Класьор от класьор

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Класьор от класьор

Мнение от Mr.Barry »

Здравейте, колеги. намерих един стар класьор за дискове. Предполагам че ги знаете.
Дайте ми малко идеи как да го пренаправя. Ще изрежа тези пликове за дисковете. После аз го мислех с дунапрен да залепя и в него да се забиват куките. В в другия край как да ги хващам. Ако ги правя по-дълги ще минат няколко пъти дилжината на класьора. Не е проблем за мен, не държа да са опънати перфектно. Дайте идеи, та да се насоча към някоя, която ще ми хареса най-много. :) :drinkers:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
fiverov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Класьор от класьор

Мнение от fiverov »

принципно има и такива класйори където си ги навиваш и си ги слагаш в отделенията на дисковете .иначе аз съм си направил от един такъв само че е за по два диска и си стана перфектен
в единия край с нитове занитих към едната стена на класйорчето една пластмасаот нея си направих основа в която прекарах една малка алуминиева тръбичка малко капчица и готово
в другия край микропореста гума (в практикер 40 на 25 -5лв)
успех дано да си ме разбрал :wink:
пазете чисто ,не е толкова трудно
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Класьор от класьор

Мнение от Mr.Barry »

Можеш ли да го щракнеш и да го качиш тук? Моля ти се. Искам да видя, че малко не разбрах :oops: Ако някой има мнение нека напише ще съм благодарен!
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”