Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Професионализъм или късмет?
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Професионализъм или късмет?
Здравейте колеги. За да се хване достатъчно приличен сом кое е по важното; да си професионалист или късметлиа???
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- barutchiata ©
- Администратор
За мене късмета си е по-важен ,без да пренебрегвам фактора знание.Водих Иванка да и показвам как се лови сом.......тя хвана 2 сома ,аз бях капо
.Верно е ,че аз бих кльонка ама думата ми беше за късмета
.А според мен най -важното за успеха е да ходиме по често на гьола и като сме там да наблягаме повече на сома и по малко на ракията
.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
батГеро написа:Може ли да ви задам една гатанка?...Каква е дефиницията на късмета? ? ?

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- новобранец
- krokibg
- учете се от него
Никой не е вадил сом от градската тоалетна,защото го няма там.Иска се човек да поназнайва по нещо за сома и голяма доза слука и късмет.Но какво би станало ако човек който не е държал въдица през живота си и слуката му се усмихне и закачи голям сом??? Отгора е прост,сома си отива
Виждал съм хора които държат неправилно пъчките.Нямат познания как се правят здрави възли и още куп неща който са много важни за да извади човек хубав екземпляр от горе споменатите риби
Така че,ако някой си мисли че неса нужни познания,просто много се лъже.Само хора хващали голям сом знаят какви умения и усилия се изискват за да бъде извадена такава голяма риба.Отговора е прост,РУТИНА,СЛУКА И ПОЗНАНИЯ ЗА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ВИД РИБОЛОВ.Това е моето мнение

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!