Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

направи си сам...плувки
Модератор: emo vasilev
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: направи си сам...плувки
Супер е клипа, показва, че няма нищо сложно. Само ми се струва, че с толкова ...."сплескан" профил няма да рабити добре. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- antivik
- кандидат преподавател
Пробите му са майката, праиш няколко различни прохила, все някой ще стане.chirusa_bg написа:Супер е клипа, показва, че няма нищо сложно. Само ми се струва, че с толкова ...."сплескан" профил няма да рабити добре.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- antivik
- кандидат преподавател
Ба-а-а тоя пич от клипа много чисто работи беpin4o111 написа:Ето и от мен малко Кралусо боло

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
И днес се чудих кво да правим..

Антената е времянка..

Антената е времянка..
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
а балсово дърво от де може да се намери ?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
От моделистките магазини. По форумите на моделистите има информация.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- antivik
- кандидат преподавател
Сега като сложиха забраната и реших да поупражня малко дялкането. Ето няколко последни опита:

Като мине забраната ще ги пробвам на ряката да видя как ще се държат
.

Като мине забраната ще ги пробвам на ряката да видя как ще се държат

- ivanovbd67
- фен клуб-скобар
По нашия край им викат "ловачки":smt023
...и аз да се изкажа неподготвен
- antivik
- кандидат преподавател
А дано си правivanovbd67 написа:По нашия край им викат "ловачки":smt023

Гледам първите две - тези на заден план, в ляво. Не съм сигурен, дали антенките са поставени добре (като наклон, местоположение). Сравнявам ги с тези на колегата Бай Гого. Пробвай следващите да ги корегираш като позиции и наклон на антенките. Тези, готовите ще ти покажат на водата реално как да ги корегираш, ако това се наложи. Обърни внимание на ъгъла между долната и дясната горна антена. Спрямо тях - нагласяш лявата. Иначе, браво за труда. Пробите ще покажат. Успехantivik написа:Сега като сложиха забраната и реших да поупражня малко дялкането. Ето няколко последни опита:
http://picbg.net/u/50558/34509/546438.jpg
Като мине забраната ще ги пробвам на ряката да видя как ще се държат![]()
.

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- antivik
- кандидат преподавател
Нарочно съм ги сложил с изместен ъгъл. Просто искам да проверя как ще се държат с наклонена антена, а изправянето на антената винаги мога да го поправя. Виж за мястото не съм сигурен, правил съм ги на фантазия, без никакъв модел.jagger1 написа:Гледам първите две - тези на заден план, в ляво. Не съм сигурен, дали антенките са поставени добре (като наклон, местоположение). Сравнявам ги с тези на колегата Бай Гого. Пробвай следващите да ги корегираш като позиции и наклон на антенките. Тези, готовите ще ти покажат на водата реално как да ги корегираш, ако това се наложи. Обърни внимание на ъгъла между долната и дясната горна антена. Спрямо тях - нагласяш лявата. Иначе, браво за труда. Пробите ще покажат. Успехantivik написа:Сега като сложиха забраната и реших да поупражня малко дялкането. Ето няколко последни опита:
http://picbg.net/u/50558/34509/546438.jpg
Като мине забраната ще ги пробвам на ряката да видя как ще се държат![]()
.
.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за ентусиазма,НО колега...
ОчевАдно е че трябва доста повече да се постараеш.
Направата на плувки определено не ти е силата...поне на този етап.
Поразгледай купешките,намери си подходящи материали и бои.
Изпипай ги да приличат на плувки.И една коркова тапа с клечка за зъби в средата върши работа,но не е достатъчно.
Все едно сина ми в 1-ви клас ги е правил.Не се обиждай!
С най-добри чувства ти пиша,чел съм и други твои теми,знам че си сериозен човек.
п.п. Не се отказвай!
Изпипай ги да приличат на плувки.И една коркова тапа с клечка за зъби в средата върши работа,но не е достатъчно.
С най-добри чувства ти пиша,чел съм и други твои теми,знам че си сериозен човек.
п.п. Не се отказвай!

- antivik
- кандидат преподавател
А не изобще не се обиждам, още по-вече, че правя нещо дет ше го мятам във водите и по-ме интересува дали ще е чувствително, дали ще се здадържа де му кажа и ще го усеща ли рибата, па ако ще и наstich написа:Браво за ентусиазма,НО колега...
п.п. Не се отказвай!

Пиши след пробите, как са се държали на вода. Успехantivik написа: Нарочно съм ги сложил с изместен ъгъл. Просто искам да проверя как ще се държат с наклонена антена, а изправянето на антената винаги мога да го поправя. Виж за мястото не съм сигурен, правил съм ги на фантазия, без никакъв модел.

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.