Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Язовир "Въча" се отпуши
Язовир "Въча" се отпуши
Вчера реших да проверя една инфирмация за езерото в "Оризари" и след близо двучасов валат събрах такъмите и беш на любимия "Антон" както му казваме ние.Времето прекрасно.Слънце пече,пот ми капе във врата и ето ме горе.След наченките на активизация предната неделя бях леко оптимистично настроен.Настаних се и въоръжен само с пинки,шарен,прашка и директна седмица започнах атаката.Уклея беше на линия както очаквах, изкарах и две едри баби, но по едно време-ооо...
После още един малко по-голям и още доста с малко по-малък калибър, гарнирани с по някой костур и уклей.
Е да,ама всичко хубаво си има край и след като детската градина беше пусната да суче за да порасне остана това. Изплезих езика нагоре по баира,ама пък бях много доволен!
Е да,ама всичко хубаво си има край и след като детската градина беше пусната да суче за да порасне остана това. Изплезих езика нагоре по баира,ама пък бях много доволен!
-
ramcho_gazara
- ще става разбирач

-
Красимир Кюрпеков
Re: Язовир "Въча" се отпуши
Супер си , колега. Явно си е струвало катеренето.
- jorkata76
- научил се да хвърля

Браво добър риболов на капризен язовир.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- cvetan_zashev
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
Страхотен риболов и много красиви риби

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
Прекрасен риболовен излет! 
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Хубави язовирни кленчета, евала ! 
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
skitalec
- научил се да хвърля

Поздравление колега! Ако не е тайна къде ги дърпа тия риби? В района на "Америката" или на аза?? Поздрави!
- петър власев
- разбира нещата

Аз днес също бях с един колега на Антона.Нахъсан от предишните ми два излета миналата седмица реших и днес да ги пробвам мъжките кустути,но от рано сутринта.
Излета премина що годе добре.Двамата от 7 ,30 до 14, 00 хванахмве около 20 кустура със задоволителен размер.Слабо за мястото на ,което ходим, но времето днес е просто отвратително.На няколко пъти забелязах пляскания на бели риби,така че ако затопли още малко може да се направи по некоя добра рибка преди забраната.
Стръвта беше изцяло и само симеон,кука 8-ца с повод 0,12.
Излета премина що годе добре.Двамата от 7 ,30 до 14, 00 хванахмве около 20 кустура със задоволителен размер.Слабо за мястото на ,което ходим, но времето днес е просто отвратително.На няколко пъти забелязах пляскания на бели риби,така че ако затопли още малко може да се направи по некоя добра рибка преди забраната.
Стръвта беше изцяло и само симеон,кука 8-ца с повод 0,12.
я чувствась себя очен хорошо
-
speysi
- научил се да хвърля

Хубав излет се е получил! 
Браво на vui4o 1 . Аз да го похваля тука малко ,че му умря циганката завалийката . Чух че много активно се е включва в почистването на любимия язовир . Браво vui4o
. Дано и други колеги последват примера и освен всичките такъми да съумеят да изнесат по малко боклук от всеки любим водоем .
- pachosz
- сериозен играч

Applause за вуйко!
Благодаря колеги!
Ама то почистването не е за хвалба.Щом има почистване,значи има боклук.А има ли боклук значи нещо не е наред.За хвалба ще е ако когато идем на риболов и слезем на мястото то да е чисто.Иначе наистина изкарах един чувал от големите за смет само с ПВЦ бутилки и найлонови торбички само на 2-3 метра около мен.Представете си целия язовир.

Ама то почистването не е за хвалба.Щом има почистване,значи има боклук.А има ли боклук значи нещо не е наред.За хвалба ще е ако когато идем на риболов и слезем на мястото то да е чисто.Иначе наистина изкарах един чувал от големите за смет само с ПВЦ бутилки и найлонови торбички само на 2-3 метра около мен.Представете си целия язовир.