Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

За каракуда
Модератор: bobopeli
- kefalov
- новобранец
- Обратна връзка:
За каракуда
Някой може ли да ми каже къде около Пловдив може да се хване каракуда освен на Пясъка?
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
Мече, вчера бях на Брягово. Хора имаше много, но рядко някой хващаше. С две думи умряла работа! А ако си тръгнал из този регион или където и да е - ето ти помощник :http://bgmaps.com/
Re: За каракуда
ПРес лятото в с.Труд има платени рибарници на които има каракуда колкото искаш.А прес есента началото на зимата и пролетта се хваща щука на блесна.kefalov написа:Някой може ли да ми каже къде около Пловдив мода се хване каракуда освен на Пясъка?

-
- ще става разбирач
От Брягово по-умряла работа здраве му кажи,а за Антон-ивановци ако не стои на стената ти пожелавам успех да стинеш жив до долу!Иначе ти препоръчвам Маноле на 10км от Асеновград дава прилично каракуда за 4-5 часа октовюмври месец при вълни от 45-50 сантиметра извадихме 3-4 каракуди по 300-400-500 гр. и към 30-тина малки костура.Тва е брат ми иначе такса 5лв без жени и деца.Пиши ми на лично ако искаш ще ти кажа как да стигнеш до там!
То риба има ама водата е повече.
са
а бе колеги на брягово има риба ама вие незнаете каде да отидете от другата страна след стената има един залив там гамжи от риба