Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

5 -тима рибари - 700 рибки :)
Re: 5 -тима рибари - 700 рибки :)
А не би ли могло това да бъде включено като клауза в договора за отдаване под аренда?antivik написа:А не е ли възможно и всякой собственик, арендатор или къвто и да е на рибарници и развъдници - изобщо на всеки който бизнеса му е развъждане на рибета, да прави по някое даренийце или нещо, като акцизче, данъче в натура
![]()
![]()
Сиреч да зарибява определено количество рибета в реки, язовири, блата, езера и т.н. през определен период
![]()
?

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здравейте колеги 
Благодаря още веднъж за добрите думи.
Много го мислихме дали да са с много малки рибки до 6 см или с тези над 11 - 12 см , но избрахме последните защото аклиматизирането им е доста бързо , смъртността им е много малка и предвид малката река която бяхме избрали трудно ще станат храна за останалите обитатели - но и това го има в природата
Хубаво е такова мероприятие да се прави през по-студени дни - покачването на температурата в чувалите с вода е смъртоностно. Голямата врътка е при пакетирането на рибките. Чувалите 2 един в друг се пълнят до малко анд 1/3 с вода после от кислородна бутилка се издуват с кислород кокато станат с формата на малки бидончета

После се слагат във водата ,за да се изравни температурата във водата в чувалите и тази в реката и после се пристъпва към самото разнасяне
Хубаво е рибките да не се изсипят на едно място - колккото в по-голям периметър толкова по-добре 
Наслука на всички колеги

Благодаря още веднъж за добрите думи.
Много го мислихме дали да са с много малки рибки до 6 см или с тези над 11 - 12 см , но избрахме последните защото аклиматизирането им е доста бързо , смъртността им е много малка и предвид малката река която бяхме избрали трудно ще станат храна за останалите обитатели - но и това го има в природата

Хубаво е такова мероприятие да се прави през по-студени дни - покачването на температурата в чувалите с вода е смъртоностно. Голямата врътка е при пакетирането на рибките. Чувалите 2 един в друг се пълнят до малко анд 1/3 с вода после от кислородна бутилка се издуват с кислород кокато станат с формата на малки бидончета

После се слагат във водата ,за да се изравни температурата във водата в чувалите и тази в реката и после се пристъпва към самото разнасяне

Наслука на всички колеги
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- Commander
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
genadi49 написа:А не би ли могло това да бъде включено като клауза в договора за отдаване под аренда?antivik написа:А не е ли възможно и всякой собственик, арендатор или къвто и да е на рибарници и развъдници - изобщо на всеки който бизнеса му е развъждане на рибета, да прави по някое даренийце или нещо, като акцизче, данъче в натура
![]()
![]()
Сиреч да зарибява определено количество рибета в реки, язовири, блата, езера и т.н. през определен период
![]()
?
А ИАРА не би ли могла да спонсорира такива мероприятия и тъй тъй зима едни пари които потъват някъде!?... А контрола е трагедия извинявам се, че се отплеснах малко.
- ninastefanina
- сериозен играч
Бравост,големи сте 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Поздравления и адмираций за цялата група,да сте живи и здрави и още дълги години да ни учите как да се грижим за прекрасната ни природа.
Браво момчета, чест и почитания, ама земете тоз репортаж го пуснете на ИАРА, да видат как с малко желание и дребни стинки се правят големи неща. И да ги питаме с парите дето събират от нас колко пъти са зарибявали.
По-голям шаран от рибаря няма...
- antivik
- кандидат преподавател
Паче, погледни някъде по-горе, има хора дет са щели да ги глобяват от ИАРА-та ако зарибявали на своя глваpacho69 написа:Браво момчета, чест и почитания, ама земете тоз репортаж го пуснете на ИАРА, да видат как с малко желание и дребни стинки се правят големи неща. И да ги питаме с парите дето събират от нас колко пъти са зарибявали.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- mitko ribara
- ще става разбирач

Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Прав си колега тия от ИАРА не трябва да виждат такива постове на мен в очите ми казаха че ще ме глобят ако зарибя при положение че искам да пусна над 3000 рибки(не е много ама тва са ми 900 лв)antivik написа:Паче, погледни някъде по-горе, има хора дет са щели да ги глобяват от ИАРА-та ако зарибявали на своя глваpacho69 написа:Браво момчета, чест и почитания, ама земете тоз репортаж го пуснете на ИАРА, да видат как с малко желание и дребни стинки се правят големи неща. И да ги питаме с парите дето събират от нас колко пъти са зарибявали.. Как ще гледат материал дет им показва как да си гледат работата бре
![]()
![]()
![]()
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- antivik
- кандидат преподавател
Може да съм имал твоя пост в предвид, не се опитвам да запомня с подробности, кой какво точно пише. А тези от агенцияна значи са за разстрел щом е на такиви цени зарибителния материал, не се хванат да позарибят и да пооберат малко мрежи и много глоби, а и гледат да глобят за сторена добрина.Dimitar_allianz написа:Прав си колега тия от ИАРА не трябва да виждат такива постове на мен в очите ми казаха че ще ме глобят ако зарибя при положение че искам да пусна над 3000 рибки(не е много ама тва са ми 900 лв)antivik написа:Паче, погледни някъде по-горе, има хора дет са щели да ги глобяват от ИАРА-та ако зарибявали на своя глваpacho69 написа:Браво момчета, чест и почитания, ама земете тоз репортаж го пуснете на ИАРА, да видат как с малко желание и дребни стинки се правят големи неща. И да ги питаме с парите дето събират от нас колко пъти са зарибявали.. Как ще гледат материал дет им показва как да си гледат работата бре
![]()
![]()
![]()

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- сериозен играч
Браво момчета !!! Пожелавам Ви,това,което пуснахте в реката да си го уловите двойно и тройно,като всеки грам се превърне в килограм.
Поздравления!

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Супер сте момчета
сега както казах по-горе и аз организирам подобна инициатива на ЛС ако искате да се включите
Сори за спама колеги ама е за благородна кауза
сега както казах по-горе и аз организирам подобна инициатива на ЛС ако искате да се включите
Сори за спама колеги ама е за благородна кауза

Tell people there’s an invisible man in the sky who