Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов около Добрич
Колеги , някакви идеи къде може да се направи хубав риболов на каракуда ? На Минково какво е положението тази година - разрешено ли ? излиза ли нещо ?
- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
за там незнам,ама защо не пробваш на малкия на Плачидол не съм ходил тая година поради факта,че нямам билет но миналата есен излизаха доволно на плувка би трябвало да са тръгнали сега ако някой знае нещо да сподели.
Много кофти истории за Одринци чета в предната страница
някой ходил ли е тия дни, да даде прясна информация? А за Плачи дол билет от ИАРА ли трябва или там все още няма кой да проверява?

- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
трябва, трябва билет, колега, на одринци не си губи времето за 2-3 каракуди при положение,Mieszko написа:Много кофти истории за Одринци чета в предната страницанякой ходил ли е тия дни, да даде прясна информация? А за Плачи дол билет от ИАРА ли трябва или там все още няма кой да проверява?
че бялата риба я няма
Здравеите на всички някои можели да ми даде прясно инфо за минково
-
- новобранец
Язовира на Минково във момента е затворен,миналата година щях да ходя през месец май, но с изненада разбрах, че отваря началото на юни.Неевярвам тази година да е по различна. Иначе миналата година веднаж съм ходил там, но без успех,освен със 3 слънчавки.Това е общо взето от мен. На одринци във момента май е доста слабо от към риболов дори на каракуда,която попринцип вече се обажда, лошо е това..
Мани това , ма и няма разрешени водоеми в региона през забраната 

Защо ,арендаторските не стават ли ?Митев написа:Мани това , ма и няма разрешени водоеми в региона през забраната

- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
да това е много кофти,но ще поначесвам крастата на моретоМитев написа:Мани това , ма и няма разрешени водоеми в региона през забраната
Кажи ми един арендаторски които стваbuci написа:Защо ,арендаторските не стават ли ?Митев написа:Мани това , ма и няма разрешени водоеми в региона през забраната
След Калиманци в ляво има един развъдникпетков написа:Кажи ми един арендаторски които стваbuci написа:Защо ,арендаторските не стават ли ?Митев написа:Мани това , ма и няма разрешени водоеми в региона през забраната
Кажи малко повече ако можеш за него и как стои въпроса през забраната.
Мерси предварително
Мерси предварително
Такса 15 лв - три въдици ,Взема се до 3 кг улов - другото обратно във водата .петков написа:Кажи малко повече ако можеш за него и как стои въпроса през забраната.
Мерси предварително
През забраната е позволено . Пробвай и ще видиш ,да не забравиш да се похвалиш

- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Аз пък след малко там отивам.Условията не бяха ли малко по-различниbuci написа:Такса 15 лв - три въдици ,Взема се до 3 кг улов - другото обратно във водата .петков написа:Кажи малко повече ако можеш за него и как стои въпроса през забраната.
Мерси предварително
През забраната е позволено . Пробвай и ще видиш ,да не забравиш да се похвалиш

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Здравейте днес дочух че на Одринци пускали , някой има ли инфо
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.