Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Продавам гладиатор и колело!Идеалния домашен фитнес
Продавам гладиатор и колело!Идеалния домашен фитнес
Гладиатора е купуван преди година от Метро,реално е ползван не повече от 10-15 пъти и то непълноценно,защото не съм професионалист.Причината,поради която го продавам е,че не го ползвам и ми заема много място,прекалено бързо ми мина мерака.Може да се тренира всяка група мускули.Да се правят упражнения за гръб,бицепс,трицепс,рамо,гърди и всички видове крака.Тежестите са 12 на брой,но не знам реално колко тежат.Давам го както съм го купил.Цената му като нов беше 599лв.За да е пълен комплекта давам и колело за кардио тренировки.Колелото е 2ра употреба,но работи безупречно.Предполагам,че трябва да му се сменят батериите,защото не показва всички на дисплея,но съм го купил с тези батерии.При него причината за продажба е същата като на гладиатора,просто не се ползва.Към комплекта давам и 2 гирички по 2кг купувани отделно.Цената е 570,ако се вземат комплект,за района на Търново мога да уредя транспорт,но с доплащане за транспорта.Може и по отделно,но там цената ще е по-висока.
реални снимки:
http://ivanvt.snimka.bg/sports/fitness.576153
При желание на някой,мога да направя още доста снимки,за да се уверите в перфектното състояние на компонентите.
За връзка с мен :
0877575776
0886899645
или скайп : cc6177aa
Велико Търново
реални снимки:
http://ivanvt.snimka.bg/sports/fitness.576153
При желание на някой,мога да направя още доста снимки,за да се уверите в перфектното състояние на компонентите.
За връзка с мен :
0877575776
0886899645
или скайп : cc6177aa
Велико Търново
Re: Продавам гладиатор и колело!Идеалния домашен фитнес
колелото е продадено,нова цена на гладиатора 455лв
бартери?коментар в рамките на разумното е винаги възможен
коментар за сериозни или бартер за директен до 150лв и другото кеш