Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

"Как да стигна до..."
Модератор: sapuna
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
"Как да стигна до..."
Позволявам си да дам предложение към хората,които направляват развитието на форума,а именно - мисля си,че е нужно да се направи раздел от рода на "Как да стигна до..." и всеки който не знае за положението на даден водоем да може да пита знаещите,понеже в google картите не всяко място е описано.
Поздрави!
Поздрави!
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Re: "Как да стигна до..."
Може, няма да е лошо
Наистина има много водоеми или "гьолчета", които ги няма п картите или в Google. Аз съм с двете ръце "ЗА" 

- barutchiata ©
- Администратор
За тази цел е пофорума "информация за водоемите. Идеята е да се пише всичко за даден водоем. Каква риба има, места за риболов, къде се намира водоема, как се стига до там( включително и черни пътища), каква големина е и т. Н.
много добра идея. има много знайни и незнайни водоемчета и канали които понякога отсрамват и най-добрия рибар 

- Shag
- вече хвърля и на тежко
Не е да ти чупя хатъра, ама във форума мисля, че има достатъчно теми. Идеята нали е да се търси из форума с търсачката, която е достатъчно подробна и улеснена. Кеф ти по теми, кеф ти по постове, кеф ти по хора, по раздели и т.н. Една ключова дума е достатъчна. Виждаш темата и разглеждаш инфото, а да не споменавам, че може да търсиш в резултатите по друга ключова дума. Малко се отплеснах. В общи линии идеята ми е до голяма степен в подкрепа на barutchiata © Питаш в темата за неща свързани с водоема. Доколкото знам пътя за водоема, до някаква степен, е свързан с него. А да не споменавам, че ако си остане така ще е доста по-подредено. Ако има една тема "Как да ст..." всичко ще е вътре и ще е пълна със страници, което ще затруднява търсенето. Или! Ако има допълнителен раздел, ще се дублират темите. Това пък ще доведе до объркване на част от потребителите.
В крайна сметка не искам да приемаш поста ми заядливо или агресивно насочен към теб. Явно ти пука за развитието на форума щом мислиш за такива неща, което е добре и имаш адмирациите ми.
В крайна сметка не искам да приемаш поста ми заядливо или агресивно насочен към теб. Явно ти пука за развитието на форума щом мислиш за такива неща, което е добре и имаш адмирациите ми.
-
- ще става разбирач
Да,има ги,но не са граматични,а допуснати по невнимание правописни и, ако сме много придирчиви,пунктуационни грешки,но доколкото съм разбрал това не е форум по български език и литература,а форумът на българския риболовец,където всеки от нас влиза с цел да сподели наученото или да научи от споделеното.Така както не сме еднакво добри в риболова,така и в правописа се различаваме.Трябва да се научим да бъдем малко по-благородни и широкоскроени и да прощаваме грешките на ближния.jean11 написа:Извинете за спама и за ...нахалството,но съм провокиран да го напиша.Нека не си правим забележки за граматически грешки,след като самия админ в краткия си пост е допуснал няколко.
А що се отнася до идета на колегата -

Не знам , какво толкова ги дъвчите тези правописни грешки
лично аз не съм видял
някой Мод да изтрие мнение или заключи тема за същите

някой Мод да изтрие мнение или заключи тема за същите

-
- кандидат преподавател
Подкрепям Митев , все пак това е рибарски форум , а не литературен
!!!

Върл Shimano фен!
-
- кандидат преподавател
Mr.Fish написа:Позволявам си да дам предложение към хората,които направляват развитието на форума,а именно - мисля си,че е нужно да се направи раздел от рода на "Как да стигна до..." и всеки който не знае за положението на даден водоем да може да пита знаещите,понеже в google картите не всяко място е описано.
Поздрави!
Пичове има създадена такава тема,друг е въпроса че трябва да се развива,а аз мисля че малко се позабрави.Ето я и нея

- Mr.Fish
- научил се да хвърля
+1slivnalia написа: Пичове има създадена такава тема,друг е въпроса че трябва да се развива,а аз мисля че малко се позабрави.Ето я и неяИнформация за водоемите-обща

За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
- barutchiata ©
- Администратор
Много потребители не разбират правилно идеята на подфорума и търсят там информация за активноста на рибата. Ще е добре да се включат там повече потребители познаващи водоемите. Ако има и снимки на местата и подстъпите към водоемите ще е супер.
Ако се зададе правилния/точния/въпрос и на необходимото място,винаги ще се намери колега,който да даде на питащия нужната му информация.Не е нужно да създават нови подфоруми,а да искаме интересуващата ни информация в подходяща форма и на точното място!Готов съм да съдействам за водоемите намиращи се на територията от гр.Велинград до гр.Доспат!barutchiata © написа:Много потребители не разбират правилно идеята на подфорума и търсят там информация за активноста на рибата. Ако има и снимки на местата и подстъпите към водоемите ще е супер.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- barutchiata ©
- Администратор
Телескоп написа:.......................................................Готов съм да съдействам за водоемите намиращи се на територията от гр.Велинград до гр.Доспат!
А ми ти си бате!

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
пичове, вярно, че не е литературен форум, но няма лошо някой да ни направи корекция на правописа.....всички бъркаме, но живеем в България и сме българи....вкл. "малцинствата"...би било добере да пишем правилно, както държим правилно оръжията,,,ВСИ!КО е важно!
Бях предложил темата"информация за водоемите-обща" да се закрепи в началото на раздела, а и barutchiata ©,в темата беше обещал нещо такова.Писахме няколко колеги, но постепенно темата потъна и доста колеги или не знаят за нея или не се сещат.Така като е закрепена в началото по има шанс да се попълва.Ето скиталец в темата за Батак е направил едно много добро описание на язовира ако го пейстне в "информаци ... обща" и добави и една карта или сателитна снимка с означени обяснените места може да почне пак да се събира информация за водоемите.Относно това, че може да се ползва търсачката опитвал съм да намеря подобна информация за даден водоем и се налага да изчетеш много писаници и пак да няма такава информация в тях.