Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
това ли е 8-цата , че несхто монитора ми се е свил май?

- yaata
- фен клуб-скобар
Това е на колежката около 4-5 кг., другите са на клипове и формата не може да се качва. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво, аре вече само такива постове да има в тая тема, да ги почваме и стига толкова капота за тая година.yaata написа:... заковах и първия шаро за сезона ...

нямам живарник
- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
браво някой на водоема ловеше ли щука?yaata написа:Здравейте колеги. Ще дам малко инфо за платения на Богров - за който го интересува. Днес бяхме на водоема и естествено пак искахме да мъчим шарковците на мач, щото плувкарския риболов там в момента е почти нулев. За стръв използвахме пелети, царевица, бял и торен в различни комбинации. Интересното бе, че първите риби които излезнаха бяха добри каракуди, което бе много обнадеждаващо. Към 13:30 ч . заковах и първия шаро за сезона -около 5кг на пелета с 4 бели. После пак каракуди и бам-втори-може би около 8кг на същата стръв. Дълбочината бе около 3.50м, малко над дъното. Колежката извади и тя един към 5кг. и още каракуди. Та като цяло бях доволен от риболова щото това са едни от първите шарани на мач извадени тая година. Наслука на всички и лека вечер.
- yaata
- фен клуб-скобар
Имаше 2-3 души през деня- ловяха си доволно-/на изкуствени примамки/ с тегло до към 2кг..Щуката си е активна. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Колеги, и аз да се похваля. Вчера най-наклая счупих каръка и на 777 5 пъстърви от 8,30 до 18 часа, като имах и няколко откачания. Като цяло нащата на водоема според мен са добри. Има наченки на раздвижване на каналния сом, есетрите и .... на шаро. Лъчо всеки ден хвърля пъстърви. Аз лових на плувка, но видях, а и в предишните си излети виждах, как колеги ловят и на блесна и на мухарки, и то успешно.
Дано съм бил полезен и не сметнете поста ми за първоаприлска шега
, защото свидетел, а и може би на късмет ми беше дъщеричката ми, която бе и основната причината да направим излета, за което най-много се радвам. Лично аз предпочитам цял ден да я пече слънцето и да я брули вятъра, отколкото цял ден да се спаружва в къщи пред компа.
Дано съм бил полезен и не сметнете поста ми за първоаприлска шега

m_ad написа:Колеги, и аз да се похваля. Вчера най-наклая счупих каръка и на 777 5 пъстърви от 8,30 до 18 часа, като имах и няколко откачания. Като цяло нащата на водоема според мен са добри. Има наченки на раздвижване на каналния сом, есетрите и .... на шаро. Лъчо всеки ден хвърля пъстърви. Аз лових на плувка, но видях, а и в предишните си излети виждах, как колеги ловят и на блесна и на мухарки, и то успешно.
Дано съм бил полезен и не сметнете поста ми за първоаприлска шега, защото свидетел, а и може би на късмет ми беше дъщеричката ми, която бе и основната причината да направим излета, за което най-много се радвам. Лично аз предпочитам цял ден да я пече слънцето и да я брули вятъра, отколкото цял ден да се спаружва в къщи пред компа.
Колега и аз бях там вчера! Шарани скачаха наистина, предполагам ще почнат и да се ловят. Извадих само едно голо около 300гр. Иначе излета беше повече от успешен, равносметка:
6 Есетри между 2-3кг.
6 пъстърви (добри)
3 сомчета - двете около 2кг. канални, третото европейче 4-5кг.
Как вика един колега - Абе доволно!

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Есетрите и сомчетата на какво взимат?
нямам живарник
На бял, на фидер!hristotihov написа:Есетрите и сомчетата на какво взимат?
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво, а захранката за фидера? Нещо с рибна миризма или нормална?
нямам живарник
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Много приятен риболов, 3 бабушки и 1 откачена от 7 досега.Много вятър...Ясен Генсузов написа:Някой да е ходил на Челопечене за мирни риби скоро ? Мисля петък да го преслушам откъм залятата горичка
Не колега, хранилка за бялhristotihov написа:Браво, а захранката за фидера? Нещо с рибна миризма или нормална?

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- CERRUTI
- сериозен играч
Дайте някоя снимка де....така всеки може да почне да ги реди:
5шарана,2толупа,3щуки,2моруни и т.н. до обяд толкова
Аз утре ще ходя да проверя едно инфо
и ако има ефект ще пиша......няма да кажа каде че във форума има и много кибици !!!
5шарана,2толупа,3щуки,2моруни и т.н. до обяд толкова

Аз утре ще ходя да проверя едно инфо