ето, гледайте колеги

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
Шуменеца
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

ето, гледайте колеги

Мнение от Шуменеца »

три последователни "снимки на екрана"...гледайте в обратен ред...отдолу нагоре...темата "съвети за начинаещи гмуркачи"..произволно избрана!!!!!!!!!!!( с Манук случайно се познаваме от почти 20 години..аз бях още момченце )..апропо...пратих няколко СМС- са за онова момче....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от Шуменеца на Нед Апр 03, 2011 10:17 pm, променено общо 1 път.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: ето, гледайте колеги

Мнение от krokibg »

Шуменеца написа:три последователни "снимки на екрана"...гледайте в обратен ред...отдолу нагоре...темата "съвети за начинаещи гмуркачи"..произволно избрана!!!!!!!!!!!..апропо...пратих няколко СМС- са за онова момче....
Колега,това не са заключени теми,нещо се бъркаш.Заключените са горе тия с катинарчето,ама там пишат само модераторите :lol: :lol: :lol: :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Angel_d4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Angel_d4 »

колега това е както и предположих а именно :arrow:
Angel_d4 написа:Колега да не се бъркаш със квадратчето,което излза след като си дал мнение в някоя тема (то отбелязва че си писал в тази тема),защото видях няколко теми,където си писал и не са заключени и затова си помислих,че може да бъркаш квадратчето с катинарче :wink:
не са заключвани темите и мисля че трябва да се извиниш
Изображение
Аватар
Шуменеца
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Шуменеца »

не съм форумен харпунджия и се извинявам на тия , които са, но черната точка какво значи?дайте ми смислен отговор и Ви се извинявам кланяйки се до нозе! Това честно! :)
Аватар
Angel_d4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Angel_d4 »

както ти обясних и по рано чената точица означава че си писал в съответната тема (имаш изказано мнение там) и във всяка тема къде пишеш ще ти излиза такава точица.Нормално е и при всеки е така
Изображение
Аватар
Шуменеца
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Шуменеца »

тогава се извинявам ИСКРЕНО на всички, включително и на админи и модератори!...От спеара ме баннаха заради лош тон, но всеки(или почти всеки), който е чел и знае за какво иде реч ме подкрепи, но така са решили техните модератори ...пак се извинявам и съжалявам!...просто не съм във водите си във форумите...в тях споря, създаваме нещо конструктивно, не винаги съм съгласен, но не мисля лошо :) ...даже в спеъра един пич се е сетил за доработка на идеята ми, но нямам как да го поздравя, защото и моята идея беше такава :)
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Прави си кефа,важното е че се разбра че няма заключени теми.Темата е заключена,само тогава когато има катинарче на нея !!! Няма ли катинарче и ти каже че неможеш да пишеш в нея,значи нещо друго не е на ред.Пишеш ли в нея свободно и не те отхвърля,пиши и пускай.Успех !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Шуменеца
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Шуменеца »

съжалявам..покрай ония тъпни и аз изтъпях :) ...билото- било,,,,бях се наел а се оказа кьорфишек за моя сметка :D ....аз се оказах глупака, но на всеки се случва :)освен Гаро( манук) и други ме познават лично и не вярвам, че биха казали лошо за мен :) ..на много други във форума помогнах със съвети и материали, но досега едно "мерси" в лични не прочетох....така, че не вярвайте никак...все пак сме българи и ...като в мотото на колегата Вичев, за което го поздравявам...........
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Човече най учтиво те моля да спреш да спамиш по форумите. Тази тема е за " Препоръки и оплаквания ", и въобще не и е мястото тук. И също те моля да не замесваш други сайтове и форуми. За какво и от къде са те изгонили нас не ни интересува. Пиши си за харпунджийсто и стига със спама. Ако нещо не ти е ясно ми драсни едно ЛС преди да подемеш поредната тема!
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

....Шуменецо , кът мъ изгониха от Спиърфиша , тук намерих своя втори дом ....не ги бъркай двата щата ...по толерантен и търпелив пич от Барута , трудно ще намериш ...

