Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- трапера
- сериозен играч
То по закон е забранено да се лови от лодка,по широкия свят може тук у нас не може
Седя си на чашка и си размишлявам-добре де забранено е с лодка,а пък по страниците на наши списания и сайтове снимки БОЛ на сомове,щуки и бели риби хванати на тролинг и кльонк
И то на големи язовири(все затворени водоеми) баш където е забранено с лодка.Абе българска работа.Иначе аз съм за лодките,лошо няма човек да се изкефи на някой трофеен рибок по средата на гьола. PS. В събота мислех да съм на текето,но май ще се ходи на Дунава
Представете си какаво ще е ,да може да се риболува на Текето с лодка-ще е като блъскащите колички на тарлата

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
- сериозен играч
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Риболовът от лодка не е забранен в България - беше забранен допреди две години - сега не е. Друг е вече въпросът, че "Текето" е общинско и там правилата си ги измисля кмета и не предвиждам нищо добро, както между впрочем стана и при предишното пускане на язовира за риболов - чували с риба, пълни фризери и буркани, бой за места, прибрани огромно количество маломерни шаранчета и т.н. Сега малко правилата са по-други, но няма ли го съзнанието ... няма да стане - ще има да крият риби по коли и чанти ... аз лично надали скоро ще пристъпя там заради тарапаната и навалицата, макар едни бели риби, които в момента са вече по 7-8 кг силно да ме изкушават ...трапера написа:То по закон е забранено да се лови от лодка,по широкия свят може тук у нас не може![]()
![]()
![]()
Поздрави!