Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
Ами кой да е ходил пак аз
Риболова там все повече се сговнясва, рибите си мислят за секс не за храна.
Не са като мен да си мислят и за двете едновременно
Хванах 3,5 кг риби на мач, дистанция 22м дълбочина 4,2м
вземаха над дъното този път.

това е от 7:00 до 14:00

Риболова там все повече се сговнясва, рибите си мислят за секс не за храна.

Не са като мен да си мислят и за двете едновременно

Хванах 3,5 кг риби на мач, дистанция 22м дълбочина 4,2м

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
днес разбрах,че рибата била горе преди широкото точноГеорги Кръстев написа:Ами кой да е ходил пак аз![]()
![]()
Риболова там все повече се сговнясва, рибите си мислят за секс не за храна.![]()
Не са като мен да си мислят и за двете едновременно![]()
Хванах 3,5 кг риби на мач, дистанция 22м дълбочина 4,2мвземаха над дъното този път.
благодаря за инфото,ще се пробва на всичко,като се върна ще пиша подробноpapurka1 написа:днес разбрах,че рибата била горе преди широкото точноГеорги Кръстев написа:Ами кой да е ходил пак аз![]()
![]()
Риболова там все повече се сговнясва, рибите си мислят за секс не за храна.![]()
Не са като мен да си мислят и за двете едновременно![]()
Хванах 3,5 кг риби на мач, дистанция 22м дълбочина 4,2мвземаха над дъното този път.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Да очакваше се скоро да се прави риболов на плиткача, но чух че вече имало мрежи там 

мрежите вече са на пепел,бяха 2,та за рибата у вторник,начало 6:30 начало,6:40 първо рибе и така до14:00,после по слабо ама дава,мястото до скалите,стъвта бял и торен червей,захранката универсална, цена 2,70лв, на дълбока плувка на 7-8м от брега и крайния резил=50риби=3-4кгГеорги Кръстев написа:Да очакваше се скоро да се прави риболов на плиткача, но чух че вече имало мрежи там
никой ли не ходи за риба вече,или е много или я няма
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Аз не пиша защото не ходя, но съм сигурен, че други ходят и се скатават

Можете ли да ми обясните къде се намира този плиткачГеорги Кръстев написа:Да очакваше се скоро да се прави риболов на плиткача, но чух че вече имало мрежи там

От моста на чудните скали втория посока добромир нагореLuBaKa_IS написа:Можете ли да ми обясните къде се намира този плиткачГеорги Кръстев написа:Да очакваше се скоро да се прави риболов на плиткача, но чух че вече имало мрежи там
А може ли някои да ми даде информация,как да търся бяла риба на Цонево.От брега или на тролинг.
Благодаря за информациятаОт моста на чудните скали втория посока добромир нагоре

Здравей колега сега е търси нагоре в плиткото към Добромир там е рибата ще хвърля хайвера и бялата се върти там имаш 10 дни от 15 е забранено после от 04 06 2011 слизай надолу срещу дебелец хващаш нагоре покрай скалите в дясно и въртиш нагоре към кулата после насреща пунтона на ненчо дълбокия дол и надоло това е за лодка сутрин 5.30 -9. 00 ч и над вечер 18.ч дано имаш слукаkasapero написа:А може ли някои да ми даде информация,как да търся бяла риба на Цонево.От брега или на тролинг.

било мътно,минавал ли е някой тез дине че да пише заслужава ли си да се ходи изобщо.благодаря
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Никой ли не ходи на разлятото или пак ви се свиди инфо? 

аз мисля да ходя в неделя,но се чудя дали от скалите да почна или от плиткото.затуй ако ме превари някой да даде акъл