:drinkers:
Sineok
новобранец
новобранец

Мнение от Sineok »

Баси купона стана! А бре колега Шуменеца, как те не домързе у толкова теми да си туриш амплоато! :lol: Па пиши па бриши па мани... :lol:
Пак се сетих за Пешо Пора. И он се е недоволен от форумите! Де що сайтове обиколи, се го не разбират и тва си е. По-лошо - даже не му викат и по цел ден мерси на смелостите дето пише! Е, понекога некой го попохвали ама не е масово па и не са хората дето му се ще да го бравосат та да фане декиш. Се некви самодейци. И това го яде отвътре та чак жлъчка вече пика! Се му е некой виновен че не са го турили цар на форума. Толкова заслуги, труд и пот да учиш тиквите, па подаръци, па опит споделяш и ТЦ! Па това дето е измислил харпуните у България, па това дето се от него краде де кой свари... Никаква благодарност не ли лавров венец. Поне снимка на главната страница на сайта ама и това тц! Направо да не поверваш у кой век сме!
То затова и един пич като него най-гявол излезна. Направи си негов си сайт и там само он си пише па кой ще да чете. Важното е че никой не смее да му каже връв па за бан - направо забрави! Намерил му е цаката! Пише за риболов - браво! Пише за времето - браво! Пише за жената - браво! Пише за кучето и маймуната - па браво! А смей да напишеш нещо неконструктивно де! Или браво или нищо! Ама така е като си на чуждо место - ше си налегаш ... квото там си требва че иначе ше излетиш най-демократично ако изобщо те пусне да припариш! Има си проверка за благонадеждност. И си е прав да ви кажем.
Та затова ми мина една мисъл и я предлагам тука за обсъждане: на секи харпунджия - САЙТ! Секи си пише у неговия сайт и сърдити нема. Ако некой пцува колегата у собствения си сайт - кво от тва? Оня да не е чел! Да си чете у неговия! Те така мислим ше мирясат сички дето не са си намерили местото у WWW!
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от grizmin »

Сопри са бре ''синьо''. Айде си'те,турете пепел и да ви се маане от главите тая пуста нетна активност.Важното е, че ако се видите някъде с другите я в кръчма я на плажа,дали ще има какво да си кажете.?.Барем Добър Ден ще се истърси ли от устата ви? Толкова сме малко като подводна нация,а делим толкова много.Няма ли място за всички,хората които правят воблери в този сайт си уреждат срещи и показват кой какво е направил,и се радват на малките си играчки като деца.Нима вие,които сте направили първия си пищак като мене от парче дърво като дете не сте мечтали?Колко от нас си направиха истински играчки,не като тръбите за фунийки със щипка за пране вместо мерник.Колко от вас обсъждаха тогава предимствата на сребрянката пред медната тръба.Колко от вас прецениха ,че тръбите от закачалка не вършат работа? И тогава имаше спорове,и караници,но имаше и нещо друго-войни,в които се "палиха " да участват цели махали, и тогава и само тогава се виждаха предимствата на дългата тръба пред тази от антена.И тогава фунийките от ''некерман'' и ''жената днес'' летяха по надалеч и по балансирано сравнени с тези от''мурзилка'' и ''крестиянка''.И тогава имаще дървени "пушки" и такива от дъска и изолирбанд,но решаващото беше как ги използваш,защото майсторството беше в това,да издебнеш проклетото съседско хлапе и да му направиш задника на игленик,въпреки по-скапаната пушка.Това "неравенство" пораждаше умения и стремеж към успех.После се намери на някои баща му да направи пушки за тръбите на банцига в завода,и всички се фукаха кой има по- по- най.И пак имаше калпави стрелци,които една фунийка не могат да завъртят.
Пораснахме.
И Какво?
Същото.
Само дето пушките са по модерни,целим риби а не хлапета и бабички,но пак спорим.Доказваме.Борим се. Снимаме.Пишем.
Но в Морето сме сами.
Липсва съревнованието,онова истинското,без правила,по детски.
Липсва Вярата и увереността ,че можем.
Търсим подкрепа и вина у другите,а в Морето сме се така сами.Със мислите си,притесненията,страховете си.Не можем да се порадваме като хората на дребните неща.
Колко от тези неща ,които написахме тук можем да кажем на някои очи в очи,и колко от вас могат да го направят?
Харпунджия не се става с четене и такъми.Харпунджия е състояние на духа.Материалното просто помага по бързо да стигнем до това състояние.
Нека не бъдем като хъшове.Ако не сте доказали нещата на себе си,трудно ще накарате някой друг да им повярва.Ако тези хора ГОЛЕМИТЕ в спорта,които цитираме по темите са направили революция в подводния спорт преди години,само си представете какво им е било в главите,но не е имало това глобално село,интернет ,за да могат да споделят .Всичко е ставало на живо, с приятели,съперници,чук и тесла а не аутокад,с молив и мащабна линийка.
Сега има поле за изява на всеки който иска да направи нещо,без да открива топлата вода наново.
Колко от вас биха предпочели една потна бира в тази компания пред една прашна клавиатура и общуването по този начин?
Отплеснах се,извинявам се. Има още 3 седмици до сезона,зимата на всички идва в повече.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
4x100срусалка+1бира
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 4x100срусалка+1бира »

