Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Бодрово
Модератор: sapuna
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
Re: яз. Бодрово
има много едри толстолоби там....но на този язовир рядко ги ловуват...каракудата от там е също с много добри вкусови качества....сега през забраната пак ще е панаир там.... 

- Shag
- вече хвърля и на тежко
А какви са актуалните цени за 2011? За пръчка и за кг. риба? Как се стига? По пътя за Първомай и после къде? Благодаря предварително.
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
4 лева такса ,пръчки никой нищо не казва,но колегиално ,гледам всеки се ограничава до 3-4 броя,сега със забраната ще е пренаселено и няма смисъл от 10-на(а съм виждал),шарана кълве и е на 5 лв кг....събота -това е от 12.30 до 15.30-
http://vbox7.com/play:84468b49
http://vbox7.com/play:84468b49
- Vid
- кандидат преподавател
Здравейте Колеги, днес за сефте бях на Бодрово и останах с много добри впечатления. В язовира има много риба, от 16.00 до 19.00 часа изкарах около 10 шарана между 1,5 и 2,5 кг. на фидер- царевица и бял червей, бях изненадан тъй като не съм шаранджия и бях пригодил една блеснарка за фидер. На плувка кълват около кило, кило и половина.. Имах и едно зверско късане още при удара. Рибата кълве на плиткото далече от стената. Всички хванати риби бяха пуснати обратно, и си купих от арендатора един по-голям шаран за да опитаме вкусовите му качества.....vasety написа:Някой скоро да е ходил там?
Цените са 4 лв. такса на човек и шарана е 5 лв. кг. Самия арендатор е "пич" и язовира е доста цивилизован, има си дори кръчма, където човек може да хапне и пийне...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
има и доста едри парчета вътре-вероятно късането е от тях-кълват рядко,но зверски....
- Vid
- кандидат преподавател
Бяхме отново на този язовир... и за 2-3 часа - около 15 шарана от 1,5 до 2,5 кг. на фидер и плувка и две яки късанения от голями риби на фидера... Ако някой иска да се "накефи", това е язовира, има големи риби.. Аз съм спинингист и ходя там само през забраната.
П.П. Не правя реклама и не познавам арендатора, след забраната ще си ловим там където трябва...
П.П. Не правя реклама и не познавам арендатора, след забраната ще си ловим там където трябва...
Сенека
Сенека
Големи колко да са големи при положение, че собственика ни казва преди най-големите шарани са към 7-8кг, толубите до 15-на кг. Виж сомове хубави казват, че има ама...Vid написа: и две яки късанения от голями риби на фидера... Ако някой иска да се "накефи", това е язовира, има големи риби.....

Незнанието не е извинение.
-
- новобранец
Хора дайте прясно инфо за Бодрово миналата година ходих 2-3 пати към Септември и небеше зле язовира задоволителни шарани между 1-3,50 кг а толстолоб неможах и да излъжа, но после Ноемрви нямаше и 1 кълване
Сега как е къде върви кога на какво ?? Някой ако мож е да ме светни, защото ще намина натам 

- joro_tsanev
- новобранец
НЯкой да е ходил тия дни натам, да разкаже
- Vid
- кандидат преподавател
Тук доста се изписа колко са вкусни шараните от Бодрово, Аз не съм на това мнение. Шарана около 3,5 кг., който изпържихме не беше мазен, но както се казва "закачаше" или "дъхкаше". Като че не на тиня, а на нещо друго. Не зная дали е от пилешките черва с които ги хранят или от свинарника над язовира...
Относно вкусови качества всички шарани, от арендовани водоеми в Хасковски регион, които съм хапвал, тези от язовира в с.Елена нямат алтернатива.., въпреки че са леко мазни.
п.п. Не правя реклама и никога не съм посещавал Елена, само са ми носили риба от там.
Относно вкусови качества всички шарани, от арендовани водоеми в Хасковски регион, които съм хапвал, тези от язовира в с.Елена нямат алтернатива.., въпреки че са леко мазни.
п.п. Не правя реклама и никога не съм посещавал Елена, само са ми носили риба от там.
Сенека
Сенека
Страхотен е язовира, не се колебайте да ходите там. Това е мястото, където ще се запишете със сигурност с шаран между 1-3кг, а може и по едър.
Най-добрия вариант е фидерче с накиснати пелети, просто ги обожават. Резултата беше за 1 час и 10-ина, 15 мин - 6 шарана от 1.2кг до 3.5кг
Има и каравани с климатици и шатри към тях с маса и пейки, също така имат и хладилници.
Нощувката е 30лв, караваната могат да бъдат настанени максимум 4 човека.
Цената на човек е 5лв(неограничен брой пръчки), повече от 2 фидера и няма да можете да смогнете да вадите шараните. Шарана се заплаща по цените, които са упоменати до сега в темата.
Общо взето едно доста добро място за пълен релакс + риболов.
Най-добрия вариант е фидерче с накиснати пелети, просто ги обожават. Резултата беше за 1 час и 10-ина, 15 мин - 6 шарана от 1.2кг до 3.5кг
Има и каравани с климатици и шатри към тях с маса и пейки, също така имат и хладилници.
Нощувката е 30лв, караваната могат да бъдат настанени максимум 4 човека.
Цената на човек е 5лв(неограничен брой пръчки), повече от 2 фидера и няма да можете да смогнете да вадите шараните. Шарана се заплаща по цените, които са упоменати до сега в темата.
Общо взето едно доста добро място за пълен релакс + риболов.
- deleriumMm
- новобранец
Запазил съм си 1 каравана за утре.Ще седя до неделя около обед и ще отбележа ако имам успехи
.Последният път когато ходих беше около преди 2 месеца и най-добрите ми парчета бяха 4.2кг шаран и около 3кг Амур.

...come out , come out
wherever you are...
wherever you are...
Какво стана има ли рибка в тоя язовир я да съживим темата че и аз съм решил да ходя там
Хайде, да я съживим.
Риба - бол.
Най-много кълват шарани около 1 - 1.5кг. Имах жестоки удари на амур на коричка хляб също.
Стръв - каквото и да пуснеш веднага заминава.
Ако знаеш къде да застанеш, просто можеш да им скъсаш тр***ките.
Риба - бол.
Най-много кълват шарани около 1 - 1.5кг. Имах жестоки удари на амур на коричка хляб също.
Стръв - каквото и да пуснеш веднага заминава.
Ако знаеш къде да застанеш, просто можеш да им скъсаш тр***ките.