Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Язовир Искър 27.03.2011г.
Модератор: Кърцата
Язовир Искър 27.03.2011г.
Колеги здравейте,
на 27.03.2011(неделя)смятам да ходя на яз.Искър или някаде до 50км.около София.
За сега сме двама.
Ако на някой му се ходи но няма транспорт да пише на ЛС.
Поздрави на всички и наслука на тези който ще използват хубавото време.
на 27.03.2011(неделя)смятам да ходя на яз.Искър или някаде до 50км.около София.
За сега сме двама.
Ако на някой му се ходи но няма транспорт да пише на ЛС.
Поздрави на всички и наслука на тези който ще използват хубавото време.
Колкото повече толкова по-добре!Особено ако са шарани!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Язовир Искър 27.03.2011г.
...ако мислиш колега да ловиш от към щъркела, не се отделечавай много от него, водата е много студена, има лед на места. 

значи рибата е още при щъркела , няма смиъл от лодки
Мерси колега ще го имам предвид!Но смятъх да ходя от към кинокъщата в залива да помятам.Мисля си че водата там е по-плитка следователно и по-топла а и реката дава допалнително храна,но само си мисля а рибата какво си е наумила никой не знае 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...а ако знаеш на филмовата колко е студена водата , кракъти няма да стъпи.
Ходи тамън ще кажеш как е.
Колега ако на Филмовата не кълве, преместисе по на долу в близост до "сухото дере".
Ходи тамън ще кажеш как е.
Колега ако на Филмовата не кълве, преместисе по на долу в близост до "сухото дере".
Здравейте банда,тези дни вторник и сряда бях на щъркела с едно приятелче срещу ресторанта на скалите.Общо взето риболова беше размазване за нас и мъка за другите колеги колкото и нескромно да звучи.Непосредствено преди носа на дълбочина 5 метра захранване само с шарен червей(около 500 грама стигат за цял ден),плувка 2 грама,фин такъм повод 0,10 кука 14-16 и на 7-8 метра от брега бабушка колкото сакаш
,по около 10 кила за ден хванахме.Другите колеги хранеха с някви захранки не знам какви но нямаха успех масово хванаха по 10-15 риби за целия ден.Та извода ми е 4е още е студенко и рибата си сака месо хахахахах аиде това е от мен и наслука.Па некой ако чуе нещо за платиката дали се размърдва да пише.И така колега съветвам те да ходиш на щъркела с повечко шарен червей на куката мартеничка и мисля че ще имаш успех 

mitko1983 написа:Здравейте банда,тези дни вторник и сряда бях на щъркела с едно приятелче срещу ресторанта на скалите.Общо взето риболова беше размазване за нас и мъка за другите колеги колкото и нескромно да звучи.Непосредствено преди носа на дълбочина 5 метра захранване само с шарен червей(около 500 грама стигат за цял ден),плувка 2 грама,фин такъм повод 0,10 кука 14-16 и на 7-8 метра от брега бабушка колкото сакаш,по около 10 кила за ден хванахме.Другите колеги хранеха с някви захранки не знам какви но нямаха успех масово хванаха по 10-15 риби за целия ден.Та извода ми е 4е още е студенко и рибата си сака месо хахахахах аиде това е от мен и наслука.Па некой ако чуе нещо за платиката дали се размърдва да пише.И така колега съветвам те да ходиш на щъркела с повечко шарен червей на куката мартеничка и мисля че ще имаш успех

Риболовци.
Re: Язовир Искър 27.03.2011г.-резултат
Както обещах споделям резолтата от днешния излет,колкото и разочароващ де е-пълно капо!
Язовира е с доста спаднало ниво около 10-15 метра поради пролетното источване,водата е стодена все още.
На дъно не пипна въопще-с какво ли не опитвах,на спиниг също нямах резолтат.
Хвърлях на бял червей за оклей но и него го нямаше,само дето батисах сумати захранка.
Като информация от месните на кален нос излизала доста голяма платика,бяла риба навътре с лотка и късно привечер.
Според мен с това ниво ако не се разтопят снеговете скоро няма да има добри попадения и при затопляне на водата.
Забравих,за днешния излет избрах залива на филмовата къща.Прилагам снимки за недоверчивите.
Последно промяна от rumen1229 на Нед Мар 27, 2011 7:14 pm, променено общо 1 път.
Щом така мислиш това е твое право,аз просто се опитах да дам некво инфо на колегата ,а дали ти ми вярваш или не, нее културно да казвам през каде ми е !!!lusienn написа:mitko1983 написа:Здравейте банда,тези дни вторник и сряда бях на щъркела с едно приятелче срещу ресторанта на скалите.Общо взето риболова беше размазване за нас и мъка за другите колеги колкото и нескромно да звучи.Непосредствено преди носа на дълбочина 5 метра захранване само с шарен червей(около 500 грама стигат за цял ден),плувка 2 грама,фин такъм повод 0,10 кука 14-16 и на 7-8 метра от брега бабушка колкото сакаш,по около 10 кила за ден хванахме.Другите колеги хранеха с някви захранки не знам какви но нямаха успех масово хванаха по 10-15 риби за целия ден.Та извода ми е 4е още е студенко и рибата си сака месо хахахахах аиде това е от мен и наслука.Па некой ако чуе нещо за платиката дали се размърдва да пише.И така колега съветвам те да ходиш на щъркела с повечко шарен червей на куката мартеничка и мисля че ще имаш успех
ебати лъжеца
Моля,Модераторите да заключат темата!
Благодаря!
Благодаря!