Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Каде има щуки ,около Пловдив?
Модератор: sapuna
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Къде има щуки около Пловдив
Здравейте на всички,
вчера към 18.00 един приятел от форума ми се обади да се похвали-на р.Марица от 16.00-18.00 ЧЕТИРИ БРОЯ ЩУКА - от 40 до 60см.
Така че зъбатата красавица е тръгнала, грабвайте пръчките и я търсете!!!!!!!!!!!!!!!!!
Проверявайте всяко место което ви се струва подходящо, защото както казава колегата КРОКИ иска се постоянно ходене и търсене на рибата, тя си е там просто се иска постоянство!!!!
АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И НАСЛУКА!!!!!!!!!!!!!!!!
вчера към 18.00 един приятел от форума ми се обади да се похвали-на р.Марица от 16.00-18.00 ЧЕТИРИ БРОЯ ЩУКА - от 40 до 60см.
Така че зъбатата красавица е тръгнала, грабвайте пръчките и я търсете!!!!!!!!!!!!!!!!!
Проверявайте всяко место което ви се струва подходящо, защото както казава колегата КРОКИ иска се постоянно ходене и търсене на рибата, тя си е там просто се иска постоянство!!!!
АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И НАСЛУКА!!!!!!!!!!!!!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
-
- ще става разбирач
Най-новата информация за щуки посред пролет!
Казват че на Белозем излизало страшно много щуки,но понеже вече никой не ги търси (всички ловят шарани) само определени хора хващат!
Казват че таксата е 6,7,9 лв.на кой да вярваш незнам?!
Но иначе риба имамного,каракуда,шаран,бял амур и много щуки,аз лично съм бил там и съм дал кръв
Така че ако на някой му се е прияло хишник посред лято да тича нататак !!!

Казват че на Белозем излизало страшно много щуки,но понеже вече никой не ги търси (всички ловят шарани) само определени хора хващат!

Но иначе риба имамного,каракуда,шаран,бял амур и много щуки,аз лично съм бил там и съм дал кръв

Който го може го може,останалите гледат!
-
- ще става разбирач
предполагам,че рибата не плащаш мали?И 6,7,9 лв на какво е таксата разкажи каквото знаеш!pehoo написа:Най-новата информация за щуки посред пролет!
Казват че на Белозем излизало страшно много щуки,но понеже вече никой не ги търси (всички ловят шарани) само определени хора хващат!![]()
Но иначе риба имамного,каракуда,шаран,бял амур и много щуки,аз лично съм бил там и съм дал кръв![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То риба има ама водата е повече.
-
- ще става разбирач
Мисля да го пробвам на Белозем водоема...следващата седмица евентуално...pehoo написа:Знам че когато ходих аз таксата беше 7лв.
имаше много риба,сега ми казаха че таксата била 9лв.,а след седмица ми казаха че е 6лв.незнам на кой да вярвам:)
Но доколкото помня не се плашташе ништо друго!!
То риба има ама водата е повече.
- Bastardo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Пазарджик - щуки
Здравейте колеги
,
искам да споделя за много приятния излет в един топъл ден преди няколко месеца (мисля че беше края на февруари) до село Звъничево, Пазарджишко. С колегата ми бяхме крайно неподготвени за конкретния водоем (нямахме живи рибета) и от 07:00 до 15:00 замятахме неуспешно всякаква възможна сръв на дъно и плувка.
Към 15:00 вързахме по 1 блесна и започнахме да замятаме пред тръстиките успоредно на брега. След 20 минути колегата извади първата щука около кило (в средата на снимката). 15 минути след това на мен ми скъса на метър от брега (бях без повод с монофил 0.25) доста по-едра. Другите 2 ги извадих аз в следващия час и след това нямахме удар до 18:30 и си тръгнахме.
Към 17:00 дойде някакъв господин, който след като ни провери билетите ни казая че не може само с този билет, а трябва и някакъв който е членски към тяхната дружинка. Все пак нямаше разправии и дори ни остави да ловим още малко...
ПП качесвото е гадно ама е от телефона и беше вече тъмно като се сетих...
Щуката на аватара ми е от деня преди никулден на Марица където се влива Дерменката на жълта Мепс N3.
Надявам се да съм бил полезан.
НАСЛУКА!!!

а ето ги и успешните блеснички...

искам да споделя за много приятния излет в един топъл ден преди няколко месеца (мисля че беше края на февруари) до село Звъничево, Пазарджишко. С колегата ми бяхме крайно неподготвени за конкретния водоем (нямахме живи рибета) и от 07:00 до 15:00 замятахме неуспешно всякаква възможна сръв на дъно и плувка.
Към 15:00 вързахме по 1 блесна и започнахме да замятаме пред тръстиките успоредно на брега. След 20 минути колегата извади първата щука около кило (в средата на снимката). 15 минути след това на мен ми скъса на метър от брега (бях без повод с монофил 0.25) доста по-едра. Другите 2 ги извадих аз в следващия час и след това нямахме удар до 18:30 и си тръгнахме.
Към 17:00 дойде някакъв господин, който след като ни провери билетите ни казая че не може само с този билет, а трябва и някакъв който е членски към тяхната дружинка. Все пак нямаше разправии и дори ни остави да ловим още малко...
ПП качесвото е гадно ама е от телефона и беше вече тъмно като се сетих...
Щуката на аватара ми е от деня преди никулден на Марица където се влива Дерменката на жълта Мепс N3.
Надявам се да съм бил полезан.
НАСЛУКА!!!

а ето ги и успешните блеснички...