Собствен класьор

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Собствен класьор

Мнение от Mr.Barry »

Здравейте, колеги. Извинявам се ако не е в правилния раздел, моята тема. :roll: Преди малко се чудех какво да правя, пуснах малко музичка на РС-то и се захванах да си направя един класьор. Малък, но за сега не ми трябва по-голям. При отворено състояние е дълъг 60см. Широк е 17см. Още чакам да изсъхне лепената тръбичка. На тръбичката естествено ще се хващат куките, а от другата страна залепих един пад за мишка на който ще се забиват краищата на поводите. Залепил съм го наопаки, защото върху лъскавата страна няма да могат да се забиват :D Пластините, на които е хваната тръбичката са от конструктор. Има всякакви видове, но аз избрах тези. Като за начало според мен се получи добре.
Изображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Собствен класьор

Мнение от antivik »

Нещо не мога да схвана :( , как ще набиваш поводите на този пад за мишката?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Собствен класьор

Мнение от Nikola Polizovski »

Здравей Mr.Barry :wink: за начало темата ще бъде преместена в правилния раздел :wink: където виждам че си пуснал нещо подобно.Внимавай да не се дублират нещата :wink:
Поздрави :!:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”