Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Язовир "Въча" се отпуши
Язовир "Въча" се отпуши
Вчера реших да проверя една инфирмация за езерото в "Оризари" и след близо двучасов валат събрах такъмите и беш на любимия "Антон" както му казваме ние.Времето прекрасно.Слънце пече,пот ми капе във врата и ето ме горе.След наченките на активизация предната неделя бях леко оптимистично настроен.Настаних се и въоръжен само с пинки,шарен,прашка и директна седмица започнах атаката.Уклея беше на линия както очаквах, изкарах и две едри баби, но по едно време-ооо...
Е да,ама всичко хубаво си има край и след като детската градина беше пусната да суче за да порасне остана това. Изплезих езика нагоре по баира,ама пък бях много доволен!
После още един малко по-голям и още доста с малко по-малък калибър, гарнирани с по някой костур и уклей.Е да,ама всичко хубаво си има край и след като детската градина беше пусната да суче за да порасне остана това. Изплезих езика нагоре по баира,ама пък бях много доволен!
-
- ще става разбирач
Re: Язовир "Въча" се отпуши
Супер си , колега. Явно си е струвало катеренето.
- jorkata76
- научил се да хвърля
Браво добър риболов на капризен язовир.

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Страхотен риболов и много красиви риби

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
Прекрасен риболовен излет! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Хубави язовирни кленчета, евала ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- научил се да хвърля
Поздравление колега! Ако не е тайна къде ги дърпа тия риби? В района на "Америката" или на аза?? Поздрави!
- петър власев
- разбира нещата
Аз днес също бях с един колега на Антона.Нахъсан от предишните ми два излета миналата седмица реших и днес да ги пробвам мъжките кустути,но от рано сутринта.
Излета премина що годе добре.Двамата от 7 ,30 до 14, 00 хванахмве около 20 кустура със задоволителен размер.Слабо за мястото на ,което ходим, но времето днес е просто отвратително.На няколко пъти забелязах пляскания на бели риби,така че ако затопли още малко може да се направи по некоя добра рибка преди забраната.
Стръвта беше изцяло и само симеон,кука 8-ца с повод 0,12.
Излета премина що годе добре.Двамата от 7 ,30 до 14, 00 хванахмве около 20 кустура със задоволителен размер.Слабо за мястото на ,което ходим, но времето днес е просто отвратително.На няколко пъти забелязах пляскания на бели риби,така че ако затопли още малко може да се направи по некоя добра рибка преди забраната.
Стръвта беше изцяло и само симеон,кука 8-ца с повод 0,12.
я чувствась себя очен хорошо
-
- научил се да хвърля
Хубав излет се е получил! 

Браво на vui4o 1 . Аз да го похваля тука малко ,че му умря циганката завалийката . Чух че много активно се е включва в почистването на любимия язовир . Браво vui4o
. Дано и други колеги последват примера и освен всичките такъми да съумеят да изнесат по малко боклук от всеки любим водоем .

- pachosz
- сериозен играч

Applause за вуйко!

Благодаря колеги!
Ама то почистването не е за хвалба.Щом има почистване,значи има боклук.А има ли боклук значи нещо не е наред.За хвалба ще е ако когато идем на риболов и слезем на мястото то да е чисто.Иначе наистина изкарах един чувал от големите за смет само с ПВЦ бутилки и найлонови торбички само на 2-3 метра около мен.Представете си целия язовир.

Ама то почистването не е за хвалба.Щом има почистване,значи има боклук.А има ли боклук значи нещо не е наред.За хвалба ще е ако когато идем на риболов и слезем на мястото то да е чисто.Иначе наистина изкарах един чувал от големите за смет само с ПВЦ бутилки и найлонови торбички само на 2-3 метра около мен.Представете си целия язовир.