яз. Бодрово

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: яз. Бодрово

Мнение от enterprise »

има много едри толстолоби там....но на този язовир рядко ги ловуват...каракудата от там е също с много добри вкусови качества....сега през забраната пак ще е панаир там.... :)
Аватар
Shag
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shag »

А какви са актуалните цени за 2011? За пръчка и за кг. риба? Как се стига? По пътя за Първомай и после къде? Благодаря предварително.
Рибата е риба, когато е в тигана!
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

4 лева такса ,пръчки никой нищо не казва,но колегиално ,гледам всеки се ограничава до 3-4 броя,сега със забраната ще е пренаселено и няма смисъл от 10-на(а съм виждал),шарана кълве и е на 5 лв кг....събота -това е от 12.30 до 15.30-
http://vbox7.com/play:84468b49
Аватар
vasety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasety »

Някой скоро да е ходил там?
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

vasety написа:Някой скоро да е ходил там?
Здравейте Колеги, днес за сефте бях на Бодрово и останах с много добри впечатления. В язовира има много риба, от 16.00 до 19.00 часа изкарах около 10 шарана между 1,5 и 2,5 кг. на фидер- царевица и бял червей, бях изненадан тъй като не съм шаранджия и бях пригодил една блеснарка за фидер. На плувка кълват около кило, кило и половина.. Имах и едно зверско късане още при удара. Рибата кълве на плиткото далече от стената. Всички хванати риби бяха пуснати обратно, и си купих от арендатора един по-голям шаран за да опитаме вкусовите му качества.....
Цените са 4 лв. такса на човек и шарана е 5 лв. кг. Самия арендатор е "пич" и язовира е доста цивилизован, има си дори кръчма, където човек може да хапне и пийне...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

има и доста едри парчета вътре-вероятно късането е от тях-кълват рядко,но зверски....
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Бяхме отново на този язовир... и за 2-3 часа - около 15 шарана от 1,5 до 2,5 кг. на фидер и плувка и две яки късанения от голями риби на фидера... Ако някой иска да се "накефи", това е язовира, има големи риби.. Аз съм спинингист и ходя там само през забраната.

П.П. Не правя реклама и не познавам арендатора, след забраната ще си ловим там където трябва...
Сенека
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

Vid написа: и две яки късанения от голями риби на фидера... Ако някой иска да се "накефи", това е язовира, има големи риби.....
Големи колко да са големи при положение, че собственика ни казва преди най-големите шарани са към 7-8кг, толубите до 15-на кг. Виж сомове хубави казват, че има ама...
Изображение
Незнанието не е извинение.
yancho.1996
новобранец
новобранец

Мнение от yancho.1996 »

Хора дайте прясно инфо за Бодрово миналата година ходих 2-3 пати към Септември и небеше зле язовира задоволителни шарани между 1-3,50 кг а толстолоб неможах и да излъжа, но после Ноемрви нямаше и 1 кълване :? Сега как е къде върви кога на какво ?? Някой ако мож е да ме светни, защото ще намина натам ;)
Аватар
joro_tsanev
новобранец
новобранец

Мнение от joro_tsanev »

НЯкой да е ходил тия дни натам, да разкаже
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Тук доста се изписа колко са вкусни шараните от Бодрово, Аз не съм на това мнение. Шарана около 3,5 кг., който изпържихме не беше мазен, но както се казва "закачаше" или "дъхкаше". Като че не на тиня, а на нещо друго. Не зная дали е от пилешките черва с които ги хранят или от свинарника над язовира...
Относно вкусови качества всички шарани, от арендовани водоеми в Хасковски регион, които съм хапвал, тези от язовира в с.Елена нямат алтернатива.., въпреки че са леко мазни.

п.п. Не правя реклама и никога не съм посещавал Елена, само са ми носили риба от там.
Сенека
winche
новобранец
новобранец

Мнение от winche »

Страхотен е язовира, не се колебайте да ходите там. Това е мястото, където ще се запишете със сигурност с шаран между 1-3кг, а може и по едър.
Най-добрия вариант е фидерче с накиснати пелети, просто ги обожават. Резултата беше за 1 час и 10-ина, 15 мин - 6 шарана от 1.2кг до 3.5кг
Има и каравани с климатици и шатри към тях с маса и пейки, също така имат и хладилници.
Нощувката е 30лв, караваната могат да бъдат настанени максимум 4 човека.
Цената на човек е 5лв(неограничен брой пръчки), повече от 2 фидера и няма да можете да смогнете да вадите шараните. Шарана се заплаща по цените, които са упоменати до сега в темата.
Общо взето едно доста добро място за пълен релакс + риболов.
Аватар
deleriumMm
новобранец
новобранец

Мнение от deleriumMm »

Запазил съм си 1 каравана за утре.Ще седя до неделя около обед и ще отбележа ако имам успехи :).Последният път когато ходих беше около преди 2 месеца и най-добрите ми парчета бяха 4.2кг шаран и около 3кг Амур.
Изображение
...come out , come out
wherever you are...
ynos
новобранец
новобранец

Мнение от ynos »

Какво стана има ли рибка в тоя язовир я да съживим темата че и аз съм решил да ходя там
fanti4ko
новобранец
новобранец

Мнение от fanti4ko »

Хайде, да я съживим.

Риба - бол.

Най-много кълват шарани около 1 - 1.5кг. Имах жестоки удари на амур на коричка хляб също.
Стръв - каквото и да пуснеш веднага заминава.

Ако знаеш къде да застанеш, просто можеш да им скъсаш тр***ките.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”