Откриване на "Тракиец"

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Откриване на "Тракиец"

Мнение от наблюдател »

Кой ще открива на "Тракиец"? Да направим малко рандеву! :smt006
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Кво става, няма ли желаещи? :smt102
Аз още не съм ходил на този язовир, но предполагам, че ще даде някаква риба. Ако пък някой препоръча къде да застана ще е супер. Хайде вече тече обратно броене. :) :) :)
dobrin
новобранец
новобранец

Мнение от dobrin »

Колега, не мога да се присъединя за съжаление, но изборът ти е добър. Препоръчвам през с. Николово, ако трябва питаш в селото, пътят е асфалтов почти до язовира, има може би 500-1000 м. неасфалтиран път, дано да е поизсъхнало, и там си харесваш място. Успех!
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

хубав язовир, и местото е добро. ама няма ни едно дърво, ако напече слънцето е нещо страшно. носете си тенти и чадъри. иначе за откриването би трябвало да излиза бяла на дъно и костур, каракуда и бабки на плувка. може да се завърти евентуално и някое шаранче покрай брега
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Ех Наблюдателю ..... това е един страхотен язовир на който съм израстнал и всяка година се връщам и винаги има какво да се хване :lol: Маршута който ти дава Добрин е супер ....... в Николовския ръкав съм хващал бяла риба 4,6 кила на блесна Мепс преди две три години точно пролетта .... дано ти да разпишеш по гляма. Слагам ти снимка от галерията на Иван Хаджиев от форума да видиш залива! Селото е на близо и ще можеш да зареждаш студена бира постоянно :wink: В друг залив един комшия от Хасково има хижичка и миналата седмица като се чухме каза, че рибата се бие яко в брега и дано да привършва с хвърлянето на хайвера та да почне да взима! И не забравй най важното за там вземи си няколко пакета Промикс и пуканки за прожина....... ще останеш изненадан от размера на каракудите на дъно! :smt023 и чакаме репортаж ........ :wink:
Изображение
Изображение
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

това на снимките е "попския " залив, николовския е в ляво зад носа който се вижда. пътя излиза точно на носа м/у двата залива и оттам решаваш наляво или надясно
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Имаш право, островчето се вижда и от двата залива като излезнеш на широкото! :shock: Изображение
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Very, very спасибо! Директивите са ясни, остава да изпълним насрещния план. :D :D :D
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Насрещният план не беше изпълнен поради субективни причини. :oops:
Разпитване за пътя, преминаване на калните участъци, избор на място(не че имаше много за избиране), разтоварване на панаира... и стана 8:30. Следва сглобяване на въдици, мерене на дълбочина, бъркане на захранки и т.н... същинският риболов започна към девет. И тогава разбрахме защо това заливче беше свободно. Ветровете в района така се въртят, че сбират всичкия боклук на язовира в това заливче. :evil: Попреместят го за половин час и пак обратно. :evil: Така ни мина деня и към 19ч. под заплахата от дъжд сбрахме багажа и си бихме камшика.
Ловихме в най-неблагоприятните часове и уловът не беше силен – по някоя едра баба, малко уклей и една наистина впечатляваща каракуда. :shock: Всичко това на плувка до брега, когато нямаше боклуци. Иначе впечатленията ми от язовира са много добри. Има много живот в него, навсякъде играе риба, навсякъде хищника гони, до брега има страшно много дребни рибки, които костура не остави през целия ден(а аз да не си взема блеснарката :oops: ). Има стръмни и полегати брегове, чисто дъно и условия за разнообразен риболов. Хареса ми много и ще има още информация за него.
candino
новобранец
новобранец

re

Мнение от candino »

аз пак да питам че нещо не ми е ясно ако греша МОЛЯ да ме поправите

Гледам една карта в нета и от вашите коментари и разазбирам че трябда да хвана пътя за КЪРДЖАЛИ???
И най накрая стигам до НИКОЛОВО но как да се оправя в селото къде да завия(някакви ориентири МОЛЯ) за да стигна до язовира защото ще се ходи рано и едва ли ще има кои да питаме.

Аз съм от Пловдив и съм ходил на язовира през ХАСКОВО и стигам село ТРАКИЕЦ и после до стената от там на ляво минавам вододайната зона и малко след нея кадето има място (КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА МЯСТОТО КАДЕТО СЪМ ХОДИЛ)
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Ако минаваш през Николово пътят общо взето те води, няма да объркаш. По средата на селото минаваш две спящи полицайчета след което улицата чупи леко вляво, минаваш през едни дупки дълбоки до кръста и само направо до носа между двата ръкава.
Наслука :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”