МАРИЦА-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Spinhead
новобранец
новобранец

Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

Мнение от Spinhead »

Колеги, не се заяждайте и не се карайте, помежду си-грозно е
Иване, адашче всичко си има предистория, която не ти е ясна, някой индивиди злоупотребяват с факта, че няма кой да ги сецне и се вихрят като Феи от Приказките в този сайт, аз обаче не ги дишам и нямам намерение да им дишам Издишането :idea: , както е в реалноста и в Действителноста!
Поздрави!
Ако не мога да ти помогна, няма да ти преча.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

GODFATHER написа:
GODFATHER написа:
Vid написа:Добро мерене на пишки направихте колеги, беше интересно...

Вчера бях по Марица от 12 до 19 ч. - пребродих всички уловисти места от Димитровград до Симеоновград. Опитах всички дърва, пластмаси и железа, които имах, но Уви, в Та Ряка риба Нема, или поне все още няма... Говорих и с други колеги, и те като мен.
Не се отказвай, ПРОДЪЛЖАВАЙ и успехът ще те срещне :idea:
Как ми се иска и на мен да обиколя този район преди забраната :D
Поздрави!!!
VID- браво, упоритостта ти даде резултат. За изгубените примамки не съжелявай-те са консуматив при спинингиста :wink:

16-17 съм Д-град и ще се разходя надолу, ей така неангажиращо и може късмета да срещне упоритоста :wink:
дано има мустакати снимки в понеделник 18 април
Звънни един тел,като си тука да се развъртим със спининга ,че тия дни по марица нещо неще да дава около д-град.Ходя под моста след пазара ама нище нещо или в мен е грешката.За това ще е добре да сме повечко хора и да обмениме опит ;-)
Поздрави !

п.с. Ще ти пратя новия си тел на лични ;-)
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Градски, и аз мога да дойда с вас да се разходя и да обменим опит :roll:
Изображение Изображение
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

fn1p написа:Градски, и аз мога да дойда с вас да се разходя и да обменим опит :roll:
Идеално станхме 3 , само да се разберем кога и в кой район на р.Марица да ходиме .... имаме 4 дни момчета дерзайте :!:
Аватар
Shag
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shag »

После да не забравите да споделите какво е станало :)
Рибата е риба, когато е в тигана!
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Чакаме репортажи за гооолеми риби :smt023 :smt023 :smt023
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Късмета идва при най-упоритите. :smt023 Успех колеги.:smt023 Аз ще го гоня,чак като свърши забраната,защото тук в Пловдив водата все още е много студена.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

danev69 написа:Късмета идва при най-упоритите. :smt023 Успех колеги.:smt023 Аз ще го гоня,чак като свърши забраната,защото тук в Пловдив водата все още е много студена.
А аз смятам доста по кьсно да го потьрся.Поне така сьм си решил за мен на този етап.
Сома е като играта на тото,играеш-губиш,не играеш-не пичелиш. :wink:Но все някои ден играта на кьсмета,ако така мога да я нарече,ти се усмихва щастието и хващаш(закачаш) една хубава 5ца. от тотото. :wink: Но в един момент разбираш,че трябва да е разделиш с още няколко участника.Тоест тази 5ца рашева,че не трябва да зарадва теб и си заминава по живо по здраво.Кьм следващият участник в тотото. :lol: За мен този вид риболов и то на любимата ми река марица е нещо несравнимо,моята харизма.Не зависимо от това,че голяма част от бракониерите ни направиха тази мече услуга.Да ни подаряват валат след валат,на нас истинските ценители на трьпката сьс спининг в рька. :wink:

п.п Но споко, :wink: ще има още много маришки валати от мен. :wink: :drinkers:
Изображение Изображение Изображение Изображение
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Моя сом е хванат в района на Пловдив между 6-ти и 9-ти километър,ако дадете и сайт за качване на снимки и снимка мога да покажа(отвкъщи) :) .Иначе аз тази седмица ще пропусна поради ангажименти,но другата седмица съм пак на Марица :))) .

Айде утрепете ги тая седмица и чакаме снимки :))))
То риба има ама водата е повече.
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Другата седмица недей да ходиш по Марица, че от понеделник е в сила забраната :finga: . То иараджии я те проверят , я не амаа ....... още е студена водата :axe:
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

ribata92 написа:Моя сом е хванат в района на Пловдив между 6-ти и 9-ти километър,ако дадете и сайт за качване на снимки и снимка мога да покажа(отвкъщи)
1. От твоя компютър,може да ги качиш директно в личната си галерия. 2.Направи си регистрация в някой сайт за снимки,например тук http://www.snimka.bg/. 3. След ,като качиш снимките в сайта,натискаш десния бутон и копираш URL адреса на снимката и като натиснеш Img го поставяш там и готово. Ако не можеш да се оправиш ми драсни едно Л.С..
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
spoke
новобранец
новобранец

Мнение от spoke »

Здравейте колеги!
Предварително се извинявам ако има подобна тема- потърсих и не открих, затова пускам тази. С един приятел тази събота ще хванем колелетата и ще ходим някъде на Марица да гоним кефал и мряна. Някой знае ли какъв е шанса за улова на тези риби, и ако имате някакви съвети Ви моля да ги изкажете, защото не сме много на "Ти" със сладководния риболов.
Благодаря Ви предварително!
Наздраве!
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

Аве ей, кво прави наш'та тема на трета страница ве? Я, UP :D
Поизчистиха бреговете в Пловдив, ама така голо много не ме кефи. Нивото е добро, за разлика от други години по това време. На всички които утре ще са на Маричката - успех! Аз още се колебая за Стряма.
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

tiktak написа: На всички които утре ще са на Маричката - успех! Аз още се колебая за Стряма.
И от мен успех :smt023 - през новият сезон :!: Аз мисля да открия в неделя !
Пожелавам на всички - мнооого и гооолеми риби :lol: :drinkers:
sharko54
новобранец
новобранец

Мнение от sharko54 »

Привет на всички, пожелавам повече, успехи през новия сезон, повече пуснати риби и по малко изхвърлено боклуци около реката .
Та така, днес за откриването на Марица на бента преди Оризаре, до към 11:00 часа, почти пълен валат е почти :D , обади се един кефал на фидера около нормата или малко над нея. Имах и още един удар на фидера но докато отида до пръчката и се откачи :? , повъртях доста с новия лайт (и аз станах модерен бре) спининг но нищо, на перо (на бял, червен, жапка, на изтичане, на задържане на каквото се сетите, пак нищо), та кефала беше пуснат да порасне до кило и триста и после пак да дойде и хайде – кой от където.
Иначе, като разговарях с колегите – Марица си е същата дава много валати и капота.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”