Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

От изгрев до залез
Re: От изгрев до залез
Като гледам тази мощна армада, американският флот ряпа да яде
. Не е важен вятърът, а добрата компания и приятните изживявания. Супер репортажче. Пожелавам на всички ви още много приятни мигове по водоемите. 

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Браво
, герои... и много `арен риболов.... Добри приятели , качествена риба , красива природа... , а на вятъра това му е работата... да духа 
Успех и за напред....

Успех и за напред....
Всеки си снима и показва неговата риба.А що се отнася за по голями рибиdiimov написа:Супер излет само дето си забравил да снимаш и останалата част от пазарджишката бригада тази с по-големите риби

п.п Или по добре ме питай кои са пребраха капо,а уж бяха много в час и стари кучета в занаята.

-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Браво на групата супер сте изкарали.Тва е любимият ми язовир.И като видях моето село(Бориславци) на една от снимките и ми стана чак мъчно за там.Просто природата е уникална.
ЕВАЛА ЗА РИБОЛОВА.
ЕВАЛА ЗА РИБОЛОВА.

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
- borislav58
- сериозен играч
Ники супер сте си прекарали.Ееее вятъра,
кой ли колега не е псувал в събота и неделя
Важното е, че сте си уловили и риби в вятъра.

Важното е, че сте си уловили и риби в вятъра.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
С тоя репортаж направо и аз бях там.Чудесен язовир,дано скоро ми се отдаде възможност да го посетя.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.

Риболовци.
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, страхотни риби, отличници !!!!simo72 написа:Пазарджишката група , е на ниво както винаги !
На снимките виждам доста профита , и един абсолютен световен шампион - Емо ! / с маскировъчния екип /
Браво на цялата банда !!!
![]()
![]()
![]()
п.п. Къде се скри бачи Вес - даскала ?!?!

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Ники, благодаря за прекрасния репортаж
! Браво за упорството, което дори в кофти време Ви си е отблагодарило, подобаващо
! Другия път дебела слуз по червеното влакно на Файърблъда желая от сърце
!

Ако не мога да ти помогна, няма да ти преча.
Хубав репортаж Ники! Поздрвления!!! 

На около 30 метра в ляво от вас колеги от София бяха хванали една бяла 7 кг и една 5кг много хубажи риби а за капото нали си чувал за кьсмета на начинаешитеbeis написа:Всеки си снима и показва неговата риба.А що се отнася за по голями рибиdiimov написа:Супер излет само дето си забравил да снимаш и останалата част от пазарджишката бригада тази с по-големите рибинезнам ти кажи ако знаеш кои са те.
Защото аз немога да се сетя.
![]()
п.п Или по добре ме питай кои са пребраха капо,а уж бяха много в час и стари кучета в занаята.![]()

Да това са страхотни риби,браво на колегите.Две мнения няма,аз като новобранец в тая насока сьм извадил кьсмет този излет.diimov написа:На около 30 метра в ляво от вас колеги от София бяха хванали една бяла 7 кг и една 5кг много хубажи риби а за капото нали си чувал за кьсмета на начинаешите

- VEVO Fishera
- научил се да хвърля
Страхотен излет сте спретнали!
Благородно ви завиждам колеги!
Благородно ви завиждам колеги!
Абсолютно всичко е абсолютно относително!
Красиво!!!