Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Преждевременно закриване - успешно!
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Re: Преждевременно закриване - успешно!
Браво за излета страхотенArol написа:jasonsmith написа:Страхотен излет, и още по-страхотни риби и снимки! Поздравления за споделянето, и да попитам- не им ли беше студено на дребните в палатката през ноща?Абе честно да ти кажа, кучешки студ си беше. Добре, че имам една газова печка, дето се монтира на бутилката. Запалих я в предното отделение на палатката /багажното/, та преживяхме. Въпреки това и аз, и жената се будихме няколко пъти. Дребните спаха като закланиjasonsmith написа:Страхотен излет, и още по-страхотни риби и снимки! Поздравления за споделянето, и да попитам- не им ли беше студено на дребните в палатката през ноща?

Ако може да ти дам един съвет за утоплението на палатката ,няма проблем с газова печка да се топлиш само оставяй от някаде да влиза свеж кислород и по вазможност да близо до отоплителя който ползваш ,аз успешно се топлях с газовата лампа която се завива на туристическата газова бутилка,единнственото неудобство е че свети през ноща,а децата го слагам в джипката да спят и ги отоплявах пак с газов котлон но един прозорец задължително утворен поне поне 5 см. моят джип е 7 местен и седалките стават като лего ,за задните седалки говоря.Пробвал сум и много други вариянти но с газта излиза най евтино и бързо стопля,ползвах агрегат на ток с електрически одела ,добре се топли човек в студенто време но много скъпо излиза .
Продължавай в същия дух времето се стопля ,ще търсим климатици

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
-
- вече хвърля и на тежко
Благородно ви завиждам .
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Уникален разказ!Наистина сте били в рая на риболовеца,хубави риби и спокойствие! 

-
- новобранец
Колега, нямам думи с които да опиша колко добре е протекъл излета ви... живи и здрави, вие и семействата ви и НАСЛУКА занапред.
Какво да ти кажа за лодката? Френска е, Maripossa, сгъваема, 3,70, тежи 20 кила и ми е изключително удобна. По-малкото и братче можеш да видиш тук http://www.bent-fishing.com/Lodki-Mariposa-product-772 . Човек като мине определени години и почва да си гледа удобствата. А рибарското оборудване има склонността де се увеличава в аритметична прогресия всяка година. Избора ми беше кемпер с колесар или джип, каравана и сгъваема лодка /че иначе джип, каравана и колесар си става автовлакGODzillata написа:Супер излет!
Я раздухай малко за лодката...

Здравейте!
Аз съм Радко. Вече Ви стана ясно от разказа на моя най-добър приятел, за какво прекрасно изживяване става въпрос. Излетът ни беше страхотна комбинация между приятно време, уникално място, много емоции и трофейни риби. Лично аз хванах рекордната(за мен
) 3 килограмова бяла риба, и усещането беше все едно че съм хванал бика за рогата.
Прекарахме си страхотно. Имаме и видео клипове които ще качим по-късно. Нямам думи за джипа - свръхпроходима машина. Лодката....каквото и да кажа за нея, все ще е малко: компактна, сглобява се лесно, плава отлично, мотора не я усеща изобщо като тежест, перфектна за влачене...и т.н.
Пожелавам на всеки такъв хубав излет с приятели и семейство!
Аз съм Радко. Вече Ви стана ясно от разказа на моя най-добър приятел, за какво прекрасно изживяване става въпрос. Излетът ни беше страхотна комбинация между приятно време, уникално място, много емоции и трофейни риби. Лично аз хванах рекордната(за мен

Прекарахме си страхотно. Имаме и видео клипове които ще качим по-късно. Нямам думи за джипа - свръхпроходима машина. Лодката....каквото и да кажа за нея, все ще е малко: компактна, сглобява се лесно, плава отлично, мотора не я усеща изобщо като тежест, перфектна за влачене...и т.н.
Пожелавам на всеки такъв хубав излет с приятели и семейство!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Много благодаря!paRADOxxx написа:..........Пожелавам на всеки такъв хубав излет с приятели и семейство!

- pacho109
- сериозен играч

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Браво колега красиви бели риби
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
С голямо удоволствие прочетох темата.
Завидях ви искрено за мотивацията и ентусиазма.
Всичко при вас е съвършенно - екипировка, сплотени семейства, "водачи" на експедицията, а и много и добри риби сте хванали.
Наистина прекрасен излет.
Наслука
!!!
Завидях ви искрено за мотивацията и ентусиазма.
Всичко при вас е съвършенно - екипировка, сплотени семейства, "водачи" на експедицията, а и много и добри риби сте хванали.
Наистина прекрасен излет.
Наслука

-
- вече хвърля и на тежко
Нямам думи.

страхотни стe!а пък през забраната не е като да няма опции!
..и да разказвате! 

фен клуб-скобар
-
- научил се да хвърля
Страхотен излет сте спретнали!
С огромно удоволствие прочетох цялата тема. 

Риболовци.