Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз. Искър Има ли няма ли?
Яз. Искър Има ли няма ли?
Така се питахме и ние има ли, няма ли риболов и решихме да проверим лично. Оказа се, че риболов се получава доста прилично, но не за всички. След като акустирахме в 4 часа на прослувутия Римски Мост и висяхме 2 часа и половина на студа докато съмне се оказа, че сме уцелили мястото ама почти.
Риболова започна добре ударихме по някоя платичка на директните и се обнадеждихме серионзо. Към 9 часа обаче отсече и повече не се обади. Колегата на 10 метра от нас обаче придължи да ги бие в много добро темпо. За съжеление жилото на директния му пречеше да извади всички риби , но кълванета имаше само и единствено при него.
Фидерите стояха както си стояха цяла зима в килера. Нито един удар на тях след 8 часа.
Така до 13 часа колегата си ги биеше ние гледахме. Храна, червей нищо не можеше да дръпне рибите.
Повечето риболовци по брега споделяха нашата кибишка съдба! към 13 на пича му омръзна и си тръгна. Веднага кацнахме на неговото място и от там до края сеч! Рибите бяха основно платики между 400-500 грама като клонирани нито по-малки нито по-големи.
Към 16:30 събрахме снимка релийз и доволно към София с мускулна треска от висене по камъните!

Рибата кълвеше като умряла! Кука 18 номер Фуна по един бял червей! Такъм буквално за уклей! Много капризно и префинено! Повечето риболовци около мен едвам спасиха капото поради факта, че я търсеха на грозд с малко по груб такъм!
Мина ИАРА!!!!!!!
Риболова започна добре ударихме по някоя платичка на директните и се обнадеждихме серионзо. Към 9 часа обаче отсече и повече не се обади. Колегата на 10 метра от нас обаче придължи да ги бие в много добро темпо. За съжеление жилото на директния му пречеше да извади всички риби , но кълванета имаше само и единствено при него.
Фидерите стояха както си стояха цяла зима в килера. Нито един удар на тях след 8 часа.
Така до 13 часа колегата си ги биеше ние гледахме. Храна, червей нищо не можеше да дръпне рибите.
Повечето риболовци по брега споделяха нашата кибишка съдба! към 13 на пича му омръзна и си тръгна. Веднага кацнахме на неговото място и от там до края сеч! Рибите бяха основно платики между 400-500 грама като клонирани нито по-малки нито по-големи.
Към 16:30 събрахме снимка релийз и доволно към София с мускулна треска от висене по камъните!

Рибата кълвеше като умряла! Кука 18 номер Фуна по един бял червей! Такъм буквално за уклей! Много капризно и префинено! Повечето риболовци около мен едвам спасиха капото поради факта, че я търсеха на грозд с малко по груб такъм!
Мина ИАРА!!!!!!!
Хвани пусни, за да можем и в България да ловим свестни риби!!!!
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Re: Яз. Искър Има ли няма ли?
колега имам чуството че живарника ти е малък купи си по гоуем....страхотен излед бравоооо. 

Браво колега нещо на последък не сколасвам да отида за риба, но репортажи като товя стоплят рибарската душа.
- indalo
- фен клуб-скобар
Страхотен излет и добре поднесен. Адмирации. Поклон и за релийза. Мислех вчера да съм там, но заради времето се отказах. На мач не ги ли пробвахте, малко по навътре? 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Направо лудница, на тва му викам- "Да набараш пасажа"

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Мммммммммммдааааа,наистина впечатляващо

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Кога беше това, колега
В петък, 15 април, бях на същото място в състава на супер елитна група(вероятно ще има тема), хванахме и релийзнахме някоя друга платика, избудаляхме от студ
и си тругнахме към 14 часа, но такава слука нямаше никой в залива.Нямаше и момент с толкова спокойна вода, вълните бяха 2-3 бала
Чак до 18 номер в куките не стигнахме, но наистина кълването се разгадаваше по телепатия 

Последно промяна от naskobo на Пет Апр 15, 2011 7:54 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- и господ не е толокова добър
Защо взехте на човека местото, маскари
Евала за риболова и за релийза 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Ами за някои има,за други няма.....!!!Яз. Искър-Има ли,няма ли?

За вас е имало доволно ! Поздравления за релийза.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
И според мен този излет не е от 15 04 Днес вятъра беше ужасен а рибите епизодични
Явно има на Искъра, има, як бой е било, евала ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- вече хвърля и на тежко
ауу почна се.. точно като се свърши
много стабилен риболов
много стабилен риболов

АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА