Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помощ относно избор на джип.
Модератор: dantho.mihov
Помощ относно избор на джип.
Здравейте колеги.
Не съм от най активните в този форум, но искам да попитам ако има някой тука който разбира от джипове, дали може да ми помогне в избора на машина. Та откакто бутах колата си на язовир Александър стамболииски се реших да взимам джип.
Незнам как точно да формолирам питането си. Та ще съм директен.
Имам 3500лв. Търся да е нещо по различно от нива уаз и т.н. Да има блокажи и по голямо място за багаж. Като отворя в мобилето излизат не малко машини но незнам коя ще ми свърши работа. бензин гац няма значение също ляв или десен волан също няма значение то това ще е само за риболов и лов.
Благодаря предварително.
Не съм от най активните в този форум, но искам да попитам ако има някой тука който разбира от джипове, дали може да ми помогне в избора на машина. Та откакто бутах колата си на язовир Александър стамболииски се реших да взимам джип.
Незнам как точно да формолирам питането си. Та ще съм директен.
Имам 3500лв. Търся да е нещо по различно от нива уаз и т.н. Да има блокажи и по голямо място за багаж. Като отворя в мобилето излизат не малко машини но незнам коя ще ми свърши работа. бензин гац няма значение също ляв или десен волан също няма значение то това ще е само за риболов и лов.
Благодаря предварително.
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Re: Молба за помощ
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
-
- кандидат преподавател
Е,стига де,за такива пари само хубав велосипед може да се намери.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
INCUBUS написа:Е,стига де,за такива пари само хубав велосипед може да се намери.
Е, и нещо с десен волан.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- научил се да хвърля
Re: Помощ относно избор на джип.
аз си купих 'джип' или по правилно 4х4, но пак се налага да 'бутам' и копая с лопати
за този бюджет - каквото изпадне общо взето
виж и тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/forum ... .php?f=387

за този бюджет - каквото изпадне общо взето
виж и тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/forum ... .php?f=387
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сузуки Витара
От най-старите - 90 - 93-та година
Дълга база
Двигател 1,6 - 8, а не 16 вентила
Здрава кола е, става и за ежедневно каране и за офроуд. Разхода на осем вентиловия мотор е под 10/100. Дългата база вози комфортно, има и багажник. Късата база е по-проходима, но по-тясна и с много малък багажник. На офроуд не може да се сравнява с големите джипове, защото клиренса и е по-малък, но си има раздатка с бързи бавни и блокаж. Приятна е за каране и на градско, защото не е много голяма и тежка. Когато не е на 4х4 е на задно, а да караш на задно предаване също си е голям кеф.
На мобилето има оферти за ляв волан под 3500 лева. Недостатъците са ниския клиренс и ръждата по шасито.

От най-старите - 90 - 93-та година
Дълга база
Двигател 1,6 - 8, а не 16 вентила
Здрава кола е, става и за ежедневно каране и за офроуд. Разхода на осем вентиловия мотор е под 10/100. Дългата база вози комфортно, има и багажник. Късата база е по-проходима, но по-тясна и с много малък багажник. На офроуд не може да се сравнява с големите джипове, защото клиренса и е по-малък, но си има раздатка с бързи бавни и блокаж. Приятна е за каране и на градско, защото не е много голяма и тежка. Когато не е на 4х4 е на задно, а да караш на задно предаване също си е голям кеф.
На мобилето има оферти за ляв волан под 3500 лева. Недостатъците са ниския клиренс и ръждата по шасито.
нямам живарник
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Едно Паджеро с десен волан,за тия пари в идеално състояние може да намериш или Витара с ляв
- ceno cenov
- разбира нещата
Бягаш от нивата, но за тези пари що годе свестна джипка само нива можеш да намериш. Освен това проходимоста и е много висока. Направи си сметка едно паджеро 92-93 г. какви разходи ще са за подръжка. Аз ползвам нива за риболов, но инак и аз съм за паджеро примерно 2000-та година.ganst написа:..........Имам 3500лв. Търся да е нещо по различно от нива уаз и т.н. ......
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка: