Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колеги кажете нещо за Левски ,някой ходил ли е ?
Тръстиково дали са го пуснали днес? Някой ходил ли е?
а колко е таксата на Звънец , че аз разбрах че е 20 лева
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.
-
- новобранец
Не, не са го пуснали.soulvibe написа:Тръстиково дали са го пуснали днес? Някой ходил ли е?
10 лв - три въдициkurkana написа:а колко е таксата на Звънец , че аз разбрах че е 20 лева
Здр,някой има ли инфо за частния клуб на Засмяново!По специално малкия сас закачките.
-
- вече хвърля и на тежко
До колкото знам 20 лв е за Вип развъдника и по 10 лв за другитеperseus11 написа:Здр,някой има ли инфо за частния клуб на Засмяново!По специално малкия сас закачките.

Здравей колега.perseus11 написа:Здр,някой има ли инфо за частния клуб на Засмяново!По специално малкия сас закачките.
Мога да ти кажа за моя единствен излет там.Бяхме с колега миналата година май месец. Условията бяха 10лв.на малкия С ЗАКАЧКИТЕ-като шаран и амур си ги купуваш, а толупите са бонус.За целия ден скъсах около 10 различни монтажа,на директен не бутна нищо целия ден,колегата беше с три дънарки без да му клъвне,а към обяд аз имах слука да ми удари това
Това бе и единствената риба за деня.На вип-а един пич скубеше дребни шаранчета на плувка,скоро във форума имаше излет от там.
Дано съм бил полезен

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Благодаря,колега за инфото!!!
Някои обаче беше писал,че го източват и искам да разбера това наистина ли е така?Иначе почти му хванах чалъма на този гьол!
Мин. година изтървах едно такова парче,защото бях закачил монтажа,който беше в устата му.След кратка борба се счупи куката и извадих от водата една раждясала пружина с тапа и много странен монтаж!Иначе сам вадил шаранчета по 2-3 кг!

Kолеги,утре 5.04.ще ходя на Алуминиевия до Шумен.Колегата с който щях да ходя му изникна ангажимент,та оставам сам.
Ако на някой му се ходи там,ще се радвам да направим един риболов взаимно,хем да се запознаем,хем и да излезе по-евтино,че с тая скъпа нафта...
С кола съм,тръгвам към 6 сутринта от ,,Възраждане,,
Оставям тел.за връзка-0885 257 699-Явор
Ако на някой му се ходи там,ще се радвам да направим един риболов взаимно,хем да се запознаем,хем и да излезе по-евтино,че с тая скъпа нафта...

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Колега,ако ще търсиш пъстърва си вземи рибено масло от някоя аптека! 

Днес на Цонево , първия мост до Чудните скали-КАПО.Водата беше много мътна.
Бих дошъл но съм на работа ако ходиш пиши как е може да се организираме за събота или неделя наслукаRAAZIEL написа:Kолеги,утре 5.04.ще ходя на Алуминиевия до Шумен.Колегата с който щях да ходя му изникна ангажимент,та оставам сам.
Ако на някой му се ходи там,ще се радвам да направим един риболов взаимно,хем да се запознаем,хем и да излезе по-евтино,че с тая скъпа нафта...С кола съм,тръгвам към 6 сутринта от ,,Възраждане,,

[quote="RAAZIEL"]Kолеги,утре 5.04.ще ходя на Алуминиевия до Шумен.Колегата с който щях да ходя му изникна ангажимент,та оставам сам.
С кола съм,тръгвам към 6 сутринта от ,,Възраждане,,
Оставям тел.за връзка-0885 257 699-Явор[/quote]
Яворе, с удоволствие бих дошъл с теб ама служебни ангажименти колкото искаш. Ние с теб сме се засичали там два пъти миналата година а после се засякохме на цонево и направихме съвместен излет. С удоволствие ще направя още няколко излета с теб но трябва да е събота и неделя. Пиши все пак кво си направил на Шумен.
Моята кола е на газ пък нека поне да влезе забраната та да се ходи на платено.
0887 846620 - Тодорин

Оставям тел.за връзка-0885 257 699-Явор[/quote]
Яворе, с удоволствие бих дошъл с теб ама служебни ангажименти колкото искаш. Ние с теб сме се засичали там два пъти миналата година а после се засякохме на цонево и направихме съвместен излет. С удоволствие ще направя още няколко излета с теб но трябва да е събота и неделя. Пиши все пак кво си направил на Шумен.

0887 846620 - Тодорин
- Fishing_Fan
- разбира нещата
И да пуснеш един доклад в писмен и снимков форматRAAZIEL написа:Kолеги,утре 5.04.ще ходя на Алуминиевия до Шумен.Колегата с който щях да ходя му изникна ангажимент,та оставам сам.
Ако на някой му се ходи там,ще се радвам да направим един риболов взаимно,хем да се запознаем,хем и да излезе по-евтино,че с тая скъпа нафта...С кола съм,тръгвам към 6 сутринта от ,,Възраждане,,