Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо на Панчарево?
Модератор: sapuna
Инфо на Панчарево?
Днес бях на Панчарево с надеждата да не вали и да покараме лодки с приятели, но не се получи разбира се!И докато се ядосвах, че не дават лодките защото били пълни с вода:)заръмя един дъждец и спря да духа вятър абе време само за риба , чак се замислих дали да не зарежа всички да се прибера до вкъщи да нарямя такъмите и да ходя да видя какво правят рибите:)
Та въпроса ми е на т'ва Панчарево излиза ли нещо интересно напоследък- понеже докато се разхождах видях около 10-тина умрели каракуди и 1 червеноперка?
Та въпроса ми е на т'ва Панчарево излиза ли нещо интересно напоследък- понеже докато се разхождах видях около 10-тина умрели каракуди и 1 червеноперка?

- riboxva6tacha
- ще става разбирач
а какви са условията на платеното и каде всъщност се намира?аз стигнах до национална плувна база кадето са водните колела!чета че на стената е разрешено за риболов даже и през забраната,но никой не казва каква е ситуацията!
Да ми кажеш какви са условията на платеното - колко е на пръчка , плаща ли се рибата и каде точно се намира и най-важното за какви риби да се приготвя:)
Да ми кажеш какви са условията на платеното - колко е на пръчка , плаща ли се рибата и каде точно се намира и най-важното за какви риби да се приготвя:)

- riboxva6tacha
- ще става разбирач
zna4i namira se sled restorant lebeda ako go znae6 dava6 nadolu i 6te go vidi6 ima postroeni palobi,ne mnogo golqmo.ima bira,skara 3leva na pra4ka.ribata se pla6ta.i nqma6 pravo da q vra6ta6 vav vodata,no az kvoto xvana kato nemam pari go ostvam pri paza4a tam ima edno zagradeno i tam q puska6 ama treba da go pita6.ima 6aran.pastarva,som,esetra,bql amur,6tuka,karakuda,no tq e bezplatna.uspex az 6te xoda v 4etvartak ako 6te xodi6 pi6i 

- riboxva6tacha
- ще става разбирач