? ЗА ТЕЖЕСТИ

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Аватар
Amfibiq
новобранец
новобранец

Re: ? ЗА ТЕЖЕСТИ

Мнение от Amfibiq »

Вальо, клещите са същите само има щампован бял надпис SPRO, както и взех последните :)
Няма да отбележа колко търсих и какви цени видях :)
Претор, не си пестя времето чета много усилено навсякъде ... нямам за идея да забавлявам потребителите на форума с безумни въпроси но просто стигам до засечки това е ...
относно втората стрела малко съм притеснен защото харпуна е на Марес и най-вероятно ще трябва да се поръчва и може да излезне соленк нооо няма как хванали сме се на хорцето, а тепърв аще проверя другите работи, както възнамерявам да оправя профилната информация :( забелязах че много неща не съм попълнил.
Само нинджа може да настъпи друга нинджа!
Аватар
morgan
новобранец
новобранец

Мнение от morgan »

Колега, ела някой път на басейн със софийската групичка. Ще ти обясним (аз по-малко от другите :) ) доста неща, които не са ти ясни. А и ще постреляш на воля :smt063 :smt063 :smt063
Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

Колегите пак удариха коня в земята :D : http://apox.ru/equip/equip-handmade/944 ... lya-gruzov
Изображение
Аватар
Valyo68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Valyo68 »

:lol: Ох, виждал съм го това, но сега пак се посмяхме с колегата. Нямат грешка, за шамака става. :D
Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

Абсолютно безотпадна технология :D .
Изображение
Аватар
Amfibiq
новобранец
новобранец

Мнение от Amfibiq »

morgan написа:Колега, ела някой път на басейн със софийската групичка. Ще ти обясним (аз по-малко от другите :) ) доста неща, които не са ти ясни. А и ще постреляш на воля :smt063 :smt063 :smt063
ООО задължително. . . кога къде ? аз следващата седмица няма да мога, но ако е по скоро идвам задължително!!!

Вие как и къде се събирате и организирате? как да направя че имен давикате?
Само нинджа може да настъпи друга нинджа!
Аватар
morgan
новобранец
новобранец

Мнение от morgan »

Amfibiq написа:
morgan написа:Колега, ела някой път на басейн със софийската групичка. Ще ти обясним (аз по-малко от другите :) ) доста неща, които не са ти ясни. А и ще постреляш на воля :smt063 :smt063 :smt063
ООО задължително. . . кога къде ? аз следващата седмица няма да мога, но ако е по скоро идвам задължително!!!

Вие как и къде се събирате и организирате? как да направя че имен давикате?
В другия форум (на спеарфиш) има тема, озаглавена "Тренировки с харпун в басейн". Обикновено там се разбираме кога и къде ще ходим. Следи я и си добре дошъл. :D
Аватар
morgan
новобранец
новобранец

Мнение от morgan »

Колега, ако искаш заповядай днес от 15.45 до 18.00 на басейна в 40-то училище в Люлин
Аватар
morgan
новобранец
новобранец

Мнение от morgan »

Колега Amfibiq, събираме се група за басейн за утре (събота).
Ако искаш - заповядай с нас.
Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

Това с басейна какво общо има с тежестите :wink: :) ?
Изображение
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...ае Валю , не разбрах тоа тупуз , за кво ти е на буя ве ???

:rolleyes:
Аватар
morgan
новобранец
новобранец

Мнение от morgan »

Според мен е за котва, ама как го носи, докато плува :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017

Ей, Булти, къде се загуби :smt006 :smt041
Аватар
Valyo68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Valyo68 »

Булти, топуза е за кадем. :D Използвах го за експиримента със силиконизирането. Направих си и плочки - 4 броя по 800 грама за елека. Боядисах ги черни със спрей за камини,нагрявам ги с пистолета за горещ въздух и топвам в силиконовата отвара която къкри на гозовото котлонче. Не ми хареса крайния резултат, не хваща добре върху боята.
Залива ги добре, но тази боя е температуро устойчива и имам чувството като ги помачкам с ръце като изтинат, че на места остава въздух под силикона. Ето и резултата:
Изображение
Изображение
Извода е:- като минус - не става добре върху боядисана основа, а плюса - силиконовите пръчки покриват супер върху гол метал. Можете да си ги рисувате с парманентен маркер в различни цветове, колкото си искате, но да остава и олово/метал/ там хваща безкомпромисно. Примера с топуза. :D Аз съм доволен все пак. Имам си 3.2 кг. за жилетката, не пипам голо олово,няма да цапа и дере по шевовете, а най важното не се виждат като ги мушна в джобчетата. :lol: Наздраве.
Аватар
Valyo68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Valyo68 »

На бързо си спретнах тази вечер едно калъпче и си отлях една 600гр. бързосменяема тежест за колана. Оформих с пиличката леко, остава да сложа едно ластиче и е готова. :wink: За жалост свърши оловото :cry:
Изображение
Как се е ухилил баща ми..., явно му харесва :lol:
А братлето и календар поиска да му направя с есения улов,... какво да ги правя, риболовци :lol: Видят ли олово откачат. :wink:
Изображение
Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

Бравос за тежестите. С тези снимки ще ме спукаш :) . Намерил си фон за снимки на тежестите :wink: . Тази риба оборотна ли е ? За снимки :D .
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”