Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Мухарски риболов на пъстърва
Модератор: sapuna
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е дайте някой линк с литература за това ,че да се просветя за кво става въпросTroli написа:Видра,мухарите имат техники на замятане при които не е необходимо да има "пространство".По Пешето съм гледал един мазен френч-виртуоз да прави резки,вълнообразни движения с мухарката.Мисля,че мухаренето не е за самоуки а трябва някой да ти покаже нагледно!![]()

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
vIdRaTa написа:Е дайте някой линк с литература за това ,че да се просветя за кво става въпросTroli написа:Видра,мухарите имат техники на замятане при които не е необходимо да има "пространство".По Пешето съм гледал един мазен френч-виртуоз да прави резки,вълнообразни движения с мухарката.Мисля,че мухаренето не е за самоуки а трябва някой да ти покаже нагледно!![]()
![]()
Ей Тролйо ти кога се бутна тука?
Или свърши сома и бялата.

хххххххххххххххххххххххххххаааааааах
Аааааааааа ти ги ловиш с мухарка
РАЗБРАХХХХХХХХХХХХХХХ

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
То може да се найди боб и пъстърви във всеки балкан, ама като смилянският боб и като смолянската пастърва другаде немаTroli написа:Обърках се за Смолян и Смилян!Ма то,дека си има балкан може да се найди боб,картофи и пъстърве!![]()

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
-
- разбира нещата
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
има го колега доста рядко но го има преди година на панега 4.7 sori нямам свнимки но има доста свидетели Емил Петрунов на восъчен червеи 0.14 с 7 м. болонезе 1.15 мин. аз лично участвах при ваденето беше голяма емоция при условие че никои нямаше кепче.там има много голями екземпляри чувал съм преди 4г. за 11 кила на рибка но не съм видял лично.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Бразилиане таз рибка на Емо не беше ли по време на забраната ? То верно че забраната не се отнасяше за американката амъ ......... все пак Панега не е кой знае колко голяма река за да няма проблеми докато цъкаш американка да зяносваш мръстилищата на балканката 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов