Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде около Шумен?
Модератор: Paublo_Eskobar
Къде около Шумен?
Колеги,кълве ли още шарана на частните гьолове около Шумен.Има ли някакъв риболов на Шуменския,защото чух че имало хищник.Благодаря 

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Къде около Шумен?
На тича от лодка излиза костур и бяла на силикон основно,а на кюлевча преди месец все още ловяха,но мисля че ще вадят рибата за никулден,ако вече неса го метнали.На този по пътя за бургас на излизане от шумен мин.неделя имаше хора и много боклуци,но невидях да вадят.
kasmet
- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Преди около 2 седмици ходех на преселка но нищо нямаше
здравей,на езерето излизат прилични щуки,а на този дето е на бургаското шосе "Дибишки" водата му е паднала и почти няма риболов незнам защо му я испускат.Собственика на яз.Белокопитово и Дибишкия е един и същ в момента от месец мести рибата от Белокопитово в Дибишкия.По реката под стената на язовир Тича имаше риболов миналата седмица излизаха хубави каракуди.Едни познати вчера са ходили на язовира на село Развегорово казаха че са доволни .Такса 10лв един килограм можеш да задържиш другото се плашта,но те шаран под килограм и осемстотин не са хванали
- vanko_888
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги, някой знае ли какви са условията на Кюлевча в момента и дали дава нещо???
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
kюлевча 5лв но миналата седмица един приятел е ходил и било слабо аз точа утре за язовира до алуминиевия комбинат излиза ли хубави шарани и пъстърва май са го зарибили добре тая година още не съм ходил та да видим..
- vanko_888
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес бяхме на Кюлевча, пълно капо
Беше пуснат само рибарника и е пълна скръб. Пълен е със закачки, всяко второ хвърляне оставяхме кука или някоя плувка
Пуснаха от днес и големия язовир там. Колега какви са условията на този язовир до алуминиевия??? Пиши как е минал излета след това и наслука!!!

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
-
- новобранец
Колеги, на Кюлевча големия таксата пак 5 лева ли ще бъде и дали рибата се плаща.
Здрасти колега в неделя ходихме на язовира до алуминиев доста се чудехме заради децата щото беше едно мрачно и го даваха да вали добре че поне е близо до града а и пътя си е очакълен излизаха хубави шарани от 2кг нагоре а и пъстървичка към 400-500 гр плащаш 5лв такса, рибата отделно 5лв шарана 9лв пъстървата много добре изкарахме там най ме кефи има си биричка скара и като отидеш с готина компания купона е пълен собственика каза че го е зарибил на ново а да отбележа шарана беше страшно вкусен миналата година като ходихме беше доста мазен но сега е бомба.Ако има нещо друго питай няма проблем.
Здравейте! село Царев брод долния язовир понеже са два затова оточнявам,такса 10лв рибата не се заплаща ,язовира на Кюлевча и този арендатора е един и същ риба се хваща все още доволно,щаран от1,5 до2,5 кг
- svetlio86
- ще става разбирач
Колеги може ли да обясните по точно как от Шумен да стигна до този водоем до алуминиевия?
Ще бъда много благодарен за инфо!!!
Ще бъда много благодарен за инфо!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Обяснявам как се стига до въпросния язовир- Идвайки от магистралата- слизате от нея и тръгвате да влизате в Шумен от първия възможен вход на града, тоест от пътя за Велики преслав, първата в дясно и стигате до един мост -надясно е бул.Симеон Велики и съответно Шумен, а вляво е за алуминиевия завод.Тръгвате за алуминиевия завод и карате направо, подминавате завода и само направо по тесен асфалтов път.Само направо, подминавате свинарниците и стигате до една помпена станция и има табела за язовира вдясно. Тръгвате по черното пътче покрай бетонения канал и след малко ще видите въпросното язовирче.
- svetlio86
- ще става разбирач
Благодаря много за информацията колега!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

За това язовирче до алуминиевия комбинат невероятно и много доволно .... преди два три дена ходихме .... от 9 до 12 часа на плувка ... 5 6 шарана от 2 до 5 кг и 5 6 пъстърви от 400 - 700 грама . Да се постопли пак ще го посетим !!
Браво колега, добър улов сте направили а ние май повече се забаламосваме със бирата и кюфтенцата там