Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

"Как да стигна до..."
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
Re: "Как да стигна до..."
Кому е нужна обща тема за информация на водоемите? Като станат 100 страници кога ще намериш нещо което търсиш? Не е ли по лесно да има развити отделни теми за различните водоеми. Защо трябва всичко да е манджа с грозде и да се луташ?
Възможен е и такъв вариант.Важно е информацията да я има.Само да не стане така, че в темата за даден водоем да има само питане "кълве ли?" и "какво хванах".Такива теми бол.Тогава не е ли по-добре да се направят теми за водоемите /стотици/ и след описанието да се заключат и модераторите да добавят новополучените сведения след като преценят полезността им?Като гледам как са се засилили колегите да дават сведения едва ли ще набъбне много темата, а и ще се наложи да се трият постове, които нямат отношение към въпроса.Е ще ви се отвори малко повече работа на модераторите, но щом е за общото благо може само да ви поздравяваме за положените усилия.
- barutchiata ©
- Администратор
Истината е, че много хора не разбират правилно какво се има в предвид под "Информация за водоемите". Този раздел няма нищо общо с кълването на рибата и нейната активност. Хората обикновено като влезнат в такива форуми и първото което питат е "кълвели колеги". Такива постове в "Информация за водоемите" трябва да се трият своевремено.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Абсолютно съм съгласен с Барута.Новите членове...особено те ,още от вратата и за рогата.Ами нали трябва да разгледат форума и темите първо.Да обмислят къде и какво да питат.Като искат инфо за водоем - има си тема.Там би трябвало да се пише за всеки знаен и незнаен водоем например:
- име на гиола
-КАК СЕ СТИГА до него
-възможен улов
-условия на водоема и така нататък......а не какво хванал бай Иван еди си къде и айде сега 30-бравота.... какво къде кълве ,ама вчера.
Знам ,че си има карти в гугъла,но има места ,дето не са означени какво са точно -локва ли е язовир ли е.Няма означени и пътища ,пътчета и пътечки до там.Та в този ред на мисли е хубаво ,човек като тръгне за някъде , да стигне ,а не да го изядът чакалите и да се лута.Да предвиди и подходящ транспорт.Че съм имал странни случки....
Не че като не се даде инфо няма да го намеря....,не че бракониерите преди нас не ги знаят местата ама...Във "Информация за водоемите "се пише как се стига до...еди си къде.Стига да ти отговорят де....
информация за водоемите е изключително важно нещо....да не кажа -най...Защото къде ще ставаш рибар ,като не знаеш къде да отидеш и как ?
П.п. Отказал съм се да питам ...как да стигна до...Добре, че има 3-4 свястни момчета от бургаски регион,които без грам егоизъм ми дават инфо ,но само на лични....поради разбираеми причини
- име на гиола
-КАК СЕ СТИГА до него
-възможен улов
-условия на водоема и така нататък......а не какво хванал бай Иван еди си къде и айде сега 30-бравота.... какво къде кълве ,ама вчера.

Знам ,че си има карти в гугъла,но има места ,дето не са означени какво са точно -локва ли е язовир ли е.Няма означени и пътища ,пътчета и пътечки до там.Та в този ред на мисли е хубаво ,човек като тръгне за някъде , да стигне ,а не да го изядът чакалите и да се лута.Да предвиди и подходящ транспорт.Че съм имал странни случки....

Не че като не се даде инфо няма да го намеря....,не че бракониерите преди нас не ги знаят местата ама...Във "Информация за водоемите "се пише как се стига до...еди си къде.Стига да ти отговорят де....

П.п. Отказал съм се да питам ...как да стигна до...Добре, че има 3-4 свястни момчета от бургаски регион,които без грам егоизъм ми дават инфо ,но само на лични....поради разбираеми причини

- Shag
- вече хвърля и на тежко
Народа е мързелив и иска всичко наготово. Ако можеха и въдиците сами да ловят щеше да е супер. В началото на темата бях писал, че съм съгласен с барутчията и мисля, че наистина както повечето са на същото мнение, е най-удачния вариант. Няма нужда от такава тема. Идеята да се атачне като важна тема е супер между другото.