Баси купона стана! А бре колега Шуменеца, как те не домързе у толкова теми да си туриш амплоато! :lol: Па пиши па бриши па мани... :lol:
Пак се сетих за Пешо Пора. И он се е недоволен от форумите! Де що сайтове обиколи, се го не разбират и тва си е. По-лошо - даже не му викат и по цел ден мерси на смелостите дето пише! Е, понекога некой го попохвали ама не е масово па и не са хората дето му се ще да го бравосат та да фане декиш. Се некви самодейци. И това го яде отвътре та чак жлъчка вече пика! Се му е некой виновен че не са го турили цар на форума. Толкова заслуги, труд и пот да учиш тиквите, па подаръци, па опит споделяш и ТЦ! Па това дето е измислил харпуните у България, па това дето се от него краде де кой свари... Никаква благодарност не ли лавров венец. Поне снимка на главната страница на сайта ама и това тц! Направо да не поверваш у кой век сме!
То затова и един пич като него най-гявол излезна. Направи си негов си сайт и там само он си пише па кой ще да чете. Важното е че никой не смее да му каже връв па за бан - направо забрави! Намерил му е цаката! Пише за риболов - браво! Пише за времето - браво! Пише за жената - браво! Пише за кучето и маймуната - па браво! А смей да напишеш нещо неконструктивно де! Или браво или нищо! Ама така е като си на чуждо место - ше си налегаш ... квото там си требва че иначе ше излетиш най-демократично ако изобщо те пусне да припариш! Има си проверка за благонадеждност. И си е прав да ви кажем.
Та затова ми мина една мисъл и я предлагам тука за обсъждане: на секи харпунджия - САЙТ! Секи си пише у неговия сайт и сърдити нема. Ако некой пцува колегата у собствения си сайт - кво от тва? Оня да не е чел! Да си чете у неговия! Те така мислим ше мирясат сички дето не са си намерили местото у WWW!

Докладвай не се излагай, мом4е! Викни татко ти да пише пак! И си пий млякото...!
А който е говорил лошо за Гънмена просто заслужава тупаница в зъбите...
И за булти също, ... макар 4е буда би се смял много преди да го благослови.. според мен той е добър човек.
Sineok
новобранец
новобранец

Мнение от Sineok »

4x100срусалка+1бира написа:
А който е говорил лошо за Гънмена просто заслужава тупаница в зъбите...
Я! Гунман освен с хронист вече се е уредил и с центурион! :lol:
Русалке, ти ли ше изпълняваш наказанията и къде че ората питат. То по тоа показател мое бая народ да се събере за дентална интервенция! :lol:
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”