Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Платена любоффффф....
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Re: Платена любоффффф....
Браво за добре прекарания излет,дано Варненските арендатори вземат пример от Шуменските арендатори !!!
- DrillMaster
- новобранец
Здравейте колеги, как са цените на този водоем и как се плаща:)))))) Поздрави!!!
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Като видях цените и се сетих:
Един колега така ми разправяше за един водоедм че се плашало на брой, не на килограм (шарана), викам аз ще се ходи. Отиваме по-голям от 500 грама никой не бе вадил
Браво още веднъж колега 
Един колега така ми разправяше за един водоедм че се плашало на брой, не на килограм (шарана), викам аз ще се ходи. Отиваме по-голям от 500 грама никой не бе вадил

Sorry,забравил съм да сложа KG.,не е на бройка.Mr.Barry написа:Като видях цените и се сетих:
Един колега така ми разправяше за един водоедм че се плашало на брой, не на килограм (шарана), викам аз ще се ходи. Отиваме по-голям от 500 грама никой не бе вадил![]()
Браво още веднъж колега
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
-
- вече хвърля и на тежко
платената либоф ръжда не фаща
то все някъде човек трябва да си напрай кефа а по шуменско разправят е пълно с такива кефове само дето малко ми е далечко от люлин деба 
взе да задобрява с репортажите raaziela

взе да задобрява с репортажите raaziela
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
- antivik
- кандидат преподавател
Не знам, аз ги ползвам по-вече на дъно и там ми трябва да са сухи и да се разтварят продължително време, на плувка не ми е минавало през акъла да пробвам, па рибоците дет излизат този сезон при нас, си се ловят добре на бял и на торен чръв.RAAZIEL написа:Аз имам такива.Идеята беше пилетата да е влажна,за да работи по-бързо,все пак ловя на плувка,но тези може и да са били с изминал срок на годнист,не знамantivik написа:Много хубави рибоци, поздрави, а относно пелетите - малък съвет, по магазините се продават специални силиконови пръстени за пелети. В единия пръстен се стяга пелета, а по-малкия се нанизва на куката, няма нужда от киснене, мокрене и к`вот друго се сетиш. Пробвай другия път и НА СЛУКА.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- patter
- вече хвърля и на тежко
Това място го посетих миналата година. Целта беше пъстърва, бяла и сом на изкуствена примамка. Резултата - капо 
Основно се ловеше пъстърва на плувка - комбинация бял и царевица !
Единственото, което ми направи лошо впечатление беше поведението на арендатора. След като предварително се уточни, че риба не се пуска в основния водоем а в едно малко коритце на финала (за едни приятели от Варна) се оказа, че няма вариант да не вземат това, което са хванали (а те бяха понадърпали доста рибки).

Основно се ловеше пъстърва на плувка - комбинация бял и царевица !
Единственото, което ми направи лошо впечатление беше поведението на арендатора. След като предварително се уточни, че риба не се пуска в основния водоем а в едно малко коритце на финала (за едни приятели от Варна) се оказа, че няма вариант да не вземат това, което са хванали (а те бяха понадърпали доста рибки).