Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Сомско начало 2011
-
- фен клуб-скобар
Re: Сомско начало 2011
Ей Момци сомо не мога да Ви разбера как ги ловите тези Тупалки
Браво разбирате им

Браво разбирате им

- каридата
- учете се от него
Никола,къртите мифкиии. 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ще бъде много интересен и труден мачМитев написа:Коле след 5-6 дни съм в Сандански , имай си едно на ум , само да не ме закараш на нашето място![]()
![]()
а иначе сте ги утепали брат![]()

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- indalo
- фен клуб-скобар

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Олеле майко, майчице мила! 2 сома /СОМА/ и ннам колко си щуки за 2 дена???? Моля ви се, кажете ми че тва е майтап и снимките са минати през Photoshop-а. Направо се изправих на стола, като ги видях. Както сме зажаднели в началото на сезона някой ще получи удар бе, ей! Много моля някой модератор да изтрие тоя нечовешки пост, докато няма пострадали!
Страхотен риболов, момчета. Евала. Да ви дава господ още много такива тая година! И да ни радвате очите със снимки!

Страхотен риболов, момчета. Евала. Да ви дава господ още много такива тая година! И да ни радвате очите със снимки!
Браво колега супер излет сте си направили и доста доволно по това време на годината .

добро сефте за сезона,чакайте яка артилерия на това място ще го открият пущините 

Риболовци.
Поздравления за красивия репортаж и още по-красивите риби! По това време на годината това си е сериозно постижение, БРАВО!!!
Гърците добре са си съхранили рибата във водоемите и дано не я унищожим, както почти вече го сторихме в България!
Искам само да ви попитам каква е средната дълбочина на канала, в който ловите? Прочетох, че единия сом е клъвнал на дълбочина 50см.
Гърците добре са си съхранили рибата във водоемите и дано не я унищожим, както почти вече го сторихме в България!
Искам само да ви попитам каква е средната дълбочина на канала, в който ловите? Прочетох, че единия сом е клъвнал на дълбочина 50см.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не е каналshefa написа:Искам само да ви попитам каква е средната дълбочина на канала, в който ловите? Прочетох, че единия сом е клъвнал на дълбочина 50см.

Macedonia

- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Както каза НИКОЛА,средната дълбочина е 2.50м.Стръвта беше поднесена на 50см под повърхността,от личен опит знам че сома нощно време взима на повърхността
.ПОЗДРАВИ!!!

YOU LL NEVER WALK ALONE
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Има едно правило при риболова на сом ама ще ви го обеснявам другия уикенд на ракия
ХУбави риби уловени с майсторлък

- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Айде де,от кога те чакамIvak написа:Има едно правило при риболова на сом ама ще ви го обеснявам другия уикенд на ракия![]()
![]()

YOU LL NEVER WALK ALONE
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И на мене ме чака труден сезон по язовири и рекисандански карп написа:Айде де,от кога те чакамIvak написа:Има едно правило при риболова на сом ама ще ви го обеснявам другия уикенд на ракия![]()
![]()
ХУбави риби уловени с майсторлъказ съм готов,че после труден сезон ме чака по морето

Macedonia

- Hardi
- вече хвърля и на тежко
Браво,велики сте