Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов в Странджа
Re: Риболов в Странджа
Браво ,браво супер излет сте си направили.За мой късмет и ас утре отивам там та я дайте някоий друг съвет какво кълве и по-важното на какво 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като видях тема за Странджа викам си "ха сега, красота и нови снимки", а то се оказа, че е изтупана от прахоляка тази тема. Е, колегата дето ще ходи там, най-важното е да не забравяш фотото, моля те направи снимки на пролетна Странджа и ги сподели с нас
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Мите и аз така си помислихmita4eto написа:Като видях тема за Странджа викам си "ха сега, красота и нови снимки", а то се оказа, че е изтупана от прахоляка тази тема. Е, колегата дето ще ходи там, най-важното е да не забравяш фотото, моля те направи снимки на пролетна Странджа и ги сподели с нас

Само дано времето е хубаво ще направя ,ама не видях някой да е драснал някое съветче
Не съм ходил до сега там и сам ''гола вода'' за тамошния риболов.

Не ми отваря на колегата снимките,някои да помогне моля.
Не само снимките на колегата от преди три години , няма да ти отвори , всички снимки които бяха в галерията са безвъзвратно загубени , заради глупостта на някой или поради не знам си какви причиниbisoc написа:Не ми отваря на колегата снимките,някои да помогне моля.

Свиквай !
Благодарскоsalmo написа:Не само снимките на колегата от преди три години , няма да ти отвори , всички снимки които бяха в галерията са безвъзвратно загубени , заради глупостта на някой или поради не знам си какви причиниbisoc написа:Не ми отваря на колегата снимките,някои да помогне моля.![]()
Свиквай !