Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

дали живеем в 21- ви век?! ДИСКРИМИНАЦИЯ!
Модератор: sapuna
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
дали живеем в 21- ви век?! ДИСКРИМИНАЦИЯ!
Забелязах нещо странно....в която тема и да напиша нещо, темата автоматично се заключва...и затова си направих експеримент....почувствах се като Райският ключар..както сте забелязали, почти всички теми на първа страница са заключени!
Не знам кой какво и защо е подшушнал за мен на админите на сайта, но не виждам причина за тая дискриминация....явно на някой никак не му се иска да се говори прямо и мъжки( естествено без обиди, каквито тук не съм писал спрямо никого)!
Затова си позволих да пиша нещичко в повечето теми на първа страница за да се убедя ...
Този подход е гнусен и унизителен и не прави чест на тоя, който е направил това! Ако с нещо съм навредил някому, нека ми пише в лични( в това число и уважаемите админи и модератори могат да го сторят)
Така, че уважаеми админи, собственици на сайта и модератори, бъдете МЪЖЕ и се дръжте мъжката! За диалога се използват ДУМИ, а не програмни средства, имайте малко самоуважение!
Всичко хубаво и успехи!
Не знам кой какво и защо е подшушнал за мен на админите на сайта, но не виждам причина за тая дискриминация....явно на някой никак не му се иска да се говори прямо и мъжки( естествено без обиди, каквито тук не съм писал спрямо никого)!
Затова си позволих да пиша нещичко в повечето теми на първа страница за да се убедя ...
Този подход е гнусен и унизителен и не прави чест на тоя, който е направил това! Ако с нещо съм навредил някому, нека ми пише в лични( в това число и уважаемите админи и модератори могат да го сторят)
Така, че уважаеми админи, собственици на сайта и модератори, бъдете МЪЖЕ и се дръжте мъжката! За диалога се използват ДУМИ, а не програмни средства, имайте малко самоуважение!
Всичко хубаво и успехи!

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: дали живеем в 21- ви век?! ДИСКРИМИНАЦИЯ!
Всъщност "топлата връзка" е ясна..."спеарфиш" + "на риба"...много жалка история.... 

Нещо бъркаш колега
аз заключена тема не виждам,,,там където си писал де 

-
- ще става разбирач
Шуменец,дай линк къде са заключили твои теми и мнения,аз не съм видял такива?!? Да не би да имаш в предвид "важните"теми? Те се почистват често и се оставят наистина важните неща.Не съм прочел "лов на вещици" между спиърфиш и тук,томахавките отдавна са заровени и лулите на мира испушени...
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Ние пък какво сме виновни, че да се налага в 20 теми да отваряме и да четем едно и също проникновено изречение. Не мислиш ли, че ако имате нещо за мерене с администрацията, потребителите не са длъжни да газят в л-та ви.

- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
Колега да не се бъркаш със квадратчето,което излза след като си дал мнение в някоя тема (то отбелязва че си писал в тази тема),защото видях няколко теми,където си писал и не са заключени и затова си помислих,че може да бъркаш квадратчето с катинарче 

Дай да ги видим кои са тези неправомерно заключени теми!
Между другото, току що изтрих няколко твои еднакви и безсмислени мнения в които си използвал системата copy и paste в раздел Подводен риболов! Би трябвало да ти оправя и заглавието в темата, но да не вземеш да се обидиш нещо, ще го оставя да бъде с малка буква!

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Който е прочел правилата, ползва търсачката, задава въпроси като нормален човек, пиши на кирилица не виждам причина да му се заключва темата... Явно си сгафил някъде колега
Също така къде намери в подводния да пуснеш подобна тема.... Има си "Препоръки и Оплаквания" темите от този подфорум също излизат на началната страница 

- barutchiata ©
- Администратор
Шуменеца написа:Забелязах нещо странно....в която тема и да напиша нещо, темата автоматично се заключва...и затова си направих експеримент....почувствах се като Райският ключар..както сте забелязали, почти всички теми на първа страница са заключени!
Всичко хубаво и успехи!
Гледам, чета и не разбирам къде са теа заключени теми.

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
явно при мен се виждат такива
....но факта е факт....не съм настъпил в тоя форум никой "правоимащ" но спеарфишци се позамогнаха и БГ е малка държавица...само ТУК не виждам кого настъпих по мазола....

Заключена е това: 
И отделно под темата пише:
А този знак ти го обясниха вече( http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=722948#p722948 ):

И отделно под темата пише:

А този знак ти го обясниха вече( http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=722948#p722948 ):

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
хубу, де.....
не съм форумна акула, нека ми е простено!..благодаря предварително

- barutchiata ©
- Администратор
Простено е на незнаещите, но не ти прощавам начина по който го направи. В това число и глупостите които наприказва, замесвайки и други сайтове и форуми. Та като призоваваш " Бъдете мъже" и хвърляш вина върху хора без да имат такава, поне не се изнизвай толкова евтино с " не съм форумна акула". Като не си форумна акула не пускай подобни теми, обиждащи хората управляващи сайта и форума. Следващия път ще те изгоня от форума!!! Ясен ли съм!Шуменеца написа:хубу, де.....не съм форумна акула, нека ми е простено!..благодаря предварително

А тази тема ще я заключа за да знаеш за в бъдеще какво е заключена тема!