Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Пъстървата кълве ли на рибено масло ?
Модератор: sapuna
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Пъстървата кълве ли на рибено масло ?
Не тези от снимката.
Става дума за старите кръгли и червени капсули.
Става дума за старите кръгли и червени капсули.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Американката кълве буквално на всичко, особено, ако е прясно пусната от рибарника във водоема. Аз съм хващал американка на рибено масло в язовир. Но по-често ми се е случвало да хващам на гопче обикновен стиропор
За балканката, обаче, изпитвам големи съмнения, дали изобщо ще погледне риеното масло...

- CERRUTI
- сериозен играч
Пробвал съм с рибено масло....но явно желатина се разтапя във водата..топченцата не се задържат много на куката.Нямам уловена риба на рибено масло....по добре пробвай на камола с едно пинки за контра...ето какво хванах последния път като ходих за пъстърва, на тази комбинация. 
http://forum.nariba.com/gallery/image.p ... ge_id=6049
в галерията ми можеш да видиш бонуса към улова

http://forum.nariba.com/gallery/image.p ... ge_id=6049
в галерията ми можеш да видиш бонуса към улова

Рибите на колегата Церути са много добри , но както знаете на всеки водоем пъстървата налита на разли4на примамка и е разли4но пла6лива
тбК