Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Бебреш
Модератор: sapuna
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Язовир Бебреш
Колеги пускам отделна тема , за да разбера повече инфо за този водоем.
Всяко лято ходя за по една седмица на някой хубав див водоем , две години подред бях на Огняново и разбих мит-а , че там шарани не се ловяли :
.
Тази година имам 2 -3 язовира напредвит ,един от тях е Бебреш за ,който нищо незнам .
Из нета няма много за него , освем клипче с извадена кола
.
Разбрах , че нямало много места за ловене.
Интересува ме шарана обажда ли се , на каква дистанция се търси и на каква стръв,
местата за ловене кои са .
Другите риби активни ли са през деня.
Забелязвам , че не е особено посещван от колеги , което не говори добре
Всяко лято ходя за по една седмица на някой хубав див водоем , две години подред бях на Огняново и разбих мит-а , че там шарани не се ловяли :

Тази година имам 2 -3 язовира напредвит ,един от тях е Бебреш за ,който нищо незнам .
Из нета няма много за него , освем клипче с извадена кола

Разбрах , че нямало много места за ловене.
Интересува ме шарана обажда ли се , на каква дистанция се търси и на каква стръв,
местата за ловене кои са .
Другите риби активни ли са през деня.
Забелязвам , че не е особено посещван от колеги , което не говори добре

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Язовир Бебреш
Дооообре,екстра тема за красив водоем,ще я следя.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
За шаран трудно да ти помогна но определено има някой друг останал в язовира . Първо е хубаво да провериш в местното горско дали тая година язовира е зониран и ако да до къде е забранен . Инак от към устието и в ляво на него са удобните шаранджийски места . Ходя от време на време там да поразмятам мухарката и блеснарката и си дава кефал и кустур и многооооооооооооо рядко някоя щука , по-скоро късмет .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Миналата година , гледах снимки на шарани , от Бебреш .
Повечето бяха голи ,от порядака на 2-3 кг ,бяха хванати от един местен точно откъм устието.
От тогава съм се заканил да направя един излет , разбрах че малко ходят тами то особено за шаран ,затова няма добри отзиви
Повечето бяха голи ,от порядака на 2-3 кг ,бяха хванати от един местен точно откъм устието.
От тогава съм се заканил да направя един излет , разбрах че малко ходят тами то особено за шаран ,затова няма добри отзиви

Миналата есен имаше един с каравана дето седя сигурно около месец, заредил беше сериозно с мрежи, като сутрин рано и надвечер сино му с една лодка ги наобикаляше и ги ръсеше с царевичка, така че ако мислиш целенасочено шаран да ловиш според мен трябва да смениш дестинацията. Иначе съм ловил там кленове и много костур.MiTaKa™ написа:Миналата година , гледах снимки на шарани , от Бебреш .

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- вече хвърля и на тежко
язовира държи и сом,но не го търсят целенасочено,има и огромни шарани,виждал съм ги на повърхноста да се припичат,от пътя над язовира,за кефала и костура казаха колегите.
Да си кажа и аз , но инфото ми е по-старо от 10 години
За 4 дена - слънчак, костур и каракуда, но един дойде , за 3 часа хвана един приличен сом и си тръгна
На заливчето при прасетата, ако ги има още де......

-
- вече хвърля и на тежко
е сега вече ще се напълни язовира с нови посетители..
. на слука,колеги!

-
- научил се да хвърля
само да спомена че го забраняват целия
има сом,шаран,каракуда,уклей,бабушка,костур,клен,сивен,мряна и др
знам че от всичко съм хващал и др. съм раселвал ако имате въпроси съм насреща защото през два,три дни съм там
знам че от всичко съм хващал и др. съм раселвал ако имате въпроси съм насреща защото през два,три дни съм там
Язовира е невероятен, ходя доста често. Относно за шараните…. има но доста намаляха. Миналата година на откриването хванах един шарко към 3 кг. Тази година може и да нямам този късмет, защото бракониерите станаха повече от риболовците
.

Какво значи забраняват го, от къде я имаш тази информация?the best написа:само да спомена че го забраняват целия

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- научил се да хвърля
колеги като ги видите тиа нащастници с мрежите всеки има gsm тел.112 е без платен може па някои да се раздвжи я от горско,иара,полиция знам от горското че минават на проверки
Последно разрешен ли е или не е тази година язовира?