Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

За уклей през пролетта???
Модератор: sapuna
За уклей през пролетта???
Здравейте,колеги!
На скоро около 1-2 дена разбрах,че на един водоем в близост до моят град(Златоград)кълвяли доста едри уклей на близка дистанция от брега.Въпроса ми е каква захранка да използвам.
На скоро около 1-2 дена разбрах,че на един водоем в близост до моят град(Златоград)кълвяли доста едри уклей на близка дистанция от брега.Въпроса ми е каква захранка да използвам.
- StoychevV
- разбира нещата
Re: За уклей през пролетта???
Захранка за уклей,най-важно да е рехава и при цопване в водата да се образува облак
В магазина ще ти предложат

В магазина ще ти предложат

Благодаря ти,казаха ми че захранвали с царевично брашно дали става?
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ставаFisher19 написа:Благодаря ти,казаха ми че захранвали с царевично брашно дали става?

Благодаря.
-
- кандидат преподавател
Ако говориш за Мъглене,кълват и без захранка,стига да знаеш къде точно да отидеш.Без всякаква захранка,през последните десет дни , три пъти съм правил по 2-3 килограма от тези 

Благодаря ти колега и аз съм ловял толкова ама през лятото аз там ходя повече за каракуди.
Виж тази тема
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=126&t=8417

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Благодаря.
И малко изкуствено мляко в захранката - примерно 2-3 супени лъжици на кило захранка. Досега не е давало фира.
На слука!!!
На слука!!!
- Don Corleone
- фен клуб-скобар
Нормално е да кълве уклея. Той сега излиза. Захранката трябва да е рохкава за да ги събира на хранително петно. Както е казал колегата по - горе в магазаина ще ти препоръчат. Ако е за 1 денриболов, според мен 1, прякосила 2 килограма захранка ще са идеални. Пробвай тези на Сезони - българска захранка на сполучлива цена аз такава използвам
Наслука и после сподели как е минал излета колега 

Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да

Благодаря ви колеги днес отидох на водоема и имаше доста хора.Улових повече костури от колкото укей но и те кълвяха.Имаше към 15-ина уклей и 25 костура.Супер беше.