Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Oколо София
Модератор: sapuna
Oколо София
Хора кажете места където може да се иде и да се хване нещо (може дъно за шаран, може и за хишник) нямам специални изисквания за вид риба. МОже да е някъде на платено но да знам че ще хвана а и да се плаща за въдица а не на кг уловено... всъщност ако кажете и някакви цени ще съм много благодарен. в радиус 100 -150 км около Софата!
Благодаря предварително и наслука.
С Уважение Алекс
С Уважение Алекс
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Oколо София
Huma написа:Хора кажете места където може да се иде и да се хване нещо (може дъно за шаран, може и за хишник) нямам специални изисквания за вид риба. МОже да е някъде на платено но да знам че ще хвана а и да се плаща за въдица а не на кг уловено... всъщност ако кажете и някакви цени ще съм много благодарен. в радиус 100 -150 км около Софата!
С Уважение Алекс

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Благодаря много...а за мястото разбрах ама цени някакви?
Толстолоб-2 кинта;Шаран-4;Амур-4;канален сом-6;европеец-8.Уклей,каракуда,костенур,червенопера лови колкото ти душа иска.Рибоците за които се иска такса,можеш да ги ловиш на воля и да ги пускаш обратно без никакви притеснения.Дали има големи прасета?Поне аз незнам такъв водоем около София с такива елитни риби.Пробвай и няма да съжаляваш.
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
-
- вече хвърля и на тежко
за какво ти е по голям от 2 кг още повече ако е над 5 - 7 или 10 то е грехота да го изядешkostur4eto написа:Ако говорите за Казичане.миналата есен четох че има шарани над 10кг но не дават да ги вземаш. Ако забодеш такъв бате шаро ебаааааааати кефа .а.Снимаш-пускаш. снимаш-пускаш
представи си само колко години е живяло животинчето а някои да го похарчи за няма нищо защото каквото и да изядеш знаеш каде отива

А някъде хищник да има пак на платено... любопитвствам така, че от скоро съм в Сф и не съм ходил наоколо.biserpp написа:за какво ти е по голям от 2 кг още повече ако е над 5 - 7 или 10 то е грехота да го изядешkostur4eto написа:Ако говорите за Казичане.миналата есен четох че има шарани над 10кг но не дават да ги вземаш. Ако забодеш такъв бате шаро ебаааааааати кефа .а.Снимаш-пускаш. снимаш-пускаш
представи си само колко години е живяло животинчето а някои да го похарчи за няма нищо защото каквото и да изядеш знаеш каде отивав .......
- bogomil1971
- новобранец
КОЛЕГА ОКОЛО СОФИЯ ХОДЯ САМО НА БОГРОВ ЗА ЩУКА И САМ ДОВОЛЕН'.НА ЧЕЛОПЕЧЕНЕ СЬЩО Е ДОБАР ИЗБОР
- riboxva6tacha
- ще става разбирач