Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Класьор от класьор
Модератор: emo vasilev
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Класьор от класьор
Здравейте, колеги. намерих един стар класьор за дискове. Предполагам че ги знаете.
Дайте ми малко идеи как да го пренаправя. Ще изрежа тези пликове за дисковете. После аз го мислех с дунапрен да залепя и в него да се забиват куките. В в другия край как да ги хващам. Ако ги правя по-дълги ще минат няколко пъти дилжината на класьора. Не е проблем за мен, не държа да са опънати перфектно. Дайте идеи, та да се насоча към някоя, която ще ми хареса най-много.

Дайте ми малко идеи как да го пренаправя. Ще изрежа тези пликове за дисковете. После аз го мислех с дунапрен да залепя и в него да се забиват куките. В в другия край как да ги хващам. Ако ги правя по-дълги ще минат няколко пъти дилжината на класьора. Не е проблем за мен, не държа да са опънати перфектно. Дайте идеи, та да се насоча към някоя, която ще ми хареса най-много.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Класьор от класьор
принципно има и такива класйори където си ги навиваш и си ги слагаш в отделенията на дисковете .иначе аз съм си направил от един такъв само че е за по два диска и си стана перфектен
в единия край с нитове занитих към едната стена на класйорчето една пластмасаот нея си направих основа в която прекарах една малка алуминиева тръбичка малко капчица и готово
в другия край микропореста гума (в практикер 40 на 25 -5лв)
успех дано да си ме разбрал
в единия край с нитове занитих към едната стена на класйорчето една пластмасаот нея си направих основа в която прекарах една малка алуминиева тръбичка малко капчица и готово
в другия край микропореста гума (в практикер 40 на 25 -5лв)
успех дано да си ме разбрал

пазете чисто ,не е толкова трудно
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Re: Класьор от класьор
Можеш ли да го щракнеш и да го качиш тук? Моля ти се. Искам да видя, че малко не разбрах
Ако някой има мнение нека напише ще съм благодарен!