Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
на яз. Искър, югоизточната страна
на яз. Искър, югоизточната страна
Днес се разодихме малко до Искър-а с намерението да половим риба, но бе уникален вятър, просто събаряше и стойки, и въдици, и всичко. В тази обстановка успяхме да излъжем няколко рибки - кълвяха и на болонез и на хранилка, като платиките налитаха на торния червей, а бабушките - на белия. Кълвеше в моментите, когато вятърят утихваше за малко, после не се разбираше нищо от вълните и бурята. Като ни продуха добре вятърят, си бихме камшиците и ресто у дома.

- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко

Re: на яз. Искър, югоизточната страна
така е по добреdebeloto написа:Днес се разодихме малко до Искър-а с намерението да половим риба, но бе уникален вятър, просто събаряше и стойки, и въдици, и всичко. В тази обстановка успяхме да излъжем няколко рибки - кълвяха и на болонез и на хранилка, като платиките налитаха на торния червей, а бабушките - на белия. Кълвеше в моментите, когато вятърят утихваше за малко, после не се разбираше нищо от вълните и бурята. Като ни продуха добре вятърят, си бихме камшиците и ресто у дома.
- MITKO70
- кандидат преподавател

Добре ,в тази буря.Това не го ли знаете ,духа ли леко в София ,горе е буря
Югоизточната част е много общо ,интересува ме заради друго.Къде бяхте на Шипочанския или към резервата?
Всичко може,но не всеки го можe.

- stefanotis
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Браво, страхотен излет съ4етан с рибки ! 
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- Don Corleone
- фен клуб-скобар
Пак е екстра, че сте хванали риба. Днес времето беше отчайващо. Бях решил и аз да ходя ама вятъра ме върна. 
Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да
-
tiho todorov
Браво за упоритостта.Пък и не е било напразно