината или капака от казана за ракия, който също скоро майстореше, но имайки предвид, че беше от бакър или пиринч, не ми се вярва много. Най-добре е, както колеги преди мен са писали, да се разберете със лични съобщения за един съвместен риболов по Искър или среща в някоя уютна кръчма в Койнаре на сладка приказка и тиха музика на Сашо Роман от Койнаре. За да се научи истината и аз бих поканил Риболовчо на риболов по Струма, но не съм много сигурен как ще реагирам, ако захранва над главата ми, както и не искам да ми се налага да отговарям на въпросите, които очаквам да ми задава. Например да ме пита в кое заведение празнува именния си ден Кракра Пернишки, може ли да се внася в него домашна ракия, жената на Кракра има ли силикон и ползва ли услугите на модната агенция на Жени Калканджиева.vesko_bg написа:... Захранка е било друг път ...
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
е това е истинатаbkd написа:По-добре капо сам на реката ,отколкото един върху друг.............ако ще и сомове на плувка да излизат![]()
Момци стиснете ръце ,па следващият път -съвместен репортаж
Хубава тема ма сте я усрали. Мен пък лично ме дразнят всички дето ловят на плувка, дъно фидер и т.н. по реката оти я си перем със спинарката и като метнат по две дънни и една плувка държат по повече от 20-30 метра от брега ма нейсе. То ако имаше повече риба, разбирай по-малко бракониери немаше да се стига да токива моменти та за това ми се иска да кажа браво на ИАРА, но съм на мнение, че не е нормално да хвалим някой, че върши работата, за която му се плаща, плаща от нашия джоб.
- antivik
- кандидат преподавател
Драго, според новия закон и поправките, при риболов на река е позволена само една пръчка, така че ако видиш некой с 2-3-4, можеш да сигнализираш спокойно, стига да има, кой да обърне вниманиеDrago написа:Хубава тема ма сте я усрали. Мен пък лично ме дразнят всички дето ловят на плувка, дъно фидер и т.н. по реката оти я си перем със спинарката и като метнат по две дънни и една плувка държат по повече от 20-30 метра от брега ма нейсе. То ако имаше повече риба, разбирай по-малко бракониери немаше да се стига да токива моменти та за това ми се иска да кажа браво на ИАРА, но съм на мнение, че не е нормално да хвалим някой, че върши работата, за която му се плаща, плаща от нашия джоб.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
За всичко си има видов ден приятели! И ако някой се е направил на важен на някое място и особено АКО не е имал право, то бъдете сигурни -ще му се върне някой ден ! Пък нека и Брус Лии да е !
Оня горе гледа !
Оня горе гледа !