Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Новата ми лодка
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- научил се да хвърля
Re: Новата ми лодка
Честито и дай впечатления като придобиеш такива.
-
- разбира нещата
Чстита да ти е и само хубави емоции да имаш 

Благодаря колеги,досега само позитивни отзиви слушам.. явно добър избор съм направил!
За тези пари, не мисля, че има по-добър избор. Сега е време за двигателче. 

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Честито,колега.Да я ползваш безпроблемно дълги години и много рибка да ти донесе. 

Честито и много рибка да извадиш с нея. Ако не е тайна каква е цената на една такава красавица?

499 лв е купих,с една година гаранция! Но това е модел IB300, по малките модели са по евтини. При добра подръжка би трябвало да изкара 5-7 год.!!
- niki_61
- новобранец
честито да ти е колега...а относно жилетката който го е страх от мечки да не ходи в горатаjagger1 написа:Честито, колега. Да те радва и да ти служи вярно. Един съвет от мен: Купи си непременно жилетка и не влизай в лодката без нея. С живота шега няма. И още нещо. Ако не са ти казали, не надувай много твърдо дъното!!! При твърдо надуто дъно рискуваш да нацепиш (разкъсаш) камерите и не я натоварвай на max., ако искаш да я ползваш дълго![]()
![]()

уважавай за да те уважават......
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
niki_61 написа: честито да ти е колега...а относно жилетката който го е страх от мечки да не ходи в гората

Много ще ми е интересно,като срещнеш "мечката" за сефте,какво ще пишеш след това?

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ами ако успеш да хванеш мечката за опашката, та да те изкара на брегаniki_61 написа: честито да ти е колега...а относно жилетката който го е страх от мечки да не ходи в гората

п.п. С тези работи колега niki_61, шега не трябва да се прави

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Към колегата със лодката имам въпрос.Сравнявал ли си promarine IB300 със същата от този клас TOHAMARAN Light 285 http://www.hydrostart.com/1.%D0%9B%D0%B ... Light_285/
Като цяло по спецификация дават рrомarine със малко по големи камери 38см срещу 33 см на тохамарана, но пък Тохамарана е малко по лека и по широка вътре , а държи същото тегло. Понеже на пръв поглед ми изглеждат еднакви освен цветът , се питам дали наистина има някаква разлика между тях или е поредния търговски трик на фирмите производители ?
Като цяло по спецификация дават рrомarine със малко по големи камери 38см срещу 33 см на тохамарана, но пък Тохамарана е малко по лека и по широка вътре , а държи същото тегло. Понеже на пръв поглед ми изглеждат еднакви освен цветът , се питам дали наистина има някаква разлика между тях или е поредния търговски трик на фирмите производители ?
- bokser
- ще става разбирач
Няма да има какво да пише, но няма да ни покаже и кафявият печат на гащите!КИРО написа:niki_61 написа: честито да ти е колега...а относно жилетката който го е страх от мечки да не ходи в горатаПрав си.
Много ще ми е интересно,като срещнеш "мечката" за сефте,какво ще пишеш след това?

- Антон Тонев
- сериозен играч
Към колегата.Първата /promarine IB300 /съм я карал , а втората/TOHAMARAN_Light_285/, я имам.Лодките са супер.Почти еднакви са.4ushi написа:Към колегата със лодката имам въпрос.Сравнявал ли си promarine IB300 със същата от този клас TOHAMARAN Light 285 http://www.hydrostart.com/1.%D0%9B%D0%B ... Light_285/
ПП Към автора на темата.Пич, ако имаш възможност я дръж надута и след риболов гледай да не остава царевица в нея,или друго привличащо ония с мънинките ушенца.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев