Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Прекрасен ден 31.03.11
Прекрасен ден 31.03.11
Здравейте колеги,
За първи път пиша в темата.Та в четвъртък аз и брат ми решихме да посетим един платен водоем в близост до София. Тръгнахме сравнително късно, че не можахме да намерим в квартала работещ рибарски магазин. Към 10:30ч вече бяхме на водоема и се настанявахме. Аз ловях на боло 5м,плувка 1,5гр, основно 0,16, повод 0,12 и кука номер 12. Хранехме само с бял, като на всяка извадена риба стреляхме по 1-2 прашки. Риболова беше доста интензивен, хванахме 8 пъстърви, 20-30 баби и 20 костурчета който пуснахме обратно. Пъстървите бяха от 300гр до 900гр. Седяхме на водоема до 19:00ч, какво да ви кажа изкарахме един прекрасен ден сред природата. Е имаше и малко риба

За първи път пиша в темата.Та в четвъртък аз и брат ми решихме да посетим един платен водоем в близост до София. Тръгнахме сравнително късно, че не можахме да намерим в квартала работещ рибарски магазин. Към 10:30ч вече бяхме на водоема и се настанявахме. Аз ловях на боло 5м,плувка 1,5гр, основно 0,16, повод 0,12 и кука номер 12. Хранехме само с бял, като на всяка извадена риба стреляхме по 1-2 прашки. Риболова беше доста интензивен, хванахме 8 пъстърви, 20-30 баби и 20 костурчета който пуснахме обратно. Пъстървите бяха от 300гр до 900гр. Седяхме на водоема до 19:00ч, какво да ви кажа изкарахме един прекрасен ден сред природата. Е имаше и малко риба

НАСЛУКА!!!!!!
- yaata
- фен клуб-скобар
Re: Прекрасен ден 31.03.11
Браво, екстра сте си изкарали, ама ако не е голяма тайна- спедели кой е водоема и какви са условията там. Поздрави. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
yaata написа:Браво, екстра сте си изкарали, ама ако не е голяма тайна- спедели кой е водоема и какви са условията там. Поздрави.
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Браво! Прекарали сте си перфектно.

Водоема е Слаковци, мислех че доста хора го знаят. Такса 8лв на пръчка, риба не се плаща.
НАСЛУКА!!!!!!
- yaata
- фен клуб-скобар
Благодаря за информацията, просто от тази гледка ми бе непознат, иначе го знам - абе той си е на 50 км. от София,близо ми е до вилата - на 5км
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Точно от първата снимка се познава ,че е Слаковци-бунгалата в дясно и хотела горе
Имали сте късмет ,хвана ли сте някоя пъстърва,и сте били сред природата.Много хора го знаят ,да,но вече не ходят там.

Имали сте късмет ,хвана ли сте някоя пъстърва,и сте били сред природата.Много хора го знаят ,да,но вече не ходят там.
Всичко може,но не всеки го можe.

Евала хванали сте добри риби, аз мислех че няма риби в тоя куц гьол..

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Риболова ти е успешен,така че очакваме да пишеш по-често във форума. Поздравления!HANI написа:....За първи път пиша в темата.........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!