Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риба на Вит
Модератор: Paublo_Eskobar
Риба на Вит
Очертава се за седмица да сме на почивка на Рибарица.Под почивка аз разбирам с въдица в ръка,та въпроса ми е къде и за каква риба си струва да поседи човек.А ако има желаещи могат да споделят и евентуална стръв и повод.Благодаря предварително
Re: Риба на Вит
На Рибарица в началото на селото има платен водоем с пъстърва.
Не прави нищо срамно нито пред другите нито насаме.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Да на рибарица има платен водоем и е фраш с пъстърва стръв може да не ти трябва първо пробваи на гола кука гиола е малък и е пълен с пъстрърва а до него има бара ама там няма риба. 

Риболова е хоби.Наслука 

Това местенце го знам!За него мога много да разказвам.Там с детето хващахме и пускахме.Дойде и жената по късно и като я метна близо 10 кг.Хладилника в колата се напълни и накрая каза "Ей така се хваща риба"развали ни риболова.Аз питах дали ще има нещо в реката.
В реката района на Рибарица би трябвало да има балканска пъстърва, но тя сега е забранена за риболов, колега - до 01.02.
- akoto13
- ще става разбирач
Платеното е замръзнало и се лови в една дупка на три метра от брега.Това не е риболов.Реката в Рибарица я отпиши.Може да си направиш кефа само на Сопот ,който е на 35 километра от Рибарица.На стената се ловат костури и сулки на рибе,но незнам дали има лед в момента,което е много малко вероятно. И ката човек който много често ходи на Рибарица мога да ти кажа ,че ако си с компания време за риба не остава особено зимата.И на нова година бях там.Дано съм помогнал
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
С компания ще сме и от това най много ме е страх.Ядене и пиене
В понеделника тръгвам с въдика в ръка пък каквото сабя покаже.Тука на морето освен много вода друго няма!

имам вила в Рибарица... преди години там вадех с роднини по много пъстърва, ама намаля много! От 3 години не съм бил, нямам никаква идея как е сега, ама си мисля, Април месец да ида да проверя дали реката ще даде пак
Вилата ми е на 100метра точно до едно вирче и оттам като се пуснех ставаше мазало, ама да видим Април месец как ще е

В реката няма нищоооо. И местните бракониери се оплакват ама нека. Няма никакъв контрол в района около Рибарица - то и риба толкова има. От ток и мрежи и пападайки не останаха. Има 5-6 бракониера които шляпат реката. Всички ги знаят включително и горските ама никой нищо не прави. 100% от риболовците ловят без билети - съвсем сериозно. Под Тетевен има 1-2 вира където се лови по някой и друг скобар, но и там парашутистите си шляпат на воля необезпокоявани от никой.
-
- научил се да хвърля
А едно време на ръка ги хващах ВЪВ ВОДОРАСЛЯКА,НО ТОВА ПРЕДИ 15 Г.-до моста на циментовия.Всяка година почти бях на гости у Плевен да ге.А на бракониерите,ще кажа,че ако днес са там, утре няма да ги има,защото няма да е останало нищоtvt555 написа:В реката няма нищоооо. И местните бракониери се оплакват ама нека. Няма никакъв контрол в района около Рибарица - то и риба толкова има. От ток и мрежи и пападайки не останаха. Има 5-6 бракониера които шляпат реката. Всички ги знаят включително и горските ама никой нищо не прави. 100% от риболовците ловят без билети - съвсем сериозно. Под Тетевен има 1-2 вира където се лови по някой и друг скобар, но и там парашутистите си шляпат на воля необезпокоявани от никой.

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8