Днес на Карнобат...

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Днес на Карнобат...

Мнение от Local »

имаше състезание.... нека някои съфорумци не се спотайват , а да споделят какво стана... аз в понеделник ще приложа малко снимки!
Клавиатура риба не лови!!!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Аз бях зает и неможах да отида да гледам.Слави ма покани да се запозная с колегите и да видя как работят профитата с щеките.Локал сподели да разберем как е преминало. :wink:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ами това , което разбрах е че Слави е останал капо , и само 3-ма човека бяха с риби... един познат от Бургас изкара едно сомче към края , може би имаше 2.500кг и колегата от форума Stoyanms беше с 3 или 4 шаранчета... Трябваше да се връщам на работа и не успях да догледам края. Рибата нещеше да се храни заради лошото време. 3-4 човека да са хванали риба, мисля че състезателите бяха над 20 , а бе тегава история.
Слави му е влезнал много едър шаран на болото , държал го е около минута и му е скъсал...
В понеделник най-рано ще кача 4-5 снимки :wink:
Аватар
stoyanms
новобранец
новобранец

Мнение от stoyanms »

Не се спотайвеме :P . И аз бързах за работа.А сега да се похваля :wink: ,станах първи с 3.800 кг.Ловях само на мач,защото скъсах ластика на щеката още при измерване на дъното,но не съжалявам.Просто пред мен имаше закачки.Много труден риболов.Всички риби хванах на кука tubertini seria 2 номер 15 и повод 0.12 -стръв една царевица плюс един бял червей.Подхранка sensas carpa +golden baite шаран и каракуда +течен ароматизатор карамел.Слави бе много прав за повода на по-дебел не взимаше :D .Успех на всички от мен :lol: :lol: :lol:
catch & release
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Браво , браво , секторна победа и 1-ви в класирането. Страхотно постижение при наличието на толкова майстори , които бяха там.
Направих няколко снимки но ще ги кача в понеделник... като си взема Bluetooth.
snegk

Мнение от snegk »

Браво на победителя,там има дни когато дава по 15 кила има дни нищо.Много скъпи такъми имат колегите и затова не рискуват с по дебели влакна,и с право.Успех на състезателите в Лом и там 38кг.
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”