В дъжда!

Модератори: bobopeli, sapuna

Troli

В дъжда!

Мнение от Troli »

Днес в 06.00ч.си направих сандвичи и заедно с лодката излязохме и се натоварихме в колата!Дъжда,който се лееше кат от кофпомпа не ме плашеше,защото реших да карам на изток докато спре.След поне 100км. пристигнах на едно прекрасно язовирче на което не валеше и се впуснах в див и необуздан,риболов!Много вятър,много дъжд и чат-пат слънце и на финала се оказах доволен!Три кефала за щастие!Добре е за този шибан майски дей!Особенно,когато са на тролинг! :wink: :D :D :D Снимах пейзажа и рибите!И най-важното,не се намокрих!В момента,когато си тръгнах почна страшен порой!Явно си имам късмет и дано ми донесе по-големи риби! :D :D
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Браво ! :smt038
Troli

Мнение от Troli »

Платен или неплатен е Шарко?Качи го де!П.П. Нашият :D общ познат е на Сърница!Дай инфо,какво е направил! :wink:
baiivan
новобранец
новобранец

Мнение от baiivan »

Колега от кой яз.са пейзажите и кленовете и не е ли забранен,че как ми се е доходило на тролинг.
йебига ше кара ...
Troli

Мнение от Troli »

Язовир Жеков вир е разрешен,но рибата нещо доста намирисваше. :wink: Не бих ял рибата от този вир! :wink: :D :!:
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Troli написа:Язовир Жеков вир е разрешен,но рибата нещо доста намирисваше. :wink: Не бих ял рибата от този вир! :wink: :D :!:

Че тя тамошната риба винаги си е намирисвала :lol:
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”