Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Иване, адашче всичко си има предистория, която не ти е ясна, някой индивиди злоупотребяват с факта, че няма кой да ги сецне и се вихрят като Феи от Приказките в този сайт, аз обаче не ги дишам и нямам намерение да им дишам ИздишанетоКолеги, не се заяждайте и не се карайте, помежду си-грозно е

Поздрави!
Ако не мога да ти помогна, няма да ти преча.
- ribarq
- сериозен играч
Звънни един тел,като си тука да се развъртим със спининга ,че тия дни по марица нещо неще да дава около д-град.Ходя под моста след пазара ама нище нещо или в мен е грешката.За това ще е добре да сме повечко хора и да обмениме опитGODFATHER написа:VID- браво, упоритостта ти даде резултат. За изгубените примамки не съжелявай-те са консуматив при спинингистаGODFATHER написа:Не се отказвай, ПРОДЪЛЖАВАЙ и успехът ще те срещнеVid написа:Добро мерене на пишки направихте колеги, беше интересно...
Вчера бях по Марица от 12 до 19 ч. - пребродих всички уловисти места от Димитровград до Симеоновград. Опитах всички дърва, пластмаси и железа, които имах, но Уви, в Та Ряка риба Нема, или поне все още няма... Говорих и с други колеги, и те като мен.![]()
Как ми се иска и на мен да обиколя този район преди забраната![]()
Поздрави!!!![]()
16-17 съм Д-град и ще се разходя надолу, ей така неангажиращо и може късмета да срещне упоритоста![]()
дано има мустакати снимки в понеделник 18 април

Поздрави !
п.с. Ще ти пратя новия си тел на лични

- ribarq
- сериозен играч
Идеално станхме 3 , само да се разберем кога и в кой район на р.Марица да ходиме .... имаме 4 дни момчета дерзайтеfn1p написа:Градски, и аз мога да дойда с вас да се разходя и да обменим опит

-
- разбира нещата
Чакаме репортажи за гооолеми риби

- danev69
- сериозен играч
Късмета идва при най-упоритите.
Успех колеги.
Аз ще го гоня,чак като свърши забраната,защото тук в Пловдив водата все още е много студена.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
А аз смятам доста по кьсно да го потьрся.Поне така сьм си решил за мен на този етап.danev69 написа:Късмета идва при най-упоритите.Успех колеги.
Аз ще го гоня,чак като свърши забраната,защото тук в Пловдив водата все още е много студена.
Сома е като играта на тото,играеш-губиш,не играеш-не пичелиш.

п.п Но споко,

-
- ще става разбирач
Моя сом е хванат в района на Пловдив между 6-ти и 9-ти километър,ако дадете и сайт за качване на снимки и снимка мога да покажа(отвкъщи)
.Иначе аз тази седмица ще пропусна поради ангажименти,но другата седмица съм пак на Марица
)) .
Айде утрепете ги тая седмица и чакаме снимки
)))

Айде утрепете ги тая седмица и чакаме снимки

То риба има ама водата е повече.
Другата седмица недей да ходиш по Марица, че от понеделник е в сила забраната
. То иараджии я те проверят , я не амаа ....... още е студена водата 

- danev69
- сериозен играч
1. От твоя компютър,може да ги качиш директно в личната си галерия. 2.Направи си регистрация в някой сайт за снимки,например тук http://www.snimka.bg/. 3. След ,като качиш снимките в сайта,натискаш десния бутон и копираш URL адреса на снимката и като натиснеш Img го поставяш там и готово. Ако не можеш да се оправиш ми драсни едно Л.С..ribata92 написа:Моя сом е хванат в района на Пловдив между 6-ти и 9-ти километър,ако дадете и сайт за качване на снимки и снимка мога да покажа(отвкъщи)
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Здравейте колеги!
Предварително се извинявам ако има подобна тема- потърсих и не открих, затова пускам тази. С един приятел тази събота ще хванем колелетата и ще ходим някъде на Марица да гоним кефал и мряна. Някой знае ли какъв е шанса за улова на тези риби, и ако имате някакви съвети Ви моля да ги изкажете, защото не сме много на "Ти" със сладководния риболов.
Благодаря Ви предварително!
Наздраве!
Предварително се извинявам ако има подобна тема- потърсих и не открих, затова пускам тази. С един приятел тази събота ще хванем колелетата и ще ходим някъде на Марица да гоним кефал и мряна. Някой знае ли какъв е шанса за улова на тези риби, и ако имате някакви съвети Ви моля да ги изкажете, защото не сме много на "Ти" със сладководния риболов.
Благодаря Ви предварително!
Наздраве!
- tiktak
- ще става разбирач
Аве ей, кво прави наш'та тема на трета страница ве? Я, UP
Поизчистиха бреговете в Пловдив, ама така голо много не ме кефи. Нивото е добро, за разлика от други години по това време. На всички които утре ще са на Маричката - успех! Аз още се колебая за Стряма.

Поизчистиха бреговете в Пловдив, ама така голо много не ме кефи. Нивото е добро, за разлика от други години по това време. На всички които утре ще са на Маричката - успех! Аз още се колебая за Стряма.
-
- разбира нещата
И от мен успехtiktak написа: На всички които утре ще са на Маричката - успех! Аз още се колебая за Стряма.

Пожелавам на всички - мнооого и гооолеми риби

Привет на всички, пожелавам повече, успехи през новия сезон, повече пуснати риби и по малко изхвърлено боклуци около реката .
Та така, днес за откриването на Марица на бента преди Оризаре, до към 11:00 часа, почти пълен валат е почти
, обади се един кефал на фидера около нормата или малко над нея. Имах и още един удар на фидера но докато отида до пръчката и се откачи
, повъртях доста с новия лайт (и аз станах модерен бре) спининг но нищо, на перо (на бял, червен, жапка, на изтичане, на задържане на каквото се сетите, пак нищо), та кефала беше пуснат да порасне до кило и триста и после пак да дойде и хайде – кой от където.
Иначе, като разговарях с колегите – Марица си е същата дава много валати и капота.
Та така, днес за откриването на Марица на бента преди Оризаре, до към 11:00 часа, почти пълен валат е почти

Иначе, като разговарях с колегите – Марица си е същата дава много валати и капота.