Цонево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
AHTuXPuCT
новобранец
новобранец

Цонево

Мнение от AHTuXPuCT »

колеги има ли някои информация за количеството на валежите на тоя язовир за да знам дали ште мога да се добера до люмият си залив за откриването че до там са 2-3 км черен път а по другите места не ми се ходи защото само дребосък излиза.а там без сом и бяла оште не съм се пребирал а и бая едра платика дава.
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Любимия ти залив,да не е този като влезеш в с.Аспарухово и продължаваш към гробищата и лозята,и още 2-3 км по черен път си там ? Ако е този,черния път в момента е непрощаваем,от опит знам,пък за нивото не знам,но предполагам че се пълни в момента,валежите в шуменско и варненско не спират от петък,даже сега в момента вали
Аватар
AHTuXPuCT
новобранец
новобранец

Мнение от AHTuXPuCT »

:lol: не точно обратното на отсрешният бряг минавам през бариерата и после като свърши асвалта мятам едни черни кози патеки ама направо ми е свидно за колата и боята.Там кадето ходят много хора не са ми приятни места заради какафонията а и не става риболов като хорат.А тоя залив ми го обади един местен свинар и вече 3 годинки там си ходя когато не е много мокро,защтото макар и с джип веднъж стоях 5 дена там.Та за това ме интересува дали вали бая дъжд в тоя раион
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”