Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Re: Риболова около Русе
Днес в района на Бръшлян КАПО (класическо)
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Митаче,какво правиш ти бе батко.Струва ми се че без куки хвърляш,или сипваш нещо в захранката да отблъсква рибатаMiTKo_Fisher написа:Днес в района на Бръшлян КАПО (класическо)

Преди малко си говорих с шефа на Балкански и каза, че сега ще го зарибява и поне 2 години няма да дава да се риболовства, не го е решил още, но каза, че най-вероятно и след тея 2 години няма да дава да се лови.bat_deso написа:Може би са имали на предвид, че ще го зарибяват тази година, но аз се набутах да отида до там на 25.03.2011(Петък) и беше източен.kutinchev написа:Имам инфо за Балкански от собствениците:
Тази година са го зарибили и няма да се пуска за риболов.
Наслука на колегите!
П.С. svil - докладвай, какво направи на ферибота?

-
- сериозен играч
Днеска се разходих до Писанец по лома,излизаха доста кефалЧЕТА и само дребни,нищо по-едро се обади.
Вижте на каква гледка попаднах,тя няма нужда от думи

Вижте на каква гледка попаднах,тя няма нужда от думи

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Така, днес от 7-10 на Ценово около моста капо, след това 10-12 Долна Студена пак около моста и се пуснахме по течението надолу отново валат. Стреляхме с железа, пластмаси, ама не иска
. Имаше пасажи от малки рибки на Долна Студена и играеха но все дребосъци. Та това е от днес.

-
- сериозен играч
Колега,само на спининг ли пробвахте?ofink написа:Така, днес от 7-10 на Ценово около моста капо, след това 10-12 Долна Студена пак около моста и се пуснахме по течението надолу отново валат. Стреляхме с железа, пластмаси, ама не иска. Имаше пасажи от малки рибки на Долна Студена и играеха но все дребосъци. Та това е от днес.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- dan10
- фен клуб-скобар
Здравейте и от мен ! Искам да попитам как върви риболова около русе (зад корабната,ферибота,на т.наречената ТУХЛЕНА и на хижа приста) Благодаря предварително ! 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добра вечер и от мен 
Днес по обяд се поразходих (оказа се, че само разходка беше). Първо минах зад корабната, само като видях колко коли имаше и ми стана ясно к'ва е работата
Хора доволно, риба почти никаква или поне за 30мин никой не извади......а не излъгах един колега изкара едно малко косатче на щеката, мда имаше трима-четирима, които се бяха разгънали провесионално - щеки, ролери, платформи, абе като по филмите

Не съм разпъвал там.....
След това си бих камшика към Басарбово, викам си: на Лом-а до сега капо не съм ставал, ама и това стана днес
За 5 часа само три-четири слаби побутвания на фидера

и едно мощно разклащане, ама неотразено (източвах бойлера тогава
).....такъма тънък - основно 0,20, повод 0,14, кука 14, кошничка 40г. К'ви ли не монтажи не изпробвах ама неще и неще, и повода увеличавах, все тая.....а преди две седмици много добре е получи, ама како и да е
Другия път ще да е
Лека вечер!

Днес по обяд се поразходих (оказа се, че само разходка беше). Първо минах зад корабната, само като видях колко коли имаше и ми стана ясно к'ва е работата

Не съм разпъвал там.....
След това си бих камшика към Басарбово, викам си: на Лом-а до сега капо не съм ставал, ама и това стана днес

и едно мощно разклащане, ама неотразено (източвах бойлера тогава

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- ще става разбирач
Днес бяхме на Дунава 2 кг морунаж и платика общо взето доста слабо
- dan10
- фен клуб-скобар
Kъде беше "tenenista" ?tenesista_ написа:Днес бяхме на Дунава 2 кг морунаж и платика общо взето доста слабо

Да на спининг, иначе имаше и няколко човека с тапи, но и те не вадеха. От моста на Ценово вадеха чат пат някоя малка таранка на плувка и това беше.nick71 написа:Колега,само на спининг ли пробвахте?
- Vlado_852
- разбира нещата
Как изкара Колев? Хвана ли някой шаро?K.KOLEV79 написа:Утре пускат язовира на пет кладеци и аз ще съм там на всяка цена ,който изка да заповяда,ако е узпешен излета първи ще разберете
-
- ще става разбирач
По островите колега но и там си е слаба работа
Днес ходих на Текето с приятел и капо останахме,опитахме на плувка,спининг,фидер и НИЩО.А не видяхме и някой да хваща нещо,имаше около 20-30 души на голямото!